Rekisteröikää Lapsiin Sekaantuneet ja Siitä Tuomitut Pedofiilit Suomessa

ano nyymi
kaupunki

#1 addressin tarkoitus epäselvä

03.11.2009 23:52

Minulle jäi epäselväksi, onko addressin tekijän toive, että pedofiilit ( yksilön seksuaalinen suuntautuminen kohdistuu vain ja ainoastaan seksuaalisesti kehittymättömiin, esimurrosikäisiin lapsiin, wikipedia ) joutuvat rekisteröidyiksi, vaiko vain kaikki ne pedofiilit, jotka ovat seksuaalisesti hyväksikäyttäneet lasta. Tuli vain mieleen, että jos kyseessä on se ensimmäinen, niin eikös samalla vaivalla voisi kerätä rekisteriin ihan kaikkien ihmisten seksuaalitiedot, eroottiset mieltymykset?
Jarno Ahma
helsinki

#2 Hyvin sanottu herra 1

04.11.2009 00:50

Samaa mieltä. Jotta miten se nyt on ?

Pedofiiliaahan nykysäännöksillä on jo pelkkä "viisarin" värähtäminenkin 15:veen pyörivän takamuksen nähdessä, ilman ajatustakaan mistää sextailusta. Olisko syytä hiukan tarkentaa tuota addressia esimerkiksi seksuaali rikollisiin ?

Enpä meinaan usko minkään muun kuin homon (jos puhutaan niitten kanssa poijjista) viisarin pysyvän matalana jos 15 vuotias likka sattuu piruuttaan pyöritteleen sille pyllyään, ihan kapinallisuuttaan.
Janne Laine
Adressin tekijä

#3 Kiitos kysymyksestäsi..

04.11.2009 00:58

Meidän tarkoitus on saada oikeat henkilöt päättäjissä avaamaan silmänsä ja katsomaan asiaa myös suuren osan kansasta silmillä, sekä huomaamaan että ajat ovat muuttuneet/kehittyneet ja meidän on tehtävä se perässä. Joten päätösvalta että mitä, kuka, kenelle ja miten kyseisen rekisterin tulisi toimia on heillä joilla on valta määrätä yhteiskuntamme oikeudellisista asioista. Joten miten rekisterin pitäisi toimia tarkalleen ottaen ei ole adressimme eikä ryhmämme asia.

Lämpimin terveisin,

-J-
pekka halinen
kouvola

#4 pedofilia

04.11.2009 01:06

Pedofiilit aiheuttavat tavattomia kärsimyksiä uhreilleen ja se ei ole todellakaan pelkkää viisarin värähtämistä vaan rankkaa seksuaalista hyväksikäyttöä.Osapuilleen vain noin 20 % hyväksikäytetyistä pystyy palaamaan mielenterveydeltään terveenä kansalaisena yhteiskuntaan ( ruotalainen tutkimus).
Kannatan lämpimästi ajatusta pedofiilien sekä nimien että kuvien julkaisemista lehdissä.
Onhan tappajien kuvatkin lehdessä vaikka he eivät aiheuta niin suurta ja jatkuvaa haittaa uhreilleen.
Toivon myöskin että suomen oikeuslaitoksen henkilökunta saisi jonkinasteisen koulutuksen asiasta , koska näköjään tuomioiden perusteella heillä ei sitä tietämystä ole.
Touko Jaakkola
Hämeenkoski

#5 Lopettakaa se pedohysteria!

04.11.2009 17:48

"Pedofiilit aiheuttavat tavattomia kärsimyksiä uhreilleen ja se ei ole todellakaan pelkkää viisarin värähtämistä vaan rankkaa seksuaalista hyväksikäyttöä."

Pedofilia tarkoittaa nimenomaan vääristynyttä seksuaalista suuntautumista eikä mitään hyväksikäyttöä. Hyväksikäyttö on aivan eri asia ja se on kiellettyä kaikissa tapauksissa. Sillä ei ole mitään merkitystä onko tekijä pedofiili tai uhri alaikäinen. Hyväksikäyttö on aina rikos ja pedofilia on täysin sallittua.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.11.2009 19:15


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.11.2009 18:19


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.11.2009 23:10


Antti Tahvanainen
Espoo

#9 Hivenen harhaanjohtava otsikko

06.11.2009 12:31

Kun luki addressin otsikon, ensimmäinen mielleyhtymä oli että Suomeenkin haluttaisiin saada rekisteröity pedofiilipuolue tms. Alankomaiden (?) tapaan. Ei onneksi sentään. :)
Vesa Mäki
Oulu

#10 Sairasta sakkia...

07.11.2009 11:46

Nämä pedofiilit. Joutais loppuelämäksi vankilaan.
Janne Laine
Adressin tekijä

#11 Apua tarvitaan adressin muotoilua varten...

07.11.2009 12:37

Hei samoilla ajatusaalloilla olevat henkilöt,

Olisin hyvin kiinnostunut tekemään jonkun tai useammam henkilön kanssa yhteistyötä joka hallitsee kirjallisen ilmaisun erittäin hyvin ja voisimme luonnehtia adressimme vakavasti otettavaksi sekä oikeasti saisimme asialle sen vaatimaan julkisuutta.

