YLEn mediamaksu

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista YLEn mediamaksu .

tommi kangas
Vantaa

#176 Kauanko?

04.04.2010 12:33

Odotellaanko tässä että laki muutos tulee ennenkuin tämä adressi luovutetaan vai onko se jo luovutettu??
kati mustikka
hapajärvi

#177 ylen mediamaksu

25.04.2010 08:42

mitenkähän tässä tosiaan käy, olen yh-kotiäiti ja verotettavaa tuloa kertyy 20e/kk! kelalta saan yhteensä n.200e asumistukea ja lapsilisää.. mistäkähän kehittäisin mediamaksuun rahat, kun se on melkein vuoden palkan suuruinen! kotiäitiyshän on tietysti omavalintaista, sanotaan mutta ei se ihan niinkään ole, joskus ei vain pääse töihin. enkä ole varmasti ainoa. ensin sairastelin puoli vuotta ja sitten sain ns.ikuisen karenssin! neuvottelut eivät auttaneet. nyt sitten menee tuhkatkin pesästä kun tulee mediamaksu ja pieneen mummonmökki- asuntooni asennetaan pakollinen viemäröinti joka on eu:n ympäristö direktiiviin perustuva.vuokralle en pääse kun ei ole tuloja... toisteiseksi olisin vielä hengissä selvinnyt näin, mutta nyt menee kuppi nurin jos näitä maksuja alkaa tulla. sossusta en ole mitään saanu koska karenssi ajalla työttömyyskorvaukset lasketaan tuloiksi vaikkei niitä saakkaan. ja jos joudun sairaslomalle, kela ei maksa sairauspäivärahaa kun tuloni ovat liian pienet. eli ei tässä paljon juhlita.
autonkin möisin, mutta eipä sitä kukaan osta. kerjäämisestäkin sakotetaan. kyllä tässä maassa lirautetaan silmään ja pahasti. kun onilman tuloja niinsitten kyllä tosissaan on. kiitti vain hyvän lainsäädännön. rehellinen silti olen ollut ja aion vastakin olla. rukous on se viimeinen ja ainut oljenkorsi, ja se toimii, yläkerta ei jätä vaikka kaikki muut pettäis. järkeä päätöksen tekoon kiitos!!!
Anna-Leena Lounaskorpi
Palokka

#178 Tähän se menee!

03.05.2010 20:13

Ylen uuden johtajan palkka 25000e kuukaudessa! Mitä ihmettä?!
Esa Starkkila
Heinola

#179 tässä se taas nähdään

03.05.2010 23:47

Ja miten me opiskelija muka pystymme maksamaan sellaisia summia tai sitten työttömät? Ei noi ylen pölvästit tajua ollenkaan, ja kun itsekkin olen opiskelija, tai siis olin, mutta tällähetkellä työttömä olen :/ rahat riittää juuri elämiseen mutta ei tollasiin laskuihin..
arto kukkonen
pieksämäki

#180 Voi voi

11.05.2010 07:09

Kun yle on jälleen palkannut täysin uusavuttoman henkilön johtajakseen, siis mikäli tienestiä voidaan käyttää peukalon paikan mittarina. Ylellä ei ole rahaa tuottaa tavallisella äo varustetulle massalle ohjelmaa mutta kuitenkin rahaa riittää 100 000€ /v palkankorotukseen. Hyh hyh kun haiskahtaa jälleen kansalaisten kusetukselta. Ja entäpä sitten s linden, joka on vaivihkaa nostamassa kytkintä. Ehkä olisi "päättäjienkin" piipahtaa lueskelemassa, miten samankaltaisista ongelmista kirjoitetaan sadoilla foorumeilla. Suomi työnsi ETYKin listoihin esityksen, jonka mukaan kaikki ennenaikaiselle eläkkeelle johtavat polut on suljettava. Ehkäpä olisi aika aloittaa kaikenlaisten kusetusten, kuten mediamaksu, estäminen järjestelmällisellä sikariportaan tekemisten läpivalaisulla.
vieras

#181

27.07.2010 22:55

Katson TVtä, erityisesti YLEä ja maksan siitä mielelläni, enkä halua edes kuvitella mediakenttää ilman YLEä. Maksaisin myös maksukanavista, jos ne voisi valita yksitellen, kuten tilaamani lehdet. Mediamaksu on kuitenkin kuolleena syntynyt ajatus jo sen vuoksi, ettei sillä ole selkeää kohderyhmää. Onko sairaalan potilas, hotellissa yöpyjä, opiskelija tai aikuiskommuuni "kotitalous"? Eikä ole kohtuullista, että ihmiset, joilla ei ole edes varaa hankkia televisiota, joutuisivat sen katselusta maksamaan. Näkisin parhaana rahoitusmuotona budjettirahoituksen, johon itsekin osallistun joltisellakin summalla.  

