ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!


Vieras

#576 .


kaikki mustalaiset , somalit ja kaikenmaailman ähläm sählämit v.i.t.t.u.u.n täältä! V.ittu mitä rottia! nauttivat vaan sosiaalieduista!
Perussuomalainen

#577 Astrid Thors laki kumottava...


Harmillista,kun en ehtinyt allekirjoittamaan.
Omat trefiirinsä on pystyttävä säilyttämään ja puolustamaan kaikin mahdollisin käytettävissä olevin keinoin.Muuten sen tekevät ulkomaalaiset tai ulkomaalaistaustaiset.
janne

#578 Re: hox


#573: Lasse Kallo -

Minun mummo oli kotoisin  kallonkylästä ,syväjärvellä on äidin tontti paikka sukunimi keskitalo ja lukkarila äidin om sukunimi.voisitko tyhmä homo painua naimaan niitä poroja ja antaa normaalien ihmisten hoitaa maahanmuutto asiat.pattijoella ne sentään osataan mutta sinä joka kuulut lapin roska sakkiin voisit tappaa itsesi!!!!! ensi kesänä tulen Ylläkselle ja ajan  kallonjärvelle ja tapan sinut!!!!!!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)timppa

#580 jea


Hitler onnistui 1940 luvulla siivoamaan euroopan, mustista,muslimeista,manneista ja juutalaisista.
pysyisi eurooppa aina valkoisena. Kiitos hitler kun tuhosit muslimit ja neket!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)kassa

#583 silmät auki


kaikki te jotka elätte unimaailmassa missä nämä rikolliseen elämään tottuneet itäeurooppalaiset, murhaaja somalit ja muut elintasopakolaiset voidaan sopeuttaa suomalaisen yhteiskunnan jäseniksi, tervetuloa tänne etelähaagan kauppoihin edes pariksi tunniksi katsomaan kuinka nämä apinat varastavat pääosan haluamistaan kulutushyödykkeistä. He käyttävät suomen veronmaksajilta saamansa käyttörahat tupakkaan pääosin ja loput salakuljettajien palkkioihin. Poliisit ei ehdi näitä eduskunnan suojelemia ulkomaalaisia myymälävarkaita sakottamaan koska joutuisivat olemaan jatkuvasti kaupalla! Thors tuskin joutuu koskaan tekemisiin näiden "ihmisten" kanssa arki elämässään, saatikka asumaan heidän naapureinaan. terveisin Siwan myyjä!
kauko horttanainen
viljakkala

HYVIN MONI PAKOLAINEN IHMETTELEE AVUSTUSTA HEILLE VAIKKA MONELLA ON JO TULLESSAAN TUKKO RAHAA JA OMA MAA LÄHETTÄÄ LISÄÄ.KERTOVAT SUOMESTA SAAVANSA KAIKEN MITÄ PYYTÄÄ,EIKÄ HEITÄ TUPUTETA TYÖ MARKKINOILLE SE ON KUULEMMA VAPAA EHTOISTA.JA KUN KIELEN OPETTELE YKSI PERHEESTÄ RIITTÄÄ.TAI TUTTAVA.98%palautettava takaisin etenkin kaikki muslimit.
HITLER :l)

#585 卐 ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA'' TM (PATENTOITU SOLVAUS) 卐


ISLAMI ON HOMO`PROPAGANDAA

Kommentoi adressia