Adressi Israelin tueksi!

Kirje roomalaisille 1:18-32
Vieras

/ #1672 "Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita"

10.07.2013 15:42

Räsänen vastaa:

"Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita"

Keskiviikko 10.7.2013 klo 13.29

Sisäministeri sanoo viitanneensa natsi-Saksaan ja Mooseksen syntymän aikaiseen Egyptiin.

http://static.iltalehti.fi/uutiset/rasetujh100713_503_uu.jpg...


Päivi Räsäsen mukaan kirkko syyllistyy syrjintään, "jos homoseksuaalit eivät saa kuulla Jumalan sanan koko totuutta, joka sisältää meille kaikille niin lain kuin evankeliumin". (INKA SOVERI)

Iltalehti kysyi sisäministeri Päivi Räsäseltä (kd), eikö poliisiministeriltä ole arveluttavaa rohkaista kansalaisia rikkomaan lakia ja asettaa Raamattu lain yläpuolelle.

Räsänen vastasi pitkällä sähköpostilla, jonka hän oli otsikoinut "Suomen lakia on noudatettava aina".

- Kristityn on noudatettava lakia---mutta joskus voidaan olla tilanteessa, jossa esivalta määrää esimerkiksi tappamaan viattomia lähimmäisiä. Näissä tilanteissa kristityillä on ohje: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä", Räsänen kirjoittaa.

Räsänen kertoo viitanneensa puheessaan Raamatussa kuvattuun tilanteeseen, jossa Egyptin faarao synnytti Mooseksen syntymän aikaan vainon juutalaista vähemmistöä kohtaan ja määräsi kätilöt surmaamaan vastasyntyneet poikalapset.

- Kaksi kätilöä Sifra ja Pua harjoittivat kansalaistottelemattomuutta ja antoivat poikienkin salaa jäädä eloon. Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita, Räsänen sanoo.

Rinnasti abortin ja eläimen teurastamisen

Iltalehti hankki tallenteen Räsäsen puheesta. Siitä käy ilmi, että Räsänen hyökkäsi rajusti Suomen aborttilainsäädäntöä vastaan.

- Eläinsuojelulaki antaa paremman suojan lopetettavalle eläimelle kuin aborttilaki syntymättömälle lapselle. Eläimellehän ei teurastettaessa saa tuottaa kipua, mutta abortin kivuliaisuudesta ei edes uskalleta puhua, Räsänen sanoi.

Räsänen ihmetteli, että läntisen Euroopan maista ainoastaan Suomessa ja Ruotsissa terveydenhuollon henkilöstöllä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta kieltäytyä vakaumuksen perusteella suorittamasta abortteja tai laatimasta niihin liittyviä lausuntoja.

Räsänen arvosteli puheessaan myös eutanasian ja homoliittojen laillistamisaikeita.

- Äitiyttä ja isyyttä joudutaan puolustamaan kuin ne olisivat jonkin uskonnollisen ääriryhmän keksintö, Räsänen oudoksui.

Räsäsen mukaan seurakunnissa tulisi löytyä "enemmän tilaa ja rakkautta niille ihmisille, joiden kipuna on homoseksuaalinen tunne-elämä tai muu seksuaalinen poikkeavuus".

OLLI WARIS

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…