Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Kaija Miettinen
Tohmajärvi

#76 Rukoukseen Suomen ja Israelin puolesta!

17.01.2009 15:36

Suomalaiset kristityt herätkää rukoilemaan Suomen ja Israelin puolesta. Syvä eksytyksen henki on valtaamassa alaa. Suoranainen Jumalan pilkka ja vähättely ottaa entistä enemmän valtaa sydämissä. Rukoillaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumalaa ja Isää, ettei Hän kääntäisi kasvojaan kansamme puolesta. "Jumala on tehnyt ihmisten tiet suoriksi, mutta itse he etsivät monia mutkia." Vielä on armon aika ja pelastuksen päivä. Vielä voimme siunata Jumalan valitsemaa kansaa Israelia. Herra varjelkoon meitä asettumasta Jumalan Kaikkivaltiaan suunnitelmien tielle. Rukoillaan myös palestiinalaisten puolesta. Jumalalla on rauhan ja rakkauden ajatukset jokaista yksilöihmistä kohtaan. Eikä mennä mukaan sinne, missä pilkkaajat istuvat.Shalom!
Michail Jaction
Jurmaa

#77

17.01.2009 17:02

Tuolla ajatusmallilla myös kaikki väkivaltaisuudet ja sairaudet ovat osa Jumalan täydellistä suunnitelmaa.
Kaija Miettinen
Tohmajärvi

#78

17.01.2009 17:46

Eivät läheskään kaikki sairaudet ole Jumalan suunnitelmaa. Kyllä ihminen osaa ihan itse väärien valintojen kautta aiheuttaa itselleen ja myös lähimmäiselleen sairauksia ja myös aiheuttaa väkivallalla onnettomuutta. Siihen perustuu ihmisen vapaa valinta. Jumala voi kyllä lyödä ihmistä myös taudeilla. Tapauksista voi lukea ihan vapaasti Raamatusta. Herra Jeesus oli suuri Parantaja jonka luokse sairaat tulivat ja tuotiin. Hän ei tehnyt minkäänlaista valintaa, josko tuon tai tuon parannan, vaan hän paransi kaikki jotka hänen tykönsä tulivat.
Michail Jaction
Jurmaa

#79

17.01.2009 18:16

Raamatusta löytää myös käskyn tappaa homoseksuaalit ja väärän uskonnon edustajat. Jo Genesiksen ensimmäisestä luvusta löysin toista kymmentä ristiriitaa, joten se siitä Raamatun paikkansa pitävyydestä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.01.2009 19:10


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.01.2009 21:21


Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#82 Täällä keskustellan myös asiasta:

17.01.2009 23:33

Jarkko Sinisalo
Kuopio

#83

18.01.2009 02:49

"niin kauan kuin palestiinalaiset antavat Hamasin pysyä johtajanaan he ovat Hamasia vaikka eivät iskuja tee."

joo ja niin kauan kun me annamme kokoomuksen pysyä hallituksessa me olemme kokoomusta?
Michail Jaction
Jurmaa

#84

18.01.2009 07:30

Ja niin kauan kuin RKP on hallituksessa olemme kaikki suomenruotsalaisia?
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#85 Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista

18.01.2009 11:16

Take a Penin johtajan Endre Mozeksen kirje YK:n pääsihteerille Ban Ki-Moonille:
Hamasin johtajat pitää saada Kansainväliseen tuomioistuimeen sotarikoksista

8.1.2009

Kunnioitettu YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon!

Me Take a Pen -järjestössä, joka kansainvälinen oikeudenmukaisen tiedotuksen puolesta kampanjoiva järjestö, vaadimme päättäviä toimia vakavassa sotarikosasiassa. Viime vuosina ja meneillään olevassa sotilaallisessa konfliktissa Gazaa hallitseva terrorijärjestö Hamas on suorittanut suuren määrän erilaisia tekoja, jotka kansainvälinen laki määrittelee sotarikoksiksi.

