Ilotulitus ammattilaisten tehtäväksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ilotulitus ammattilaisten tehtäväksi.


Vieras

#27

02.01.2013 18:07

Luontoa ja eläimiä pitää kunnioittaa enemmän, puhumattakaan kuinka moni urpå saa vuosittain käsi- ja silmävammoja..tosin se nyt ei kamalasti hetkauta.. mutta ympäristön ja luonnon tähden!
6

#28

02.01.2013 19:03

Nyt saa riittää, räiskinnät ja paukkeet.
Mertsi

#29 Tänäänkin..

02.01.2013 19:14

Tänä aamunakin iloisesti tervehti ilotulitteen pamaus ulos mennessä. Voi että riepoo!
vuosia jo koirien kanssa evakossa mökillä uutena vuotena

#30 Luettuani

02.01.2013 20:35

kaikki tähän astiset kommentit en voi kuin ihmetellä miten tyhjäpäiväisiltä oman navan tuijottajilta kuulostavat ilotulitteiden puolesta puhujat lähes kautta rantain verrattuna kaltaisiini, jotka emme kannata tätä älyvapaata räiskyttelyä lasten, vanhusten, kotieläinten ja luonnonvaraisten eläinten sekä koko luonnon kiusaksi puhumattakaan siitä, että vedotessaan siihen, että se on etenkin lasten ilon vuoksi ei oteta huomioon niitä lapsia, jotka loukkaantuvat ehkä loppuelämäkseen, niitä lapsia joille ilotulituksiin laitettu raha olisi todella tervetullut lisä jokapäiväiseen elämäänsä (ihan jo Suomessakin), niitä lapsia jotka yötä myöden kehitysmaissa joutuvat terveytensä uhalla näitä pommeja rakentamaan. Pidänkin siksi tuota lausumaa, jonka niin usein kuulee, että se on lasten vuoksi todella groteskina ja erityisen tekopyhänä. Lapset eivät osaa haluta sitä mitä ei heille vanhempansa opeta.
itse kannattaisin todellakin täyskieltoa ilotulitteille mutta jos se saataisiin edes sellaiseksi että vain ja ainoastaan ammattilaiset saisivat sitä tehdä niin kyllä se vähentäisi todella paljon sitä yleistä härdelliä mitä uusi vuosi niin monelle on.
tyhmäksi?

#31 aivan

02.01.2013 22:32

#20 Noloa toimintaa/ oot ihan oikeessa, nää raketit mitä myydään uutena vuonna kaikki on ihan kissanpierui....ammattilaisten raketteja voisikin katella. ihan paras olis saada suomeen ulkomaalasen ammattilaisen omien raketteja kans kun suomen ammattilaisten raketit on vähän vaisuja verrattuna kiinan tai amerikkalaisten juhlissa olevat.

sinänsä lemmikkien omistajilla on koko vuosi aikaa totutella eläimet paukku ääniin vaikka epämieluisaa se on. rakettien ampuminen jatkuu varmaan vuosia viel, et kannattais vaan ostaa se paukku levy lemmikkiliikkeistä ja alkaa kouluttamaan.

ihmiset voisi sen verran tehä ja SIIVOTA raketit pois ja ampuu ENNEN KUIN alottaa juomaan, mihin hel...v...e....t..tiin ihmiset jättänyt järkensä??? mäkin ammuin kyl räkä kännissä 4 rakettii mitä ostin, mutta oli hirvee kiire kauemmas kun sytytin, sen verran itsesuojelu vaisto pelaa viel.

ihmiset tulevat näköjään tyhmemmiksi vuos vuodelta, ehkä se on vaan parempi et raketit poistetaan myynnistä jollei tajua ees pitää lapset kaukana kun raketti sytytetään.

Vieras

#32

04.01.2013 08:53

Menetetty etu hetken kirpasee, mutta jos pettyvätkin oikein pohtii niin nuo yhteisilotulitukset olis kyllä ihan kaikille ja kaikelle parempi.

Vieras

#33 Kielletään lemmikit!

04.01.2013 11:56

Kaikki jotka puolustelevat ilotulitekieltoa lemmikkien hädällä voisivat katsoa itseensä. Huomattavasti parempi eläimille olisi kieltää lemmikkien pitäminen kokonaan. Luuletteko oikeasti että ylijalostetut kissat ja koirat nauttivat elämästään teidän luona kaikkina muina päivinä kuin uudenvuoden aattona? Herätys!
mummeli

#34 Re: Kielletään lemmikit!

10.01.2013 11:03

#33: - Kielletään lemmikit!

jospa lukisit mitä tuossa lukee, tässä ei ole kyse vaan lemmikesitä! Voit kieltää niitä lemmikeitä omalla adressillasi jos haluat.

eesti eesti

#35 ihan sama

11.01.2013 09:18

Tallinnassa on ollut jo monena vuonna tosi hienoja ilotulituksia.
Eri kaupunginosissa yleisesti ja omia paukutteluja lisäksi.
Siellä on kaikki vapaampaa vielä joten menen sinne.
Täällä tehkööt mitä hyvänsä, vaikka kiellettäisiin kokonaan ihan sama.
Paukut pois!

#36 Uusivuosi+muut ilotulitukset !

11.01.2013 17:51

Olen useana vuotena vaatinut kotikaupunkiani lopettamaan "kuntalais-aloitteena"ilotulitukset,ADRESSIN tapaan vetoamalla
vaarallisuus tekijöihin,toistaiseksi turhaan.
Kiitän kaikkia jotka tämän adressin allekirjoittavat.

Jo 20 vuotta räjäytellyt

#37 Ei niin samaa mieltä

18.01.2013 15:01

Ymmärrän kyllä osittain adressin, mutta esim. eläimillekin se on vain koulutus kysymys. Se myös lisäisi itsetehtyjen pommien määrää, joka nostaisi riskiä.
Ja saammehan nyt jo lukea miten ammattilaisten ilotulitus on mennyt pieleen, ja jos ihmiset sitten kokoontuisivat samaan julkiseen paikkaan niin silloin jos ilotulitus menee pieleen niin ammattilaisten räjähteet tekevät pahaa jälkeä.
Mutta olen samaa mieltä siitä, että myynti rajoitettaisiin päiviin 29-31.
Pirjetta the kukkahattutäti

#38 Re: Linkkejä tulitteiden saastepitoisuuksiin liittyen

22.01.2013 18:15

#11: Pirjetta Kesseli - Linkkejä tulitteiden saastepitoisuuksiin liittyen

Pussi päähän ja jokeen, naru kaulaan, muuta siperiaan tai suoraa lennä kuuhun jossain sun suojapallossas missä ei edes ilma muutu.

FÚCK OFF VASUT !

#39 ÄÄNESTÄN JUST TÄSTÄ SYYSTÄ NATSIPUOLUETTA !

12.03.2020 22:10

vasemmisto kapiitalisti varmaan kohta haluu ''sexsin harjoitus ammattilaisen tehtäväks ja sdp-n:* luvanvaraisesti ja /lisensillä obly''

 

VASEMMISTO ON NIIN VÍTUN SAIRASTA ! :(

 

 

         ()