Olkaa niin ystävällisiä ja ottakaa minuun yhteyttä niin katsotaan miten voimme edistää asiaa eteenpäin oikealla/juridisella tavalla.

Loistavaa Isänpäivää kaikille Isille ja nauttikaa viikonlopustanne rakkaiden parissa.

Lämpimin terveisin,

Janne

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.11.2009 01:04


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.11.2009 15:42


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.11.2009 21:22


mmmmm kkkk
kkkk

#15 adressi on fantastinen

21.11.2009 04:49

sakarilla tuli vaan kirjoitus virhe. nostappa sakari juttu
mmmmm kkkk
kkkk

#16 eiku sori

21.11.2009 04:53

sakarias

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.12.2009 23:23


Kati Oksanen
Turku

#18

21.01.2010 06:19

Hyvä ihme, että on pelottavaa tekstiä.

Miksi ihmeessä jonkun pedofiilin pitäisi tulla rekisteröidyksi, kärsiä tai kuolla, jos hän tajuaa sairautensa, eikä koskaan kajoa kehenkään lapseen? Pedofilia ei ole rikos. Suomessa ei ole ajatuspoliisia, psicopseja.

Vielä pelottavampaa on täällä se tapa, jolla ihmiset oikeuttavat raivonsa ja väkivaltansa. Mitä ikinä joku tekeekään, vastuu sinun teoistasi on aina sinun. Ja täällä sinä riehut - kuohitsemisesta tai tappamisesta.Sinä, jonka pitäisi rakastaa ja huolehtia lapsista ja rakentaa heille parempaa tulevaisuutta.
Vihallako sinä sen rakennat?

Suren niiden puolesta, joita toinen ihminen on kammottavalla tavalla vahingoittanut. Ja niille, jotka ovat sen kohteeksi joutuneet on todentotta oikeus vihaansa. Se on tervettä.

Aina on ihmisiä, jotka hulluudessaan tai muista syistä vahingoittavat toisia. Jos unelmoi toisen vahingoittamisesta, millä tahansa syyllä, niin millainen sitä itse on?

Väkivalta ja aggressio eivät ainakaan vähennä väkivaltaa ja aggressiota. Huomio pitäisi kiinnittää varhaisen vaiheen puuttumiseen, lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ehkäisyyn. Näin saadaan ennaltaehkäistyä pedofilian aiheuttamaa tuskaa niin sairastuneiden, potentiaalisten rikoksiin syyllistyvien kuin jo valitettavasti uhriksi joutuneiden osalta.

Eli vanhempainyhdistyksiä pystyyn ja vaatimaan kouluihin kunnollista terveydenhoitoa sekä hyvinvointikasvatusta. Ne olisivat oikeasti paljon hyödyllisempää kuin rekisteröinnit tai kastraatiot.
Heikki Majalin
kotka

#19 ei ei ei ei

19.02.2010 01:21

huolestuttavan moni kirjoittaja puollustelee pedofiileja tämän adressin keskustelussa... olkoon pedofilia sairaus tai ei ,mutta jos ihminen ei pysty hallitsemaan himojaan lapsia kohtaan, hänet tulisi kemiallisesti kastroida jotta pedofiili ei PYSTY enään tuhoamaan kenenkään lapsuutta... ja kannatan amerikan mallia jossa vankilasta vapautuva pedofiili joutuu esittelemään itsensä naapurustolle olevansa pedofiili. jolloin vanhemmat voivat pitää huolta lapsistaan. jokainen jolla on oma lapsi varmasti haluaisi tietää jos lähellä asuu lapsiin sekaantuja... ja minimi tuomio lapsen raiskaamisesta tulisi olla 8v vankilassa, yleisellä osastolla... se vähentäisi pedofiili petojen lukumäärää huomattavasti!!!

kirjoitan omalla nimelläni ja toivon että pedofilian puollustaja tulisi käymään kahvilla luonani... jotta voisimme jatkaa väittelyä kitkerän kahvin merkeissä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2010 10:00


Kati Oksanen
Turku

#21 Huomioita Majalinille

20.03.2010 15:09

Hyvä Heikki Majalin,
kahville en lähde, koska Kotka on vähän kaukana, mutta jos aiot päätyä keskustelemaan aiheesta jonkun kanssa, huomioi ystävällisesti seuraava:

- Pedofilia ei ole rikos. Lapsiin sekaantuminen on. Nämä kaksi ovat eri asiaa.
- Pedofilialla tarkoitetaan nimenomaan lapsiin (ei esim. varhaisteineihin) kohdistuvaa seksuaalista kiinnostusta/halua
- Monesta tulee pedofiili seurauksena siitä, että häntä on lapsena hyväksikäytetty seksuaalisesti
- Lapsiin sekaantuminen on iljettävä rikos. Monet väkivaltarikokset ovat hyvin iljettäviä. Siitä huolimatta ihmisoikeuksien pitää koskea joka ainoaa ihmistä: - ihminen syntyy ihmisenä ja kuolee ihmisenä. Kuinka suurta vihaa ja inhoa tunnenkin, tiedän kuitenkin, kuinka ihminen hajoaa tai voi olla rikki jo syntymästään tai kuinka hän kasvaa ympäristössä, joka vääristää tai suoristaa häntä. Hedelmistään puu tunnetaan - mutta kun se puukin on lopulta yksi hedelmistä. Mitkä ovat ne perusteet, joilla siihen kohdistetaan toimenpiteitä? Kosto? Ketä kohtaan? Joidenkuiden muiden suojelu? Paljon parempi. Pelko? Huonoin kaikista.

