Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!.


Vieras

#26

09.01.2014 06:46

Työllä ja siitä saadulla palkalla on tarkoitus elää.

Vieras

#27

09.01.2014 06:53

Adressi allekkirjoitettu ja seis tempputyölistämiselle eli pakkotyölle, kiitos!

Vieras

#28

09.01.2014 07:03

Tämähän on vain tarkoitushakuista kaikkien palkkojen polkemista, eikä mitään muuta. Aina kun tehdään huonoa politiikkaa, niin sen seurauksena aletaan kyykyttämään työttömiä, aivan kuin he olisivat syyllisiä.

Vieras

#29

09.01.2014 07:27

ei orjatyövoimaa..ketä kiinnostaa tehdä töitä euron tuntipalkalla, menkööt ne jotka sen ovat keksineetkin..

Vieras

#30

09.01.2014 08:44

Monet halosen valtakaudella viihteellä olijat toivoivatkin ja odottivat lakiat työn kieltämiseksi.
Paljonhan työpaikkoja köyhä maa onkin tehnyt turhaksi,kestäväntalouden pohjalta.
Työn perässä olevat duunarit taasen ovat pettyneet, ettei köyhä maa pysty tilauksia toimittamaan rahapulan takia, kun kaiken on rohmut vieneet itsellensä.

Vieras

#31

09.01.2014 09:07

Ollaan menossa kohti Natsi-Saksan keskitysleirejä joissa luki "Arbeit Macht Frei" siis tarkoittaa Suomeksi, että "Työ tekee vapaaksi" ei kiitos. Vaan mielummin mersun autotehtaan rivimiehen palkkataso 5000 euroa/kk ja 7 tunnin työpäivä kaikille sekä irtisanomiskorvaukset pitemmistä työsuhteista 100000 euroa tai enemmän ammatista riippuen,kiitos etukäteen.
Vihreä

#32 Ilmeisestikin on kysymys työtätekemättömien viroita.

09.01.2014 09:09

Kuinka tärkeää olisikaan kieltää myös työteko.Se aiheuttaa niin paljon sairauksia. Herroille se on suorastaan tuska ja vaiva, joutua työhön.Miten halpaakin se on.Koulutuksen ja viran perusteella maksetaan, suorastaan tuhottoman paljon palkkaa ja eläkkeitä. Johtajille maksetaan tuhansienkin työtekijöiden kuukausiansion verran palkkaa kuukaudessa.
Kielletään työteko Suomessa ja lähetetään vanhat,eläkeläiset Filipbiineille.Ei tarvittaisi rahdata tänne työläisiä.
vieras

#33 Re:

09.01.2014 11:28

#22: juhana vartiainen

Säästää voisi hallintomenoissa. Eu-aikana ne ovat moninkertaistuneet kuntaliitoksista huolimatta. Kansanedustajatkin voisivat luottamushenkilöinä alentaa palkkioitaan, onhan heillä pitkät lomatkin. Demokratian nimissä kannattaisi työttömille ja työn ulkopuolisille järjestää virkistyslomia, että jaksaisi paremmin tämän pienen kansan ihmisoikeuksia ja jopa työnhakijalle kuuluvia vapauksia puolustaa ja elääkin vielä elantomenojen noustessa. Maahanmuuttajat voivat toki olla mallina elämänilosta ja kansallisylpeydestä, joka ei kuulu suoritus- ja tehotalouskeskeisen Suomen nykyisiin hyveisiin. Palkkatyötä saataisiin kaikille lyhentämällä yleistä työaikaa, vaikka muualla niin ei tehtäisi vielä. Meillähän on pitkät työmatkat ja pimeä talvi.

 

 

aikaansa seurannut

#34 Re:

09.01.2014 12:09

#22: juhana vartiainen -

Herra Vartiainen vois aloittaa ilman eläkettä - nimittäin siitä eläkkeestä riittäisi moneen muuhun asiaan käytettäväksi!!

eikku

#35

09.01.2014 12:29

ei ketään kiinnosta euron tuntipalkalla mennä töihin, menkööt ne jotka ovat sen keksineet..:)

Vieras

#36

09.01.2014 13:06

jos saa TYÖTTÖMYYSKORVAUKSEN, tuntuu jotenkin irvokkaalta joutua töihin, että korvataan TYÖTTÖMYYS ja suuri osa on vasten tahtoonsa työttöminä, ja monen työpaikassa rakennuksella baltit tekee duunit, ja suomalainen joutuu ilmaistöihin, koskahan alkaa tapahtumaan....

Vieras

#37

09.01.2014 15:39

en maksa mitään, koska rahat on vinossa jo muutenkin. maksakoot nuoremmat, joita tämä tosiasiassa koske.
Ennen tehtiin työtä pajattamatta.,siksi hyvivointivaltioksi kutsutaan.

#38 Herrat kun nääs työtä halvesivat siis tavallista työtä.

