Kissojen asemaa parannettava eläinsuojelulaissa

NIINPÄ NIIN

/ #17 Re: just

08.06.2013 07:58


#16: niin kerta - just

Niin kerta, monet eläinlääkärit ja tahot järjestävät tempauksia missä kissoja leikautettaan halvemmalla, ja voihan yrittää neuvotella ell.lääkärin kanssa että onko mahdollista saada alennusta tai osamaksua aikaiseksi. 


Tällä adressilla halutaan juuri puuttua KISSOJEN asemaan, eläinsuojelulakia ollaan monelta taholta uudistamassa mutta kissojen kohdalla ei olla tekemässä minkäännäköisiä uudistuksia... 

Eiköhän nämä asiat ole juuri niitä PERUSASIOITA kissojen aseman parantaminen? Ei kissa kuulu olla vapaana taajamaa-alueella tai kaupungissa, ei kissapopulaatiot missä voi parhaimmillaan olla yli 50 kissaa ja sisäsiittoisia pentuja joiden terveyttä ollaan laiminlyönty tai nämä kesäkissailmiöt missä otetaan hetken mielijohteesta ja eläinlöytökodit kuormittuvat täyteen kun niitä hylätään ja myyntipalstat täyttyvät kun ihmiset eivät haluakkaan kissaa mitä tyhmimmistä syistä.

Ikävää jos sinun ja monen muun rahallinen tilanne on heikko, mutta eipä ne lekuritkaan ilman edestä niitä tee. Lääkkeet ja toimenpide ja verot ja palkat pitää maksaa niin kyllä se on pieni summa.. 
jos olet erimieltä niin eihän sinun ole pakko allekirjoittaa!!