Se sodankäyntimuoto, jolla Hamas on rasittanut sekä Gazan väestöä että Israelia, on aiheuttanut paljon kärsimystä ja suuria tappioita ja vahinkoa sekä Israelin siviiliväestölle että koko Gazan alueelle. Hamas on ampunut 6300 rakettia Israelin siviilikohteisiin. Gazassa Hamas on säilönyt raketit ja muuta aseistusta pääasiassa siviilikohteisiin - asuntoihin, moskeijoihin ja kouluihin. Tuhansia raketteja ja granaatteja on ammuttu siviilikohteista, mikä on pakottanut Israelin vastamaan sotilaallisesti tavalla, joka välttämättä on johtanut siviiliväestön kärsimykseen ja omaisuusvahinkoihin.

Kansainvälisen lain mukaan siviilikohde, josta tulitetaan on legitiimi kohde. Vaikka siviilikohteesta ammuttaisiin silloin, kun ympärillä edelleen pidetään siviiliväestöä, se on yhä laillinen sotatoimien kohde, ja jos tulitukseen tuollaisesta kohteesta vastataan sotilaallisesti ja iskusta aiheutuu siviiliuhreja, vastuu on täysin ja yksinomaan sillä osapuolella, joka on pitänyt siviilit sotilaallisessa kohteessa. Tässä tapauksessa Hamas on täysin vastuussa sekä tarkoituksellisesta israelilaisten siviilien tulittamisesta että niistä siviiliuhreista, jotka se on aiheuttanut oman väestönsä keskuudessa käyttämällä heitä tulituksensa suojana.

Arvoisa Pääsihteeri! Me vaadimme, että Hamasin johto viedään viipymättä kansainväliseen oikeuteen syytettynä seuraavista sotarikoksista:

1) Rakettien ja granaatien ampumisesta tarkoituksellisesti siviilikohteisiin Israelissa
2) Rakettien ampumisesta sellaisista palestiinalaisista siviilikohteista kuten koulut, asuinalueet ja sairaalat tai niiden välittömästä läheisyydestä Aseiden ja ammusten varastoimisesta kouluihin, moskeijoihin, toimistoihin ja vastaaviin rakennuksiin.
3) Omien siviilien, erityisesti lasten, käyttämisestä ihmiskilpinä vieläpä usein kaikkein vaarallisimmissa kohteissa.
4) Edelleen siviilien saattamisesta uhan alaisiksi pukeutumalla siviilivaatteisiin: Israelin armeijan ja Hamasin taistelijoiden välisen sodan aikana Hamasin taistelijat, jotka alussa käyttivät univormuja, vaihtoivat siviilivaatteisiin tai Israelin armeijan univormuihin ja jatkoivat silti taistelua.
5) Hamasin taistelijoiden piiloutumisesta säännöllisesti potilaiden joukkoon sairaaloihin
6) Siitä, että kidnapatulle israelilaiselle Gilad Shalitille Hamas ei ole suonut aivan perustavanlaatuisiakaan sotavangin oikeuksia kuten hänen tilastaan tiedottamista vastapuolelle ja Kansainvälisen punaisen ristin edustajien pääsyä hänen luokseen. Israelissa nämä oikeudet on taattu jopa terrorismista tuomituille Hamasin jäsenille.
7) Lasten ja alaikäisten käyttämisestä järjestelmällisesti sotilaallisiin tehtäviin, sekä taisteluihin että aputehtäviin. Hamasin hallinto on myös kouluttanut ja aivopessyt lapset ja alaikäiset murhaavaan vihaan, haluun tappaa ja tappamisen tekniikoihin.
8) Gazan siviiliväestön auttamiseen tarkoitettuja avustusrahoja kavaltamisesta ja käyttämisestä sotatoimiin - aseistuksen, taisteluvälideiden ja sotilaallisten rakennelmien rakentamiseen ja varustautumiseen

Jos Hamasin johtoa ei onnistuta viemään Kansainväliseen tuomioistuimeen, siitä seuraa epäilemättä, että tällaiset sotarikokset tulevat yhä enenevässä määrin muuttumaan säännönmukaiseksi toiminnaksi ja että vastaavat humanitaariset katastrofit tulevat jatkumaan ja miljoonat sorron ja väkivallan uhrien määrä jäävät vaille YK:n puolustusta.

Arvoisa pääsihteeri, arvostaisimme erittäin paljon vastaustanne, jonka luvallanne tulisimme julkaisemaan tämän kirjeemme kanssa. Me tulemme seuraamaan Teidän toimintaanne asiassa suurella kunnioituksella, korkein odotuksin ja syvästi moraalisesti Teitä tukien.

