Riihimäen poliisilaitos on säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Riihimäen poliisilaitos on säilytettävä.


Vieras

#1


On surullista,että poliisiasemia vähennetään. Kuitenkin Suomalaiset luottavat eniten juuri näihin ammatteihin: poliisi, palomies ym. Ja miettii rikollisuutta,joka tulee mm. ulkomailta, kun turvapaikan hakijoita otetaan jokavuosi lisää. Venäjältä ja Virostakin esimerkiksi rikollisuus lisääntyy Suomessa.
Se luo ihmisille turvattomuuden tunteen, kuka uskaltaa enää kotoa poistua tai olla edes kotonaan rauhassa ilman,että joku käy ns kääntämässä paikat tai henkeänsä saa pelätä.
Pahimmillaan lähimmälle poliisiasemalle voi olla satoja kilometrejäkin matkaa ja jos on kyse hengestä,matka on liian pitkä ja aina ei apu ehdi ajoissa perille.
On myös palkattu ns "kyläpoliiseja" avuksi joillakin paikkakunnilla. Onko se ns normaali kansalaisten tehtävä ottaa vastuu poliisintyöstä?
Nyt on koskettu väärään säästökohteeseen.
Laittaisitte vähemmän rahhoo sinne Eurooppaan ja miettisitte miten oman (SUOMEN) maan kansalaiset voi ja missä tilanteessa olemme?
Nekin Eurooppaan menevät rahat voi käyttää aivan täysin muualle. Turvallisuus on tärkeä asia kansalle!!!!

Anonyymi

#2 Re:


#1: -

Tässä ollaan juurikin asian ytimessä ja tälle asialle pitää tehdä jotain. Me emme voi hyväksyä sitä että kukaan ei ole meidän turvana, kukaan ei välitä meistä eikä siitä mitä meille tapahtuu. Tämähän on suora signaali rikollisille että areena on teidän,tehkää mitä haluatte päättäjiä ei kiinnosta. Ministereillä on varaa palkata turvamiehia itsensä ja lastensa turvaksisi, meillä ei. Kohta astuu voimaan viidakon lait ja vain vahvimmat ja röyhkeimmät selviää. Sitäkö haluamme? Poliisin tulisi muutoinkin näkyä enemmän katukuvassa ja olla läsnä...NÄKYÄ! Olla vastavuoroinen signaali rikollisille että täällä valvotaan.


Vieras

#3


Asumme Lopella, joka kuuluu Riihimäen poliisilaiteoksen alaisuuteen. Jo nyt meille kestää poliisin tai ambulanssin tulo n. 20 minuuttia minimissään, mitä jos se poliisi tulee Hämeenlinnasta, Hyvinkäältä tai Forssasta? Ei riitä puolituntia, hyvä jos sit tunnissa on paikalla. Ei kovin turvallinen olo, jos kyseessä on väkivaltatilanne tai jos soitat ja kerrot, että naapuri lähti juuri umpikännissä ajelemaan autolla, kyllä niitä ruumiita ehtii tulla sen tunnin aikana varmasti.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

#5


Tällä hetkelläkin poliisin tulo kestää vaikka miten kauan. On todella turvatonta asua tällä seudulla jo nyt. Kaikkea pahaa tapahtuu, eikä poliisia saa kiinni. Soittaessani esim. varmasta rattijuoppotapauksesta sain vastauksen, ettei alueella ole poliisipartiota, pahoittelemme.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)
Vieras

#7


Otetaan huomioon että partiot eivät lähde tehtävälle poliisiasemalta, vaan todennäköisesti suoraan partioringiltään. Riihimäki on sen kokoinen kaupunki että siellä on saavutettava tietty osa kaupungista tietyssä ajassa. Jatkossa poliisi varmasti näkyy seutukunnassa yhtä paljon/vähän kuin tähänkin asti. Ratkaisevaa ei ole poliisiaseman sijainti, vai kuinka moni tarvitsee viikonloppuisin poliisin lupapalveluita? Ratkaisevaa on partioiden määrä ja niiden sen hetkinen sijainti tehtävän saadessaan.

Vieras

#8


Turvallisuutta itselle tärkeille ihmisille!!

Vieras

#9


Täysin samaa mieltä, kirjoituksen laatijan kanssa!!!
Perusoikeus!!!!

Vieras

#10


Kokoajan vaan rikollisuus lisääntyy Riihimäellä,kohta ei uskalla ulos mennä,kun tulee "pataan" ja kaikenmaailman huumehörhöt käy tavallisten ihmisten kimppuun.