Raija Luoto
Pori

#182 Taas ajankohtaista

08.09.2010 11:20

Minusta Ylekanavat tulisi joko voida poistaa omasta televisiosta tai ne tulisi muuttaa maksullisiksi.

Olen jo joutunut miettimään minkälaisilla tuloilla kyseisen maksun saa toimeentulotukena. Minulle kuten monille muillekin tv on ajankulua kun terveydentila vaatii lepoa. Terveydenhoito on kallista ja mahdollinen mediamaksu vie liian ison palan pienistä tuloista.

ery
Vieras

#183 ei tv maksulle

19.09.2010 23:49

Tv maksu aivan sairaan kalliksi tullut.

Tv maksu 256 e sitten jos maksu kanavat lisäksi

Eli itelle on pluss tv paketti mistä menee 50e

Ja viasat 300e kolmen kuukauden väleissä.

Viasatin kanssa tuli ongelmia ,kun tuli uusi sopimus ja uusi hd tv digiboksi niin ei saanut uuden boksin signaalia,toisen vaihton kanssa ,kun sain vaihtaa taas sama juttu,boksi ei toiminut ollekaan ja sitten ne sopisi,että laitta mulle toimivaan boksin,mikä on heti valmis katseluksi,perkule seki ei toiminnut,kun ei signaalia edelleen,kiitos ei saanut hd tv kanavia katsoa ollekaan vanhat viasatin boksit toimisi kunnolla ja edelleen.

Muun muuassa viasattin alku asennus oli täysin väärin,koska asentaja laittoi antennin parveken ulko puolelle,mihin ei olisi mun talossa saanut ollekaan asentaa.Vaikka asentajat pitäisi tietää sitä.

Kun tuli hdtv boksi kukaan ei kertonut mistä suunasta saisi signaalia eikä mitään neuvomis tai ohjeitta ollit ,mitä siihen tarvisi.Jouduin asentaman itse uusisiksi viasatti antennin paikalle ,sain sitten vanhat boksit toimimaan,mutta signaali oli puolet ja puolet .

Sitten sai lopulta viasattia katsoa ,mutta yhtäkkiä kun tuli lasku ,missä oli taas seuraava yllätys

Lasku oli paljon korkeampi kun aikaisemmin.Tarkistin heti laskut ja sitten huomasinkin,että oli tuplasti tullut sopimus lasku ja lasku oli 60e kallimpi,vei saman tien hermot ja vien asian kuluttajan virastolle,koska tällainen toiminta on huijamista.

Ja muun muuassa uudessa sopimuksessa ei ilmoitettu,että sopimus aikana eli 2 v sisällä ei saa perutettu sopimusta...

Kiitos eli maksat paskasta jos ei ole signaalia tai muutenkin toistetaan liika samoja asioita....

Media maksu olis parempi,mutta ei saisi olla kallimpi

Samoin miksi pitäisi olla media maksu jos kanavat voisi olla maksu kortilla ja maksat joka kuukausi sen edestä mitä tilaat,mutta ei pölyn edest

kolfaten
Vieras

#184 no maksu vaan

21.09.2010 16:26

onhan meillä viisas ministeri juuri oulusta

Kyllä hän osaa ottaa kotiinpäin,ainakin.

kofaten
Vieras

#185 no maksu vaan

21.09.2010 16:29

pankaa linden asialle,osaa ottaa kotiinpäin.
Pistäkää kioski kiinni...

#186 Maksaa ken katsoo

24.09.2010 11:54

En ole pariaatteesta vuosiin käyttänyt ylen palveluja missään muodossa. Mielestäni koko yle voitaisiin lopettaa vaikka samointein jos ei rahat riitä. Todella törkeää rahastaa ihmisiä, jotka eivät katsele/kuuntele yleä. Ainoa oikea ratkaisu on laittaa yle katselukortille, niinkuin muutkin maksulliset kanavat. Jos ei toimi niin ei muuta kun lappu luukulle, niin muutkin yritykset joutuvat toimimaan jos toiminta ei ole tuottoisaa. Miksi ylen ongelmat pitäisi pakkomaksattaa kansalla?