Kunnioittavasti Teidän

Endre Y. Mozes
Take a Pen -järjestön puheenjohtaja

Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.takeapen.org/Takeapen/indexlang.asp?DBID=1&L NGID=16

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.01.2009 11:19


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.01.2009 15:39


Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#88 Ikuisen sodan kaava

19.01.2009 19:11

Kun nykyinen Israelin sota Hamasia vastaan Gazassa jatkuu, niin maailmanlaajuinen propagandahyökkäys Israelia vastaan kasvaa eksponentiaalisesti. Tämän valossa on tärkeää tarkastella vähän Gazan historiaa. Vuonna 2005 Israel vetäytyi yksipuolisesti Gazasta ja luovutti Gazan hallinnon Palestiinan hallitukselle. Kaikki juutalaiset asutukset lakkautettiin ja niiden asukkaat vietiin väkisin pois. Israelin maanviljelyyn, kauppaan ja asutuksiin liittyvä omaisuus - joka oli merkittävä - jätettiin palestiinalaisille.

Melkein heti he hylkäsivät ja tuhosivat tämän arvokkaan omaisuuden, joka olisi suuresti auttanut heitä ruokkimaan omaa kansaansa. Heille tarjottiin vapautta kehittää jotakin sellaista, josta helposti olisi voinut tulla Välimeren "Hong Kong." Monet maat kaatoivat miljardeja dollareita Palestiinan johdon kirstuihin auttaakseen heitä toteuttamaan tämän unelman.

Sen sijaan palestiinalaiset käyttivät rahat terroristiarmeijan rakentamiseen. He ostivat aseita ja ammuksia varustamaan tuota armeijaa. He salakuljettivat Gazaan hirvittävän arsenaalin ja käynnistivät päivittäiset hyökkäykset Israelin kaupunkeja vastaan.

He eivät edes teeskennelleet rakentavansa taloudellista infrastruktuuria, joka mahdollistaisi Gazan asukkaille itsensä elättämisen. Juuri siksi Israelin rajanylityspaikkojen osittainen sulkeminen on tehnyt elämän keskivertopalestiinalaisille niin vaikeaksi. Suurin osa heistä voi löytää töitä vain Israelista. Gazassa ei ole mitään.

Miksi? Koska kaikki talouden kehittämiseen tarkoitettu raha kaadettiin terrorismiin. Tästä räikeästä vääryydestä huolimatta maailma vaatii palestiinalaisten palkitsemista heidän avoimesta petoksestaan.

Niin sanotut "valaistuneet ja vastuulliset maat" ovat kehittäneet kaavan, jota sovelletaan yksinomaan Israeliin. Tämä kaava määrää missä olosuhteissa ja kuinka Israelin sallitaan puolustaa itseään terroristihyökkäyksiä vastaan. Ensiksikin provokaation täytyy olla monin verroin vakavampi, kuin edellytettäisiin muiden maiden kohdalla. Yksinkertaiset sotatoimet, kuten panttivankien ottaminen, tai jatkuvat ohjushyökkäykset siviiliväestökeskuksia vastaan, eivät ole riittäviä provokaatioita oikeuttamaan puolustustoimia.

Vuodesta 2005 Israelin kaupunkeihin on satanut yli 6000 rakettia Gazasta. Osoittaen huomattavaa pidättyvyyttä Israel lopultakin vasta kolmen vuoden ja tuhansien aiheettomien hyökkäysten jälkeen tunsi riittävän oikeutetuksi käynnistää puolustustoimet.

Nyt on astumassa kuvaan Israelinvastaisen propagandasodan toinen vaihe. Se alkaa melkein välittömästi tavanomaisista syyllisistä - joita johtavat arabit, venäläiset, muslimit - ja kaikki vaativat Israelin välitöntä vetäytymistä Gazan "valtauksestaan."

Aivan kuin tilauksesta YK:n jäsenet aloittavat tavanomaisen kuoronsa - syyttäen, että Israelin reaktio on "kohtuuton."

