Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #6812 Re: Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

06.04.2013 10:36

#6781: - Re: Re: Re: Avioliittolaki on kaikille sama

Vaikka homoseksuaalisuus ei ole vamma vaan ihmisen ominaisuus siten kuin mikä muu tahansa ominaisuus, ei se kuitenkaan ole perusteena samansukupyolisten henkilöiden "avioliitoille".

Tästä on keskusteltu ja argumentoitu uuvuksiin asti.

Toki lakeja voidaan säätää ja muuttaa ihan miten vaan, ottamatta kuitenkaan huomioon niiden lyhyt- tai pitkäaikaisia vaikutuksia.

Esimerkiksi Ruotsissa avioliittolain avaaminen samansukupuolisille on toiminut ponnahduslautana lisävaatimusten esittämiselle: moniavioisuutta ajavat tahot ovat äänessä.

Yhdysvalloissa ovat mieskommuunien juridista tunnustamista ajamassa pedofiilit, jotka katsovat oikeudekseen yhteisen alaikäisten lasten adoption.

Samansukupuolisia pareja ei pidä rinnastaa pedofiileihin, joskaan ei pedofiilien olemassaoloa pidä myöskään kieltää. Jos lain voimalla suomme heidän järjestäytyvän, niin irtisanoudun henkilökohtaisesti kaikesta vastuusta- en halua olla siinä mukana.

Pedofilia on tilastojen valossa yleisempää miesten keskuudessa. En siis kiistä, etteikö erisukupuolta oleva pariskunta voisi syyllistyä lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Joku taisi palstalla kysyä, onko lisävahinkojen välttämiseksi evättävä avioliitto samansukupuolisilta pareilta. Vastaus on yksiselitteinen: kyllä.