TÄYSIMITTAINEN KAPINA MEDIAMAKSUA VASTAAN

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista TÄYSIMITTAINEN KAPINA MEDIAMAKSUA VASTAAN.

Riku Nieminen
Adressin tekijä

#1 Tästä adressista

18.10.2009 21:24

http://www.facebook.com/group.php?gid=282001975149

Olen tuon ryhmän perustaja ja tämän adressin tekijä. Tuo maksu kaatuu joko ennen sen voimaantuloa tai sen jälkeen. Mieluiten tietysti ennen.

Tule sinäkin mukaan tekemään historiaa !

Suomalaiset ovatkin olleet liian kilttejä ja alistuvia tähän asti. On mukava saada porukkaan vipinää!

Tämän adressin tarkoitus on todellakin kaataa tuo maksu!

Yritin tavoitttaa parhaiten ääniä keränneen YLEmaksun vastaisen adressin tekijää. Ei onnistu. Vaarana on se, että tuo ei KOSKAAN mene eduskunnalle. Jos saan 20 000 allekirjoitusta, kannan tuon paperimuodossa henkilökohtaisesti eduskunnan puhemiehelle/lähinnä häntä vastaaavalle henkilölle. Adressia ei suljeta tähänkään, 40 000 allekirjoitusta voisi olla seuraava etappi. 60 000, 80 000, 100 000 ...
Mikko Partonen
Kotka

#2 adresseista

20.10.2009 15:06

nämä ovat aivan turhia, koska suomen demokratia on kuollut. Suomen päättäjiä ei kiinnosta mitä kansalaiset haluavat, he eivät näe omaa napaansa pidemmälle.
Riku Nieminen
Adressin tekijä

#3 Mikko mikko...

21.10.2009 13:37

Sinun dissaavat kommenttisi ovat vielä turhempia. Toivottavasti lopetat niiden viljelemisen ja käytät tuonkin energian tekemällä jotakin mielestäsi hyödyllisempää, kuin nämä adressit.
Ari Söderlund
HELSINKI

#4 Köyhä on lupa syödä

22.10.2009 04:06

Mutta tiesitkö että meillä on oikeus myös luvata ja epäillä: ” köyhällä on oikeus syödä televisio-lupa! Köyhän ei tarvitse maksa sitä enää, niin kauan kun hallituksemme ja eduskuntamme lupaa ja puhuu pelkkää paskaa, mutta ei nosta sosiaaliturvaa sille kuuluvalle oikealle tasolle. Viimelaman aikana otettiin mm. eläkkeensaajan lisäosat pois, ja ne luvattiin palauttaa takaisin laman jälkeen, mutta toisin kävi. Onko jo syytä epäillä: Onko vanhukset jotka rakensivat tämän hyvinvointiyhteiskunnan, on yhteiskuntamme hiljentänyt ne jo unipillereillä, mutta meitä ei vielä!


"Me allekirjoittaneet vaadimme istuvaa hallitusta eroamaan, ellei heti saada sosiaaliturvaan tuntuvaa korotusta, vähintään 200 euroa välittömästi toimeentulotukeen ja pienempiin eläkkeisiin sekä opintotukeen! Ja ne on sidottava välittömästi indeksiin."http://www.adressit.com/toimeentulo

Inkeri Stucki
Oulu

#5 Eu:n olot ja kaapeliverkkoympäristössä maksu rikkoo kuluttajan oikeuksia

01.12.2009 22:39

Jos kyseinen maksu tulisi, sillä tulisi saada käyttöönsä kaikki kanavat, joita media-nimen alla voi katsella tai kuunnella. Vastaavasti, jos katselen televisiostani vain ulkomaisia, kortilla katsottavia kanavia, ei minulta maksua voi vaatia. Olisin valmis menemään mielipiteeni kanssa aika pitkälle. Jo nykyisin, osin yleä lukuunottamatta, tiedotusvälineen rahoittavat toimintansa mainoksilla, kuten nettikin, eli maksun maksamalla täytyisi olla mahdollisuus saada tiedonvälitystä ilman jonku toinen, siis mainostajan, jo maksamaa tiedotusta. Kuinka valtiovalta aikoisi sen minulle taata? Siis maksaisin mediamaksuni mutta en saisi mitään taattua sen vastineeksi.Sellainen taitaa olla Eu:ssakin vastoin kuluttajan oikeuksias. Mediamaksu pakottaa minut maksamaan mainostavista kanavista,(tosin sanomalehdetkin maksetaan mainoksilla ja silti joudun niistä maksamaan tilausmaksun, mutta vain jos lehden tilaan) enkä voisi edelleenkään avata nettiä joutumatta mainostajien hyökkäyksen kohteeksi. Valtiovallan olisi täysin mahdoton taata minulle kuluttajan oikeudet, joita tuollaisen erillisen maksun maksaja voi vaatia. Televisioluvan suhteen asia on kuitenkin eri. Lupa on sidottu TV-laitteeseen.