Lopuksi media kiihdyttää yksipuolisen kampanjansa. Heidän hommansa on tuoda parrasvaloihin palestiinalaisten naisten ja lasten loukkaantumisia ja kuolemantapauksia, kun heihin vahingossa osuu ankarien taisteluiden aikana. On ilmeistä, että Hamasin roistojen vuosikausia jatkunut israelilaisten runsas pommittaminen ei saanut median mielenkiintoa liikkeelle. Vasta, kun Israeli iski takaisin, niin signaali lähti vallitsevalle medialle, että on aika liittyä rähinään.

Hamasin terroristit Gazassa piileskelevät luokkahuoneissa ja sairaaloiden kellareissa. He varastoivat aseita moskeijoihin ja käyttävät yliopiston laboratotioita pommitehtaina. Nykyisin he piilottelevat pitkän kantaman raketteja Gaza City'n pääsairaalan kellarissa. He sijoittavat tarkoituksellisesti naisia ja lapsia niiden rakennusten katoille, joiden he tietävät kohta olevan Israelin ilmavoimien maaleja.

Sitten, kun nämä ihmiskilvet ovat joutuneet Israelin tulituksen tappamiksi tai haavoittamiksi, media purkaa raivoaan israelilaiselle tykkimiehelle tai lentäjälle, eikä suinkaan laskelmoivalle terroristille. Terroristien ruumiita - tai heidän ihmiskilpiensä - näytellään sitten aina niin auliin median toimesta "Israelin aggression viattomina uhreina" ja yhteinen järjestäytynyt "kohtuullisuuden" vaatiminen käy yhä äänekkäämmäksi.

Noudattaen tätä usein toistettua kaavaa valikoitujen median kuvien tukemana arvattavat vaatimukset Israelin tulitauosta ilman ehtoja voimistuvat globaaliksi pauhuksi (crescendo). Maltilliset länsimaiden hallitukset, kuten Ranska, Britannia ja muut EU-maat, joilla on suuret muslimiväestöt, alkavat vaatia, että Israel lopettaa tämän "kohtuuttoman sodan." Maailmanlaajuinen huuto kasvaa, kunnes lopulta USA ahdistetaan luopumaan käyttämästä veto-oikeuttaan YK:n turvallisuusneuvoston päätökseen, joka tuomitsee Israelin oikeudettomana hyökkääjänä.

Tämä on se kaava, joka on aina toiminut. Islamilaiset fundamentalistit tuntevat tämän kaavan hyvin. Hizbollahin ja Hamasin kaltaiset terroristijärjestöt ovat kehittäneet huippuunsa tämän kaavan käytön aina siihen pisteeseen, että siitä on tehty "sotataktiikka." Islamilaiset terroristit hyökkäävät ja taistelevat, kunnes alkavat hävitä. Sitten maailma ryntää väliin ja pelastaa heidät jatkamaan taistelua jonakin toisena päivänä.

"Kohtuullisuus"on se avainsana, jota erikoisesti on sovellettu käyttöön Israelia vastaan takaamaan sen lopullisen tuhon näännyttämisen kautta.

Puolustussodan historiallisesti hyväksytty päämäärä on eliminoida vihollisen kyky vahingoittaa. Se puoli, joka onnistuu siinä ensin, on voittaja ja ellei kumpikaan puoli ole päässyt tuohon päämäärään, sota jatkuu.

Hamasin kaikenylittävä päämäärä on Israelin tuhoaminen. Se on selvästi sanottu heidän peruskirjassaan. He vahvistavat sen aina, kun tulee tilaisuus. "Valaistuneet maat" vaan eivät voi tajuta tätä tosiasiaa. Mikään muu, kuin Israelin jatkuva olemassaolo, ei voinut provosoida yli 6000 rakettihyökkäystä Israelia vastaan. Niin kauan kuin Israel on olemassa, Hamasin päämäärä jää toteutumatta. Lukuisat valtioiden tukemat islamilaiset terroristijärjestöt tuntevat samalla tavalla.

Israel on toisaalta osoittanut voivansa sietää melkein mitä tahansa ennenkuin turvautuu sotaan. Israelin yksi päämäärä on turvata kestävä rauha. Sen saavuttamiseksi israelin täytyy eliminoida vihollisen kyky käydä sotaa. Elleivät he tee sitä, sota jatkuu ikuisesti.