Vieras.
Vieras

#187 muutos: NYT!

01.10.2010 11:18

Edellinen henkilö (viesti 186) olikin sanonut jo kaiken tarpeellisen. Samaa mieltä ollaan kaikin puolin.
Hienoa, että edes jonkinsuuruinen joukko on päättänyt vaikuttaa asiaan tällä adresssilla. Toki eihän nuoret ja vanhat tänne löydä jolloin ei kansan ääni kuulu päättäjien tukkoisiin korviin. Kunpa voitaisiin vaalien tyyliin järjestää äänestys koko suomen kansalla ja katsoa miten YLEN käy. :)
Voisin vahvasti epäillä että lopputulos olisi Ylen loppu tai siirtyminen todelliseen elämään/toimintaan eli ilmaisjakeluun, mainosten voimalla elämiseen tai maksukorteilla pelaamiseen.

Olisi kyllä mukava nähdä mitä päättäjien päässä oikein liikkuu. Oli "hauska" nähdä kerran yksi kysely jossa oli kysytty että oletko tyytyväinen suomen päättäjiin/eduskuntaan ja noinniinkuin 98% sanoi että ei :D enkä ihmettele.. Millä järjellä kuvitellaan että ihmiset pystyvät kaiken maksamaan, ei kaikilla ole hyvät tulot ja varaa niinkuin päättäjillä. Miettisivät kuinka paljon suomessa on pienituloisia, työttömiä ja eläkeläisiä. Ärsyttää kuinka omaa kansaa ei kuunnella, ei huomata tilannetta. Jos ei muuta, niin kaikki lopettaa tv-lupansa, yksinkertaista, saadaan edes jotain tapahtumaan.

Koska muuten tämä adressi luovutetaan, vai onko se jo luovutettu? Päivitetäänkö tätä listaa jotenkin eteenpäin vai??

antti vaurio porista
Vieras

#188 mediamaksu avustaa islaminuskoa

01.10.2010 16:10

mediamaksu ei vastaa tyytyväisyyyttä kaikkissa suomalaisissa. höpöö islaminuskonnon ylitysnäytelemisestä. tuli liikaa suojelemaan somaleita ja islamistia.islamin tv!!!
Opiskelija
Vieras

#189 Tehdään asialle jotain!

17.10.2010 22:38

Käykääs klikkaamassa Facebookissa tähän linkkiin "Tykkää" niin päästään oikeasti vaikuttamaan asiaan.

http://www.facebook.com/pages/manage/?act=20267019#!/pages/Jos-20-000-tykkaa-niin-perustamme-opiskelijoille-oman-puolueen/137572942956959

Kansanedustajien keski-ikä on tällä hetkellä 52 vuotta joten onko ihmekään etteivät he pysy perillä nykymaailman saatikka opiskelijoiden asioista.

Vieras

#190 on se kumma..

18.10.2010 16:47

todentotta kivikautista porukkaa on eduskunnassa. Tosin vielä hämärämpää miten homppeli asiasta saadaan armoton haloo muttei mistään muusta. Sais tässäkin asiassa kansaa raikuen kailottaa mieltään.
Vieras

#191 Re: Lottovoitto on syntyä Suomeen..

29.10.2010 09:42

#12: Noora Palomäki - Lottovoitto on syntyä Suomeen..

Tämä justhan se pänniikin, kun itsellä ei ole varaa TV:hen eikä älypuhelimeen, ei sanomalehtiin, ei autoon, ei yleensä edes terveydenhoitoon tai terveelliseen ruokaan. Miksi maksaisin tuollaista summaa, kun olen niin pienillä tuloilla, että ihan normaali elämäkin menee yli varojeni? Ymmärrän, että toiminta pitää jollakin rahoittaa, mutta kyllä tämä nyt sitten on niitä maksuja, jossa pitäisi pienet tulot ja niihin liittyvänä suuret menot ottaa huomioon. Esimerkiksi niin, että pienituloiset eivät maksaisi sitä ollenkaan, koska eivät joka tapauksessa pysty palveluja hyödyntämään. Tai sitten järjestelmä, että vain ne maksavat jotka jotakin palvelua käyttävätkin. Tuollainen summa on kuitenkin ihan katastrofi pienessä budjetissa. Jollei sitä ole varaa laittaa omaan terveyteenkään, niin ei taatusti median käyttöön!!!