Se, kuka tekee, mitä tekee, miksi tekee, miten tehdään ja kuinka se vaikuttaa kokonaisuuteen ja mikä on toiminnan ideologinen perusta on aina huomioitava mielipiteenmuodostuksessaan, muuten päätyy väistämättä tilanteeseen, jossa vaatii rakentamaan maailmaa, jollaista ei oikeasti halua.
timo haavisto
ikaalinen

#22 Nimi ja kuva lehteen

20.03.2010 18:04

Jokainen tuomittu pedofiili julkaistava kuvan ja nimen kanssa , sen avulla
vanhemmat pystyy paremmin suojeleen lapsia kyseisiltä "Jammusediltä"..

Ne ihmiset jotka pedofiiliä hyysää , ei ota ollenkaan huomioon sitä asiaa kuinka
avuton pieni lapsi niiden käsittelyssä on..

Täytyy katsoa ensin lapsen etu ja sen jälkeen vasta "pedofiilin"..
Seida Sohrabi
Vaasa

#23 Huomio Kati

20.04.2010 17:28

Lapsiin sekaantuminen on iljettävä rikos. Monet väkivaltarikokset ovat hyvin iljettäviä. Siitä huolimatta ihmisoikeuksien pitää koskea joka ainoaa ihmistä: - ihminen syntyy ihmisenä

Kiitos tiedosta, että pedofiili ei tarkoita samaa kuin hyväksikäyttöä, vaan sitä, että henkilön mieli on vääristynyt.

Mutta, jos joku ihminen tekee jollekin toiselle jotain niin kauheaa kuin työntää peniksensä pienen lapsen anaalin yms. Niin mä en todellakaan näe sitä enää ihmisenä, eläimilläkin pitäisi olla enemmän oikeuksia kuin tuollaisella pedolla!

Olen samaa mietlä Timo Haaviston kanssa, kuten parin muun kanssa.

Ps. Jos 15 ja 16v pojat haluaa ite ottaa suihin joltain "sedältä" VAPAAEHTOISESTI, niin siinä pitäisi ottaa oikeesti näiden kahden typerän pojan valinta huomioon. PETOfiliaa on erilaista. esim. syyllistyykö yli 40v nainen pedofiliaan, jos hän harrastaa seksiä 15v pojan kanssa, joka vapaaehtoisesti suostui, pitäisikö naisen mädääntyä loppuiäksi vankilaan? Usein siinä on aikuinen pakottamssa pientä lasta (luulisin). Niin kyseessä ei ole kosto tai viha, vaan kyseessä on oikeudenmukaisuus, inhimillisyys.

Jokainen lähtee samalta viivalta, se mitä valitsee matkallaan- ottaa vastuun siitä. Vaikka ihminen on inhimillisesti ihminen, ei se tee siitä henkisesti ihmistä. esim. terroristit ja rikosta tehneet petofiilit.

Mutta sais mädääntyä kyllä vankilas tai/ja munat pois. Pahinta tässä tuntuu, että niin kuin 60-luvulla homous oli sairautta, niin pian 2000-luvulla pedofiileistä tulisi seksuualivähemmistöryhmä. Homoudessa ei ole mitään vikaa, siinä ei kukaan tee pahaa toiselle ja respect homoille, mutta nykyään liian moni puolustaa/ymmärtää näitä namusetiä ja se on erittäin huolestuttavaa!
Touko Jaakkola
Hämeenkoski

#24

20.04.2010 19:46

"syyllistyykö yli 40v nainen pedofiliaan, jos hän harrastaa seksiä 15v pojan kanssa, joka vapaaehtoisesti suostui"

Kuvailemasi tilanne olisi laitonta ja tutkimustulosten mukaan todennäköisesti pojan kehitykselle haitallista.

"nykyään liian moni puolustaa/ymmärtää näitä namusetiä ja se on erittäin huolestuttavaa!"

Jos pedofiilejä ei ymmärretä, niin sehän se vasta huolestuttavaa onkin. Saisit sinäkin ymmärtää, että pedofilia ei suoraan johda mihinkään tekoihin. Ei homotkaan kaikki raiskaajia ole. Jos pedofiliaa ymmärrettäisiin vielä paremmin kuin nykyään, ongelmatapaukset voitaisiin tunnistaa nopeammin ja hyväksikäyttötapauksia voitaisiin estää tehokkaammin.
Tarja Hänninen
Vieras

#25 Aihe jota ei voi olla huomioimatta

20.06.2010 02:18

Kaikki allekirjoittamaan, erittäin tärkeän asian puolesta.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?