YK:n "kohtuullisuuden" määritelmä koskien Israelin käyttämiä keinoja puolustaa itseään tarkoittaa, että Israelin tappioiden täytyy vähintäänkin vastata palestiinalaisten tappioita. Jos Israel noudattaisi tätä kaavaa, se takaisi, että he lopulta häviävät näännytyksen kautta. Se takaisi, että sota jatkuu, kunnes muslimit vahvistuvat riittävästi lopulta tuhotakseen Israelin. Ajattele vain, mikä olisi ollut toisen maailmansodan lopputulos, jos liittoutuneiden armeijat olisi pakotettu samaan mielettömään ajatteluun sodassa Natsisaksaa ja keisarillista Japania vastaan.

Jotkut väittävät, että Hamas vain puolustaa itseään ja että kotitekoiset ohjukset ovat ainoat aseet, joita heillä on Israelin lentokoneita ja tankkeja vastaan. Hamas kuitenkaan EI puolusta itseään Israelia vastaan silloin, kun se pommittaa Israelin kaupunkeja. Israel ei ole miehittänyt Gazaa vetäydyttyään sieltä vuonna 2005.

Jos Hamas lakkaisi ampumasta raketteja ja lähettämästä itsemurhapommittajia Israeliin, sillä ei olisi mitään tarvetta puolustautua. Rajat olisivat auki ja rauha ja vauraus seuraisivat.

Summittainen rakettien ampuminen siviiliväestökeskuksiin tunnustetaan kansainvälisesti sotarikokseksi. Se luo puitteet kollektiiviselle rangaistukselle YK:n sopimuslain mukaan, mutta koska se on Hamas, joka ampuu juutalaisia maaleja, niin YK on hiljaa. Tämä on vain eräs esimerkki siitä, kuinka kansainvälinen laki sitoo Israelia enemmän, kuin mitään toista maata maan päällä.

Ei ole toista maata, jonka menettelyä "kansainväliset lakiasiantuntijat" tutkisivat tarkemmin kuin Israelin - YK:han nimitti heidät nimenomaan tuohon tarkoitukseen, mutta Israelin tapauksessa voidaan osoittaa, että Israelin viholliset käyttävät YK:n kansainvälistä lakia sitä vastaan.

Hamas väittää, että hyökkäyksillä vastustetaan Israelin rajojensa sulkemista, mutta syytä, miksi Israel sulkee Gazan rajansa, ei koskaan mainita. Yksikään Israelin arvostelijoista ei koskaan ajattele, että aina, kun Israel avaa rajansa palestiinalaisille työntekijöille, niin itsemurhapommittajien tulva lähetetään maahan. Ja kun Gazan kansainväliset rajat avataan, niin Hamas heti tuo maahan uusia ja tehokkaampia raketteja ampuakseen Israelin kaupunkeja.

Mikä se on Israelissa, joka tekee siitä paaria-luokan valtion maailmassa? Kuinka voi olla, että mikään loukkaus arabeille ei ole liian vähäinen oikeuttaakseen massamurhan, kun taas mikään julmuus, vaikka kuinka hirmuinen, ei anna oikeutta Israelille puolustautua? Sillä ei ole väliä, kuinka järkevä ja laillinen puolustustoimi olisi mille tahansa toiselle maalle. Kuitenkin johtajat kaikkialta maailmasta ovat virranneet YK:hon puolustamaan "palestiinalaista demokratiaa" -- ikäänkuin sellainen jossakin olisi.

Luonnollisesti käsitettynä siinä ei kerta kaikkiaan ole mitään järkeä. Yksin Raamattu voi selittää sen mysteerin, joka on yliluonnollisen juutalaisvihan taustalla. Raamatun profetiat ennustivat, että Israel syntyisi ihmeellisesti uudelleen "viimeisinä päivinä."

Sitten ei Israelin heimolle enää ole pistävänä orjantappurana eikä vaivaavana ohdakkeena yksikään sen naapureista, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, Herra.
Näin sanoo Herra, Herra: Kun minä kokoan Israelin heimon kansoista, joitten sekaan he ovat hajotetut, silloin minä näytän pyhyyteni heissä pakanakansain silmien edessä, ja he saavat asua maassansa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille.
He asuvat siinä turvallisesti ja rakentavat taloja ja istuttavat viinitarhoja. Turvallisesti he asuvat, kun minä panen toimeen tuomiot kaikille heidän naapureillensa, jotka ovat heitä halveksineet. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, heidän Jumalansa."
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#89 Adressin luovutus!