Vieras

#192 MEDIAMAKSU

24.11.2010 12:53

Mitä ??? nouseeko se mediamaksu taasen.Tietenkin onhan yleisradioon valittu uusi toimitusjohtaja 100% palkankorotuksineen.Ja ohjelmat ovat loistavia ja laadukkaita,Voi voi kunpa näkis vielä sen siunatun hulluuden,niin ja siltainsinööri jaatisen.Tämä tigiteleviisio rätisee,paukkuu ja pätkii,mutta ohjelmat ne hyviä onkin.Joka päivä useaan kertaan tulee monelta kanavalta RIK RÄTÖRSSIÄ ja ellei tätä hulluutta niin pukkaapa urheilua.Sitten näytetään vanhoja sotaelokuvia,jopa nuijasodan ajoilta ellei uudempia sotakuvia riitä joka kanavalle yhtäaikaa,näytetään jotain muuta älytöntä pökimistä.Minkähänlaista ohjelmaa tulee TV:stä Pohjois-Koreassa,onkohan siellä muuta ohjelmaa kuin seisova suuren johtajan kuva.
tvtv
Vieras

#193 moi

08.01.2011 11:07

kyllä mafia aina rahansa perii...
TP
Vieras

#194 Mediamaksu=Suomen tuho

09.01.2011 03:10

FST ym ylen kanavista tuskin kukaan vapaaehtoisesti maksaisi? Sokeat ym ilman televisiota olevat joutuisivat maksamaan turhaan. Jos pakkomaksu toteutuu, Suomi ei ole enää Suomi, vaan Kommunistinen valtio.

Onhan tosin nykyisinkin paljon vääryyttä, mm. pakkoruotsi, joita yli 90% kansalaisista vastustaa. Miksi emme palaisi jo demokratiaan?
jurpo
Vieras

#195 pakkomediamaksu sille, joka ei ole oikeutettu sitä käyttämään

15.01.2011 15:14

Mediamaksun härskiys ei jää siihen, että se olisi kaikille saman suuruinen; törkeintä on,
että jos netissä haluaisi kommentoida (jo esi-sensuroituja) ylen uutisia, joutuu vielä suuremman sensuurin alle kuin toimittaja; jos joutuu pakolla maksamaan palvelusta, jota ei edes periaatteessa saa käyttää mielensä mukaan, ollaan kyllä tosi syvällä!!!!
Helvetin vihainen kansalainen.
Vieras

#196 Suomen suurin järjestäytynyt rikos.

20.03.2011 06:37

Miten kukaan voi alkaa pakkorahastaan kansalaisia sillä että sattuvat pyörittämään firmaa, eikö samaten kaikilla pizzerian pitäjillä ja ruokakauppiailla pitäs sitte myös olla sama oikeus. Tää ylen mediamaksu juttu menee ihan liian pitkälle ja yle pitäs heti lakkauttaa kokonaan jos niillä ei ole varaa itse sitä rahoitusta hoitaa, mtv3 maksaa kaikki mainostuloilla niin miksi se ei ylellä mukamas onnistuis. Yle näyttää semmosta roskaa tv:ssä että eivät ole millään voineet tuhlata niin paljon rahaa ettei nykyisetkään tv:lupamaksut mukamas riittäisi, tälläkin hetkellä tv:luvat on niin hirveissä hinnoissa että PYYHIN P.E.R.S.E.T.T.Ä NIIDEN LUPAHAKEMUS LAPPUILLA.

Vieras

#197

12.05.2011 11:50

Näinpä!

Vieras

#198

12.05.2011 11:56

enhän mä katso koko ylen kanavia, ******** koko tuotanto..en sen puoleen kuuntele tai ole millään tapaa tekemisissä ko sonnan kanssa.... -.-

Vieras

#199

19.05.2011 01:43

Budjetti rahoutus!
silloin verotus takaa tasarvoisen maksun.

Vieras

#200

19.05.2011 01:44

Butjettiin!