Saksassa siirryttiin viiden euron kuukausimaksuun, jonka maksavat kaikki laajakaistan omistajat. Maksu korvaa televisioluvat, koska netin kautta ohjelmat voi katsoa. Lisäksi on maksulliset kaapelikortit niille joka niitä kaipaa. Kustannukseksi tulee siis noin 60 euroa vuodessa, ja kuluttajaryhmä on osoitettavissa. Tuollaista voin kannattaa, en yhden virkamies-asiantuntijan ideaa ns. mediamaksusta.

Jarko Häkkinen
Anttola

#6

05.12.2009 16:25

Mediamaksu on taas yksi esimerkki valtion mielivallasta. Vielä epädemokraattisuuden jotekin sietäisi, mutta tuo alamaisten nöyryyttäminen mielivaltaisilla ulosottokelpoisilla maksuilla menee liian pitkälle! Verojen on joko perustuttava veronmaksukykyyn tai oltava rangaistusluonteisia.
arto kukkonen
pieksämäki

#7 Kaatuu kyllä mutta

16.12.2009 16:17

Mitä ja paljonko kaatuu matkassa. Ylen suhteen olisi voitu käyttää hyvinkin samaa kaavaa kuin paperitehtaiden kanssa, pistetään roska kiinni tai kannetaan se kiinalaisten kiusaksi. Joka tapauksessa hallitus on ilmaissut kiinnostuksensa kansalaisten kuppaamisesta tyhjiin suht mauttomalla tavalla.
Kati Oksanen
Turku

#8 Paljonko maksaa mediamaksu?

03.02.2010 00:09

Onko laskettu kuinka paljon tällaisen uuden byrokraattisen järjestelmän ja ylläpito pystytys laskutuksineen ja muinen ekstroineen maksaa yhteiskunnalle? Eli kuinka suuri summa rahaa voitaisiin siirtää valtion budjetista suoraan Ylelle, koska se kuitenkin käytetään sen hyväksi. Vai kuka tämän järjestelmän rahoittaa? Veikkaan että sekin menee verovaroista. Eikö suoraan voisi sitten ottaa verotuksessa hiukan enempi niitä verovaroja printtaamalla yksi rivi lisää veroilmoitukseen ja siirtää summa sitten suoraan Ylelle - sillä säästettäisiin merkittävä summa valtion kustannuksia. Mutta ei, kun tässä yhden hevosen maassa joku yhden hevosen päättäjä saa jotain aivonystyräänsä, niin pakkohan sitä on kaikkien pakko juosta lampaina yhteen suuntaan.

Ihme meininkiä on tämä.
Kirsti Era
Juuka

#9 Kyllä Yle mutta Ei epäsosiaalinen ylemaksu

11.03.2010 00:22

Ylen rahoitus pitää hoitaa verottamalla, jolloin se tulee edes osin progression piiriin ja siis rikkaammat maksaa enemmän - ja tosirikkaat ei juuri mitään:(
Sitäpaitsi rahoitus pitää säätää eduskunnassa ja indeksoida, ettei YLEstä tule enää yhtään nykyistä enempää hallituksen äänitorvea.
Julkisen palvelun eikaupallinen radio ja tv tarvitaan ilman muuta mutta on aivan väärin rahoittaa se tasaverolla, joka iskee rajusti opiskelijoihin, kansaneläkeläisiin, pitkäaikaistyöttömiin.
Ilkka Honkala
Kangasala

#10 Media maksu Helsingin musiikkitalon rakentamiseen

12.03.2010 13:29

Minkähän takia Suomessa rakennetaan taas yhtä aivan turhaa rakennusta yhteikunnan rahoilla eli Helsinkiin tulevaa musiikkitaloa, jossa YLE on mukana. Tappiolla pyöriviä musiikkitaloja on Suomessa jo ihan riittämiin. Minkähän takia esim. Torniossa asuvan perheen pitäisi rahoittaa kyseistä laitosta ns. mediamaksulla, kun on 99 prosenttisesti varmaa, että he eivät tule ko. rakennuksessa koskaan edes käymään. Mielestäni kyseisten laitosten rakentaminen ja niiden hallinnon kustannukset pitää pystyä rahoittamaan talon varsinaisilta käyttäjiltä. Myös Kimmo Sasin kommentit urheilulähetysten karsimisesta pois YLE:n kanvavilta maksullisille kanaville ihmetyttää. Jälleen kysymys: minkähän takia mediamaksua ruvetaan yleensä perimään, jos vastineeksi YLE:ltä ei saa tulevaisuudessa mitään muuta, kuin niitä turhanpäiväisiä ohjelmia,jossa politiikot esiintyvät.