19.01.2009 20:02

Päivitys maanantaina 19.1.2009:

Adressi luovutetaan Israelin Suomen suurlähettiläs Avi Granotille lauantaina 24.1.2009.
Myöhemminkin kirjoitetut nimet toimitetaan tuen kohteelle.

Tiedoksi saattoi Juhani Starczewski
Michail Jaction
Jurmaa

#90

19.01.2009 22:42

Täällä puhutaan, että Israelin vastainen propaganda kasvaa eksponentiaalisesti. Kysyisin että missä tämä ilmenee? Mikäli se on tällä keskustelupalstalla, saanen muistuttaa että faktoilla perusteltu mielipide ei ole propagandaa. Uutisissa puolestaan palestiinalaisia pidetään terroristeina ja israelilaisia vapauden puolesta taistelevina urheina sotilaina. Mitenkä päin se propaganda sittenkään meni?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.01.2009 22:56


Christer Kalenius
Karis, Raseborg

#92 Parempi mereen upota kuin omaan paskaan ...

20.01.2009 02:38

Mutta Israel ei tule milloinkaan uppoamaan mereen. Päinvastoin, se tulee aina
seisomaan ylpeänä kuin luoto meressä.

hamas ja muut rättipäät sen sijaan ovat jo tukehtua lopullisesti omaan paskaan

Suomen maakamaralta taas sellaisia uutisia että sieltä Porin suunnasta meillä
on pian tulossa oikein kelpo pappi taas kerran, paskanhajuonnittelut sinnepäin!
Michail Jaction
Jurmaa

#93

20.01.2009 07:38

Luulin, että suomenruotsalaiset ovat sivistyneitä ja että he osaavat keskustella asiallisesti, mutta Kaleniuksen komentit ovat kyllä karistaneet sen harhakuvan. Taidanpa allekirjoittaa sen ruotsin kieli pois-adressin.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.01.2009 08:47


Ilkka Luoma
Espoo

#95 Vaalikampanjan rujo ja hirvittävä hinta

20.01.2009 11:54

Juutalaisilla on vaalit - sota siviilejä vastaan murhasuhteella 1:100 oli rujo ja hirvittävä vaalikampanja. Mitattavan tuloksen tietää vain kaikkien yhteinen Jumala.

Nyt on rauhanteon mahdollisuus:
Jälleenrakennus - molemmat korvaavat tekemisensä

Rehellisintä on, että molemmat korvaavat aiheuttamansa vahingot - joko antamalla rahat ja/tai ottamalla osaa itse urakoihin, mikäli haluaa työllistää omiansa. Oleellista on jälleenrakennus - tästä on hyvä aloittaa yhteinen ja molemminpuolinen kauppa.

Vuonna 2006 juutalaiset eivät ryhtyneet toteuttamaan omien tuottamiensa tuhojen korjaamista - Hizbollahin tuhot olivat kovin pienet, mutta ei se onnistunut heiltäkään.


Onneksi Suomen juutalaisten ystävät julistivat 5. Käskyään pyhästi: "Älä Tapa" - se toi toivoa paremmasta. Katso kuvat Suomen juutalaisten ystävät "Älä Tapa" -marssilta:

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2bd9s+ilkka-luoma-ala-tapa.html

Christer Kalenius
Karis, Raseborg

#96 hamas kuulemma voitti sodan

20.01.2009 13:49

Heti kun Israel'in joukot kääntyivät takaisin kotiinpäin ja nyt vallitseva
aselepo/tulitauko alkoi niin Gaza'n kivikasojen alta ryömi hamas'in kelpo
johtaja ismail hanija esiin ja julisti että hamas voittikin sodan. Mitä
ihmettä, niinkö siinä sitten kävikin? Ihanko turhaan olettekin kaikki Israel'in
vastustajat itkeneet hamas'in puolesta? Harmi tietysti sellainen. Kun nekin
kyyneleet olisi voinut säästää pahempia aikoja varten.

