Kaarina Hazard vastuuseen kirjoituksistaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kaarina Hazard vastuuseen kirjoituksistaan!.

Sanna Vihavainen
Alavus

#1 Naurettavaa!

14.01.2010 22:01

Mitaan lapsellisempaa en ole talla sivustolla ikina lukenut! Hapearangaistus, jalkapuu? Ei saa enaa kirjoittaa? Ennemmin Hazardin tekstia lukee kuin sinun, adressin luonut! Vaikka han karjistaa asioita ko. kolumnissa, on silti hienoa, etta joku uskaltaa puhua suoraan - ei Halme mikaan Jeesus ollut! Aikuiset ihmiset, kestakaa sananvapautemme seuraukset! Ja hiukkasen huvittavaa, jos olette valmiita jarjestamaan koko elamanne uusiksi ILTALEHDEN mukaan!
Pate Kuikka
Utsjoki

#2 Asd

14.01.2010 22:36

Jotenkin epäilen että tämä olisi kovinkaan tosissaan tehty.
Kalle Kangaspunta
Helsinki

#3

14.01.2010 23:00

Samalla vois vaikka vaatia steroidit ja amfetamiinin lähikauppaan.
Arni Arrela
Ivalo

#4 Joo

14.01.2010 23:51

Allekirjoitan ainoastaan tuon että, Kaarina Hazard esittää julkisen anteeksipyynnön.. nuo loppuvaatimukset menevät hieman yli "rajojen" !
Milläpä täältä allekirjoitustaan poistaa, kun se tuli tuherrettua lukematta otsikkoa pitemmälle :(
Lehmonen Ismo
Vanhalinna

#5 Kaikki kotona ?

15.01.2010 01:56

Pidättekö lupauksen karttaa paikkakuntiä, joissa Iltalehteä myydään.
Täytyy mennä varmistamaan Liedon R-kioskiin ja usealle huoltoasemalle myynnin jatkuminen.
kirsi vättö
Kouvola

#6 jep

15.01.2010 06:22

meikäkin heitti allekirjoituksen otsikon perusteella heh..ei kaikkee ain kerkeä lukemaan kun on tuohtunut..elikkä todellakin on anteeksipyynnön paikka ainakin. ei noin kirjoiteta kuolleista jotka ei pääse itseään puolustamaan millään tavalla ja aika moni suree Halmetta joten heitäkin kohtaan tehnyt väärin..jos tuollaiset on mielipiteet niin ei niitä nyt ihan lehteen tarvi kirjoittaa kuitenkaan...
tietty myös itse lehti vastuussa kun on antanut tämän kirjoituksen mennä painoon=(.
Tuukka Vahvaselkä
Pori

#7 Älkää kiinnittäkö huomiota.

15.01.2010 09:26

Paras olla vaan kiinnittämättä minkäänlaista huomiota siihen Hazardiin.

Hazardi haluaa vain huomiota, eikä tiedä yhtään mistä puhuu, sillä jos hän olisi asiallinen ihminen, ei hän rupeaisi mollaamaan suomalaista urheilijaa pari päivää kuoleman jälkeen.
Juho Huttunen
Lappeenranta

#8 Aivan

15.01.2010 10:05

Niikuin edellinen kommentti sainoi: älkää kiinnittäkö huomiota. Muistatteko kun Nina Mikkonen nousi julkisuuteen kommenteillaan. Me ei haluta huonoja julkkiksia eihän?
Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

#9

15.01.2010 12:41

ME ALLEKIRJOITTANEET SEISOMME JOKA IKISEN SANAMME TAKANA! Turha edes yrittää vihjailla, että emme olisi tosissamme tai että emme taistelisi kuolemaamme asti tämän asian puolesta! Mielestämme Kaarina Lizardin kirjoitus on RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN, ja sellaisena oikeampi paikka sen käsittelyyn olisi HAAGIN IHMISOIKEUSTUOMIOISTUIN, mikäli sekin ei olisi nykyään saastaisten ja epäraamatullisten punaviherfemakkojen hallitsema laitos!
Lehmonen Ismo
Vanhalinna

#10 Täyttä asiaa

15.01.2010 14:26

Nyt kun kävin "Sakarias" kotisivuillasi, alan ymmärtää paljon syvällisemmin tätä adressia.
Itsekin aloin miettimään julkisia häpeätuomioita, vai miten se sanamuoto meni.