Vieras

#11


Kyllä löytyy parempiakin paikkoja säästää kun poliisivoimista. Vähennetään vaikka vähän turhia tutkimuksia ja joutavia energiatodistuksia vanhoista taloista. Poliisit tekevät jo töitä henkensä kaupalla, eikä tämä yhteiskunta kiltimmäksi näy muuttuvan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Entinen Riksulainen

#13


Eihän se poliisi sieltä kokonaan häviä, vain palvelut. Tutkinta ja rikosilmoitusten teko siirtyvät muihin kaupunkeihin (tod näk. tulee vähentämään rikollisuutta, koska ei kiinnosta lähteä Hämeenlinnaan tekemään ilmoitusta lievästä nyrkiniskusta). Passinhaku ja lupa-asiat siirtyvät, kyllä ne poliisiautot siellä Riksussa edelleen tulee yhtälailla pyörimään. Säästöjen syystä kannatan poliisilaitoksen siirtämistä, mutta poliisivoimien lisäämistä.

Vieras

#14


Vaikka en asu Riihimäellä mutta teen työtä eri vartiointi kohteissa, niin poliisin saanti tarvittaessa nopesti on turvattava.
EPi

#15 Haloo!


Järki käteen ja säästöt muualta! Uutisia kun seuraa niin Riihimäen poliisilaitos EI SAA olla lakkautettavien listalla!
sanonpavaan

#16 Kysynpä vaan?


Onko ne poliisit sitten aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan? Kenet ne pelastaa jos kukaan ei edes soita poliisille jos näkee jotain tapahtuvan..

Vieras

#17


Miksi lopettaa sellainen palvelu, mihin on selvästi tarvetta. Jälleen JÄRKI käyttöön. Minunkin veljentyttäreni kolmilapsinen perhe asuu Riihimäellä, joten asia on tärkeä.
Poliisi on Pop :)

#18 Olkaa lähellä me tarvitsemme teitä <3


Muutin Riihimäelle 30 vuotta sitten ei silloin tarvittu "lähipoliisia" mutta nyt kun Riihimäki on käynyt levottomaksi ehkä työttömyyden ja huumeiden käytön myötä tarvitsemme teitä poliisit turvaamaan asuinympäristömme turvallisuus.. esimerkkinä tämä nuoren koulutytön mieletön pahoinpitely.. :(
Poliisia lisää tämä on väistämätön totuus

#19 Kokoomus -Demarit Kreikkaan Ym.meidän rahat


Suomessa tämä kaksikko on n.25 vutta leikkailleet.
Eurooppaan on syydetty Suomen varat ,vieläpä laina rahaa !
Tämä on Rikollista toimintaa,kansa ei ole antanut tällaiseen lupaa!
Nyt vielä tuhotaan maassa kansalaisten perusturvallisuus.
Tähän on kaikkeen syypää ,Emu liitos ,joka oli myös tehty ilman kansalaisten lupaa.
Irti Emusta sekä Ey:stä ,nämä vie vain lopulliseen tuhoon suomen.


Vieras

#20


Jos poliisin tuoma turva hävitetään, tullee esiin vigilante toiminta, jota kukaan tuskin haluaa.

Vieras

#21


Kuka sanoo että poliisilaitos häviää? Mistä se tieto löytyy? Eiks just tullu tiedote että Riksussa homma säilyy?

Vieras

#22


poliisit riihimäelle

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)Vieras

#24 Turvallisuus


Poliisin palvelut on kaikkien ihmisten perusoikeus hätätilanteessa ja muutenkin tarvittaessa. Ei voi olla älyttömämpää, kuin säästää niissä, varsinkin kun rikollisuus senkuin rehoittaa . Kukaan ei kohta uskalla liikkua missään.
tomppe

#25 Poliiseja ei kiinteistöjä


Miksi puolustetaan poliisin toimipistettä? Oman käsityksen mukaan poliisit ajelevat (partiot) lähes koko vuoronsa ajan. Joten kysymys ei ole kiinteistöstä vaan siitä että poliisien määrää kentällä saataisiiin kasvatettua. Mielestäni parempi aihe olisi ollut että lisää poliiseja kaduolle ja tietysti kun raha ei kasva puissa on parempi kun "tuottamatonta" toimintaa karsitaan jotta jaettavissa oleva varat riittävät paremmin todelliseen työhön. Ainakin itse olen valmis matkustamaan vaikka Tampereelle passin perässä mutta hätätilanteessa toivoisin auttajien olevan lähellä ja nopeasti tavoitettavissa. Halutessaan voidaan poliisin palvelu piste yhdistää vaikka Kelan tiloihin joissa voi tehdä tarvittavat ilmoitukset ja lupa hakemukset.

Ps. monet turhat soitot kuormittavat poliisia. Onko järkevää että juopuneet juhlijat käy keräämässä poliisi eikä joku muu taho? Ottaen huomioon matkat yms jotka kuluvat näihin "turhiin ajoihin".
-Poliisin kuuluu näkyä kadulla ei toimistossa-

Kommentoi adressia