Vastalause koskien tuulivoimaloiden rakentamista Kemiönsaarelle

jounia

/ #57 Re:

17.04.2013 10:17

#55: -

http://www.windturbinesyndrome.com/2013/wind-turbines-create-dirty-emissions/

http://www.capecodtoday.com/article/2013/04/15/18225-governor-deval-patrick-takes-spin-falmouth-turbine-issue

Kuvernööri Deval Patrick on esimerkillisesti tehnyt täyskäännöksen tuulivoima-asiassa, paljolti Richard Jamesin ja Robert Randin tuulivoimatietämyksen tultua kansalaisten käyttöön Massachusettsissa USA:ssa. Falmouthissa Massachusettsissa puretaan ainakin toinen asutuksen lähelle rakennetuista voimaloista lupaa kuvernööri.

VIIMEISTÄÄN NYT ON KORKEA AIKA KUMOTA LOBBAREIDEN PERÄTTÖMÄT VÄITTÄMÄT TUULIVOIMASTA MEILLÄ SUOMESSAKIN

Lukekaa liitteenä olevat artikkelit, jotka pitävät sisällään sellaista faktaa, joka ei saavuta Suomessa mediaa ja sekin vain syystä ettei täällä sallita Suomen kansalle tiedoksi mitään tuulivoimaan liittyvää faktaa, sillä tieto ei valitettavasti ole tullut Suomen Tuulivoimayhdistyksen sensuurin läpäisemänä eteenpäin.

Yleisin esitetty kysymys on: "Mikä on turvallinen etäisyys tuulivoimalaitokseen (Nykyisin Suomessa teollisuusluokan suurtuulivoimalaan)?
Vastaus: "Turvallista etäisyyttä ei ole olemassa, sellaista ei voida nykytiedoilla määrittää".  Tämän todistaa tutkimus.
Kun on väitetty, että tuulivoima olisi puhdasta, vihreää ja ympäristöystävällistä energiaa, voidaan vaan todeta, etteivät väitteet pidä paikkaansa! Tiede kumoaa tuulivoimateollisuuden väitteet yksi kerrallaan vääräksi, kuten seuraavissa raporteissa ymmärrettävästi kuvataan. Thank You noise engineers Richard James and Robert Rand.