Pitäisiköhän sen jalkapuusysteemin kiertää ympäri maata, ettei asia jää vain itähelsinkiläisten iloksi ?

Kuka tämä Kaarina Lizstartti on, kun sitä nyt noin kurmootettaan ?
Seppo Mäkelä
Mäntsälä

#11 Halme in memoriam

16.01.2010 01:23

Henkilö Halme ja hänen elämänsä ei pahemmin minua kiinnosta. Sen sijaan kiinnostavaa on, että hänen elämästään, varsinkin Iltalehden sivuilla paljon tilaa saaneista "kunnostautumisistaan" EI enää saisi kirjoittaa todenmukaisesti. Hazardin kolumnissa ei omasta mielestäni ollut yhtään virhettä.

Jos mediaa kielletään tai painostetaan kertomasta tosiasiota, on kyse salailusta tai peittelystä. Käsittääkseni Halme, poliittisena toimijana, oli nimenomaan tällaista toimintaa tuomitsemassa. Kansanedustajana hän oli myös, omasta tahdostaan, asettunut sellaiseen asemaan, jonka toimintaa saa ja pitää saada arvioida, jopa kriittisesti arvostellla.

Asioiden, toimintatapojen ja henkilöiden arvostelu onkin helppoa, sen osaa jokainen. Arvostelijoiden kannattaisi kuitenkin muistaa se tosiasia, että arvostelun lisäksi täytyy osata kertoa todenmukainen vaihtoehto, jotta tulisi otetuksi tosissaan. Mielipiteen vapaus on toki Suomessa jokaisella, myös adressin aloittajalla. Sitä vapautta ei voida kieltää keneltäkään, ei myöskään Hazardilta.

Hazard kantaa vastuunsa kirjoituksistaan, mutta kysyä sopii, kantoiko Halme vastuunsa omista teoistaan?


Janis Petke
Kuopio

#12 -.-

16.01.2010 02:14

Ei herranjumala, tää varmasti olikin tosi tosissaan tehty adressi?
anton suominen
jyväskylä

#13 Sananvapaus kunniaan

20.01.2010 20:45

Hazardin kolumni julkaistiin kieltämättä ehkä vähän liian vähän aikaa Halmeen kuolemasta omaisia ajatellen.Sinänsä kolumnin sisällössä ei ollut mielestäni asiavirheitä.Halme oli sekakäyttäjä ,rasisti,hormonien käyttäjä jne.Miksi sitä ei saisi sanoa ääneen vähän kummastuttaa minua? Ja jos joku on tosissaan tehnyt tämän adressin niin toivon hänen hakeutuvan hoitoon tai miettivän edes vähän elämän tosiasioita, ja sitä mitä eroa oli Halmeen puheilla ja teoilla.Ja Sakarias Lehtomäeltä haluaisin kysyä hänen kommentistaan että miten sinä olet "päätellyt" että Haagin ihmisoikeustuomioistuin on "saastaisten ja epäraamatullisten punaviherfemakkojen hallitsema laitos!" Muuten naurattas tälläiset kommentit ja adressit mutta pelkään että jotkut oikeasti ajattelevat niin.
Aleksi Erola
Kalvola

#14

20.01.2010 23:59

Allekirjoitan. Haluan myös amfetamiinin ja steroidit ruokakauppaan.

Vieras

#15 Ei näin make

02.02.2012 12:26

Sensuroidaan mielipiteet pois yleisöltä! Jos suomalainen on kuuluisa ja kannattaa suomen lippua, hän on ikoni, kansallisaarre, kuolematon. Ei sillä nyt väliä jos vaikka olisi pedofiilimurhaaja, hän on kuuluisa suomalainen ja hänen muistoaan täytyy vaalia!

Vieras

#16

02.02.2012 15:47

Hasarti on törkynen maan petturi mamun nuolija se karkotettakon maasta somailaan sinne mistä se tuli