Oli se vaan urhea johtaja, tuo hamas'in hanija. Siellä hän lojui jossain
sairaalan kellarikerroksen arkistossa koko 3 viikkoa kestänyt sodankäynti ja
käski lapset ja naiset kaduille tapettaviksi hamas'in siviilivaatteisiin
vaihtaneiden soturien keskelle. Siinäpä teille kaikille hamas'in puolustajille
myös johtaja. Sellaisen te ansaitsettekin. Ja sanoohan vanha parsikin että
"jokainen hakeutuu kaltaisensa luo".

Seuraavaa sotaa odotellessa.
Ihmisoikeudet Palestiinalaisille
Länsi Ranta

#97 Voi reppanoita

20.01.2009 17:14

Luuletteko ostavanne Israelin ikuisella nuoleskelulla taivaspaikkanne?
Nina Läärä
Kuopio

#98 Niimpä niin...

20.01.2009 17:31

Mielestäni Israelin toimet on tuomittavia. Ja toivonkin syvästi, että kun nyt Obama astuu valtaan USA myös lopettaa Israelin tukemisen. Toivon myös samassa, että kaikki mitä Bush aikoinaan teki väärin/virheellisesti korjattaisiin.
Sama se kelle joku Israelin hallinnoima maa-alue kuuluu ja minkä mukaan se on nimetty, niin voin sanoa, että kaikki mikä tuossa asiassa viittaa raamattuun, niin menettää täysin merkityksen ja tässä tapauksessa käännyn jopa Osama Bin Ladenin puolelle, joka on toivonut Gazan alueen kestoa. Kyllä. Israel ja sen hallitus ovat nyt se _rikollinen_ minun silmissä. Juutalaiset nyt hakevat oikeutusta joka pikku kiven murustakin, kun joku joskus muinoin on heitä vastaan tehnyt, entäs sitten?
Michail Jaction
Jurmaa

#99

20.01.2009 20:41

Mitä johtajat yleensä tekevät hengenvaarallisissa tilanteissa? Hankkiutuvat suojaan, esim. maanalaisiin bunkkereihin ja jättävät tavalliset kansalaiset pommien maaleiksi . Niin tekevät kaikki johtajat, olivat he sitten Israelin, Hamasin, Yhdysvaltojen tai Suomen johtajia.
Tarja Järvi
Helsinki

#100 Israel on Jumalan silmäterä

20.01.2009 22:45

Herra on kansansa suoja, Israelin lasten turva. Niin te tulette tietämään, että minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka asun Siionissa, pyhällä vuorellani. Jerusalem on oleva pyhä, eivätkä vieraat enää tunkeudu sinne. Sinä päivänä vuoret tiukkuvat rypälemehua, ja kukkulat vuoravat maitoa. Kaikissa Juudan purojen uomissa virtaa vettä, ja Herran huoneesta juoksee lähde, joka kastelee Akasialaakson. Egypti tulee autioksi ja Edom erämääksi väkivallan tähden, mitä he ovat tehneet Juudan lapsille, kun ovat vuodattaneet viatonta verta heidän maassansa.
Mutta Juuda on oleva asuttu ainiaan ja Jerusalem polvesta polveen. Minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta josta en ole heitä puhtaaksi julistanut. Herra on asuva Siionissa.

Näin on ilmoittanut Maailman Kaikkeuden Luoja jo yli 2000 vuotta sitten profetta Jooelin kautta ja useiden muidenkin profettojen kautta hyvin täydellisen kuvauksen lopunaikojen tapahtumista. Ne jotka ovat hyväksyneet Pyhän Hengen oppaakseen voivat helposti havaita missä ollaan menossa ja mitä on tulossa, lukiessaan Raamattua. Mutta itseänsä viisaina pitäviltä nämä ovat salassa, vaikka ovatkin kaikkien avoimesti tutkittavissa. Tämän maailman viisaus sotkee ylpeiden ymmärryksen niin perusteellisesti, etteivät he voi ymmärtää selvää tekstiä. Raamattu ei ole ristiriitainen vaan ristiriita on niissä jotka eivät ymmärrä.
Ainoa apu siihen on nöyrtyminen Luojansa edessä ja siihen edelleen kaikkia kutsutaan. Se on viisautta!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…