Justin Bieber Suomeen!
Ota yhteyttä adressin tekijään
Re: justin suomee <3
#1: Tua Pirinen - justin suomee <3
Joo mäki haluun sen nopee oon oottanu ainaki 1000000 vuotta et se vaa tulis ja olisin nii onnelline et alkaisin itkee mut kuulemma se viel harkitsee suomee norjaa ja ruotsii ku se on euroopan kiertueel ollu ja mites se ei tänne tulla ku suomeski on hei sen fanei -.-
JB SUOMEEN!
Re: justin bieber suomeen!
#267: janina niskanen - justin bieber suomeen!
Totta kai<33 aaww heti!!
Re: ------
Re: JB SUOMEEN!
#987: JBFAN4EVER! - JB SUOMEEN!
hahah!:) IHAN SAMAA MIELTÄ! Tuntuu kans et olisin oottanu jo miljoona vuotta että se tulis!;) Kirjotan sille joka päivä twitterissä kaikkee!(: Pitää vaa toivoo et se myös joskus vastaiski! JOS SE VAAAN TÄNÄ VUONNA TULIS!!!!! OIS NII IHANAAA OMG1!!!! MEIÄN KOKO LUOKASTA TULIS VRMA IHAN HULLU....no ei ny iha ;D mut tuntuu niii oudolt kun se on jo 18 ja selenan kaa yhes ja äöääääääää :( tärgee viesti mulla....
Hmh.am,.adfasdfasdf
!!!!!!!!!!!!!!!
MINÄ TEEN FANI VIDEON JUSTINILLE JONKA TARKOITUS ON SAADA JUSTIN SUOMEEN. LAITAN VIDEON YOU TUBEEN, JUSTININ FACEEN JA SÄHKÖPOSTIIN. ELI OLISI TOOSI KIVA JOS HALUAISIT OSALLISTUA!LÄHETÄ KUVIA&VIDEON PÄTKIÄ MINULLE (aikaa on 15.05 12 saakka) OSOITTEESEEN: [email protected]
&LAITTAKAA SANAA ETEENPÄIN
!!!!!!!!!!
MINÄ TEEN FANI VIDEON JUSTINILLE JONKA TARKOITUS ON SAADA JUSTIN SUOMEEN. LAITAN VIDEON YOU TUBEEN, JUSTININ FACEEN JA SÄHKÖPOSTIIN. ELI OLISI TOOSI KIVA JOS HALUAISIT OSALLISTUA!LÄHETÄ KUVIA&VIDEON PÄTKIÄ MINULLE (aikaa on 15.05 12 saakka) OSOITTEESEEN: [email protected]
!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Älyvapaata meininkiä