09.01.2014 19:36

Niin kyllä se niin on ettei enää vanhat sota-ajan ihmiset rupee enää töihin,kun ei työ nuoremmillekaan maista.Eipä kyllä kummatkan kykene.Nuoilla kun menee aika viinan kanssa lääräessä,niikuin kaikila muillakin suomalaisilla yleensäkin.Se kun nääs on sitä kestävää kehitystä simällä pitäen.
Työn ystävä

#39 Ei pakkotyölle!

10.01.2014 10:04

Mahtaako olla syyllistetympää joukkoa kuin työttömät?
Hallitus hommiin tai vaihtukoon! Olen ollut onnekkaasti töissä, mutta niin pöljä en ole, etten sylttytehdasta löydä. Työtön se ei ole. Talous ei todellakaan elvy moisilla toimilla. Kunnon työ on ainoa ratkaisu.
eläkkeensaaja ja pian vanhus

#40 Pieneläkeläisen kommentti

10.01.2014 10:57

Olen täysin teidän asian puolesta ja allekirjoitin adressinne. Eihän teille kartu edes sitä omaa eläkettä pienillä pätkätöillä!

Uskallankin haastaa teitä mukaan myös tänne:http://www.adressit.com/allekirjoitukset/elakelaisten_oman_puolueen_rekisteroiminen/

Vieras

#41

10.01.2014 12:48

Hyvä, että vihdoin on herätty puolustamaan suomalaista palkkatyötä. Suomen lakien mukaan työstä pitää maksaa palkkaa. Valtio pakottaa kunnat irtisanomaan työntekijänsä ja on nyt keksinyt miten nämä tekemättömät työt saa tehdyksi. Palkattomalla pakkotyöllä. Kaikkein köyhimmät seisovat jo nyt leipäjonoissa ja se jos mikä vaatii aktiivisuutta. Kuka tahansa voi menettää työnsä ja olla seuraava pakkotyöläinen, jos tällainen laki toteutuu. Palkkatyö tuo verotuloja valtiolle ja parantaa tekijän ja yhteiskunnan hyvinvointia.

Vieras

#42

10.01.2014 14:41

Tai oikeastaan haluan kansalaispalkan. Ennen sitä ei kukaan uskalla inistä.
Jakwe

#43 Jurppii

10.01.2014 15:29

Siinä mene meikäläisenkin leipä, kun pomo ottaa tilalle ilmasia miehiä.
miten voi järjestää kansalaisten kaipaamia työpaikkoja

#44 Yritys edellytykset tuhoneet vasemmistolaiset.

10.01.2014 16:15

Vain työtä tekemällä saadaan tulosta aikaiseksi. Siksi työtä tulisikin luoda enempi ja kaikille halukkaile. Mutta sellaiset puolueet,kuin sostemit ja vihreät tuhoavat nahdoolisuudet, jokaiselle työtä ja korkeantaso elitason ja sivisynen maan suomalaisile.
Ongelma on niin suuri,että itse ay-liitotkin sijoittavat verottomat jäsen miljrdinsa,moen muun ohella, ulkomaille,kuin sen sijaan esim. telakkateollisuuskin surullisen kuuluisaksi tullut, ei pysty tomimaan Suomessa ollenkaan. Valtio ajanut vararikkoon kainen suomalaisuuden ja suomalaiset. (halonenkin monenmuun sostemi omon ohella, nauttii vain suuresta, veronmaksajien kustantamasta eläkkeestä.
Työssä käyvä vaan ei tyhmä

#45 Palkkatyö, ei pakkotyö

10.01.2014 21:57

Työttömät ovat se syyllistetyin ryhmä Suomessa. Työttömyyden syyt ovat kuitenkin aivan muualla kuin työttömissä. Hallitus vaihtoon, jos ei mielekkäitä työpaikkoja synny.

Vieras

#46

10.01.2014 23:23

Pakkotyö laskisi palkkatyötä tekevien määrää ja näin ollen valtio menettää enemmän rahaa kuin saa.
visitor

#47 Re:

11.01.2014 10:28

#42: -

Elämiseen riittämätön kansalaispalkka ei  ole ratkaisu, koska on lisäksi myytävä jatkuvasti työtään. Kun pikkukeikkoja tekevien asema on yleensä huonompi kuin ns normaalityöntekijän, se on kuin itsensä myymistä pilkkahintaan joidenkin starojen ja gurujen saadessa pikkukeikoista tavisten kuukausien tulot, joita verottaja sitten syö, jos ei osaa verohommeleita.

Työnhakijan, työttömän, eläkeläisen, työn ulkopuolisen, vakityöntekijän ja määräaikaisen pitäisi kaikkien tietää kaikki systeemit ja ennen kaikkea osata käsitellä esimiehiä! Nykyisin huono-osaisten työsuhteita puretaan noin vain eikä ay-liike auta kaikkia, kun on ikäänkuin noudatettu jotain systeemiä. Näin luodaan monille vaikean tai huonon työntekijän/hakijan imago. Toiset saavat kultaisia kädenpuristuksia. Ei kai se eräs amerikkalaispomokaan miljoonia olisi tarvinnut.