Kummeli termi: tiedätte ketä äänestetään

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.03.2010 10:17


suvi ijjäs
vantaa

#12 Paljonkohan mediamaksu poikii uusia ulosottoja, jotka kasvaa korkoa

18.03.2010 14:02

Nyt laman aikana on taas iso joukko ihmisiä, jotka ei pysty hoitamaan edes normaaleja asumis- ja elämiskustannuksia saati sitten parin sadan euron mediaveroa. Sossun luukultako nekin rahat taas haetaan. Mitä järkeä on siirtää rahaa taskusta toiseen?

Köyhän rahat ei riitä, joten "pakkolaskut" menee ulosottoon automaattisesti ja alkaa elää siellä omaa elämäänsä pudottaen mahdollisesti tyypit vielä ns. luottotiedottomien suureen joukoon. Kiitos älykkäille ministereille loppuun asti ajatellusta maksuautomaatista. Homma ei lopu koskaan - sehän on vähän kun keksisi ikiliikkujan.
Student86
Vieras

#13 Vaikutetaan asiaan

18.10.2010 01:40

Käykääs klikkaamassa Facebookissa tähän linkkiin "Tykkää" niin päästään oikeasti vaikuttamaan asiaan.

http://www.facebook.com/pages/manage/?act=20267019#!/pages/Jos-20-000-tykkaa-niin-perustamme-opiskelijoille-oman-puolueen/137572942956959

Kansanedustajien keski-ikä on tällä hetkellä 52 vuotta joten onko ihmekään etteivät he pysy perillä nykymaailman saatikka opiskelijoiden asioista.

Vieras

#14

24.11.2010 18:46

Suomen valtio tarvitsee lisätuloja koska rahaa menee "avustuksena" venäjälle ja sitä annetaan "toimeentulotukena" maahanmuuttajille niin perkeleesti, siintä tämmöiset johtuu. Ja sitten vielä edustajat saavat 8% palkankorotuksen...
aijjai mihin tämä maa on menossa?

Vieras

#15

24.11.2010 18:49

Ruuvimeisseli käteen ja Rakentaa Semmoisen kaapparin joka ottaa taajuuksilta niitä tv radioaaltoja
Albert Ahonen
Vieras

#16 Media maksu

27.02.2011 21:11

=turha maksu
marko vatanen
Vieras

#17 kiva maksaa skeidasta

27.02.2011 22:10

jos ylen kanavilta tulis jotain katsottavaa niin ei maksu haittais, mut kun ei.!!!
Arvo Äijäläinen
Vieras

#18 Mediamaksu?

02.03.2011 00:16

Pokollinen mediamaksu, järjetöntä.
TV maksu on jo aivan riittävä, kun ottaa huomioon, että samat elokuvat pyörivät päivästä toiseen vain kanava vaihtuu ja tuo älytön mainostaminen,nostakaa mainostamisen hintaa ja jättäkää kansa rauhaan jo tuolta kynimiseltä.
Eiköhän uutiset kuulu ihmisen perusoikeuksiin,
maksakoon katainen, kun on kerran rahaa laittaa ulkomaillekin miljardea. meiltä kysymättä.
Vieras

#19 Re: Köyhä on lupa syödä

02.03.2011 00:24

#4: Ari Söderlund - Köyhä on lupa syödä

Tässä oli suoraa puhetta. yhdyn Ari Söderlundin kommenttiin.

Teemu Tanskala
Vieras

#20

07.03.2011 13:10

Kannatan.

Vieras

#21

01.06.2011 00:21

Satana!

Vieras

#22

16.12.2011 12:29

Maksu on lainvastainen,lisäksi se on ROSVOUSTA.
einari

#23 Kaikkialla

18.12.2011 17:55

Jokapaikkakunnalla pitää olla samaan aikaa tapahtuma ,johon ihmiset saavat mennä ilmaisemaan mielipiteensä mediamaksua vastaan.
einari

#24 Re: Tästä adressista

18.12.2011 18:00

#1: Riku Nieminen - Tästä adressista

Turhaa tohinaa.Porukkaa koolle samaan aikaan joka paikkakunnalle,missä jokainen voi ilmaista mielipiteensä.

acer

#25

15.11.2012 19:37

Mediamaksu on aivan järkevä tapa rahoittaa yle.Turha pillastua,maksan mielelläni.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?