Koiravero takaisin

Pisara meressä

/ #6

22.04.2013 05:18

Tosi hyvä idea tuo näytteen otto ! Sanktiona voisi tuon sakon lisäksi olla testistä aiheutuneet kulut, lisäksi kunnollisella koiraverolla voisi rahoittaa tarvittava valvonta...

On ollut mielenkiintoista seurata keskustelua näistä koiran kakoista... Jätöksien jättämistä yleisille paikoille puolustellaan moni eri tavoin esim. roskiksia ei ole tarpeeksi, on muita roskia kuten paperia ja pulloja , maailmalla oleva nälänhätä ja sodat ulkomailla ! Aika säälittävää vedota näihin syihin...

Esitänkin nyt pari rehtiä kysymystä kaikille niille koiran omistajille, jotka eivät huolehdi jätöksiä roskiin.

Onko kaupungin / kunnan velvollisuus todellakin asennuttaa roskiksia 100 metrin välein kakkoja varten, vaikka olette itse tehneet päätöksen hankkia koira ?

Muiden jättämät roskat jalkakäytäville, oikeuttaako se todellakin teidätkin jättämään kakat siihen maahan ?

Puhumattakaan maailmalla oleva nälänhätä ja sodat, ovatko todellakin riittävä syy liata meidä kaikkien yhteinen asuinympäristö ?

Mielstäni jotain on pahasti vialla, jos näillä perusteilla voi sotata ympäristöä kakan tai roskien muodossa puhtain mielin.

Hei ihan oikeasti ! menkää nyt sinne peilin eteen ja katsokaa itseänne silmiin ja kysykää itseltänne, että miksen voi ottaa sitä kakkaa pussiin ja viedä kodin roskiin ? OLENKO TODELLAKIN NIIN LAISKA JA SAAMATON ??? Ja tämän sama kysymyksen voisi itselleen esittää myöskin kaikki ne jotka tiputtelevat roskia/ pulloja tuonne luontoon.

YRITTÄKÄÄ NYT EDES !!!