Työelämää voi kehittää vain koko kansan asemaa parantamalla statuksesta riippumatta. Elämään kuuluu työn, levon ja vapaa-ajan vuorottelu. Milloin työnhakija lepää edes niin paljon, että osaa markkinoida vahvuuksiaan (heikkouksien sijaan), kun on vielä elettävä pelossa, että kotiin soitetaan jostain halpatyötarjouksesta?

IT-aikana  yhä useampi työllinen kantaa työt kotiin. Työpaikoilla ei ole myöskään useinkaan riittävästi henkistä ja fyysistä tilaa, vessaaankin on jonotettava. Systeemi alkaa jo koulusta, jossa viihdytään entistä huonommin, kun työstä tai hiljaa istumisesta on tehty rangaistus. Kasvatetaanko siinä uusia pakkotyösukupolvia? Entisinä aikoinahan lapsityövoiman käyttö oli yleistä. Mitä iloa tässä tilanteessa olisi edes kansantalouden kasvusta, kun perustavaa laatua olevia ihmisoikeuksia ja vapauksia ei kunnioiteta? Vähän on kansalaissodan henki yhteisöä kehittävän myönteisen vuorovaikutuksen sijaan.

Luovia ratkaisuja voisi olla vaikka hyvätuloisen palkkatyön ja vapaa-ajan kierrättäminen tai sitten esim työn jakaminen kahden henkilön kesken esim niin, että oltaisiin vuoroviikoin/vuorotellen puolivuosittain työssä ja vapaalla. Eihän työssäoleva ehdi asioitaan hoitaa pelkillä ruokatunneilla, työkykyä ylläpitävästä virkistyksestä puhumattakaan.

 


Vieras

#48 Re:

11.01.2014 11:28

#20: -

Tilastojen "kaunistamisesta" tässä on kyse.

Kyllä näitä aktivointeja on ennenkin ollut. Esim työvoimapoliittisilla kursseilla, jotka harvemmin johtavat hyvään työllistymiseen, voidaan tehdä ilmaistyötä pitkän kurssipäivän lisäksi vielä kotona. Kouluttajat saattavat kehua itseään moittien työttömiä kurssitettaviaan (esim ikä, taipumukset, kiinnostukset, riittämätön mielenkiinto työllisyystilastojen putsaamiseen). Toiset osaavat asiat ennestään, toiset olisivat kiinnostuneempia muunlaisesta kurssista tai paremmasta  vuorovaikutuksesta kurssilaisten kanssa.

Työttömätkin ovat erilaisia. Ihmiset eivät ole syntyneet hallittaviksi. Pitkään "kansan edustajina" istuneet saattavat puhua työttömille ja muillekin kuin kansaan kuulumattomille. Montakos pitkäaikaistyötöntä kansanedustajissa on? Sponsoroisiko kukaan, vaikka se juuri osoittaisi aktiivisuutta.

Työttömän pitäisi hoitaa asiat koneiden kanssa, jostain vain olisi löydettävä ystävällisiä, jokaista kunnioittavia palveluhenkilöitä. Toisista tehdään sairaita, toiset eivät pääse kuntoutukseen, vaikka haluaisivat.

Miksi työttömiä ei päästetä edes eläkkeelle? Eläkettä ei tarvitse hakea joka kuukausi. Sen päälle voisi sopivan tilaisuuden tullen tehdä ansiotuloja. Harvempi työelämän nykyisistä huono-osaisista pääsee nauttimaan superkertymistä, vaikka kuinka menisi minituloiseen työpalveluun. Veroja valtio saa mm arvonlisäveroina kaikilta kansanryhmiltä.


Vieras

#49

11.01.2014 19:32

Tilastojen kaunistaminen liittyy ilmiselvästi vasemmistolaisuuteen, ja heidän toiveajatteluihinsa,ongelmiaan pystyisivät muka ratkaisemaan, järjestämään itselensä parenpaa palkkaa ja työtä.
tietoyhteiskunnan vouhottaja kenottelijat

#50 Ahneella kun on pas kanen loppu

11.01.2014 19:47

Vasemmisto pomojen palkat ja eläkkeet ovat suhteessa tuottamaansa hyötyyn suhtautettuna erittäin korkeat.
Kokoomukella menee rahaa samalla tavoin.
Jörhn Walhroos puhuu, niikuin leensäkin he puhuvat aivan leipäpappeja myöten.
Infestinneilla muka luodaan uusia työpakkoja Suomeen,tarkoittaen ulkomailta tulevia.
Minun mielestä täytyisi puhua,vasemmistolaisten tuhoaman maan jälleen rakentamisesta.