Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Onko riittävästi vanhurskaita tukkimaan syvyyden lähteet?!

#1652 Vanhurskaita allekirjoittajia jo 37 612!

30.06.2013 11:26

Tuleeko apu Suomen ahdinkoon sittenkin idästä?!
Vieras

#1653 Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

30.06.2013 20:29

Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

Sunnuntai 30.6.2013 klo 17.40

http://static.iltalehti.fi/ulkomaat/putin130630AA_244_ul.jpg...


Vladimir Putin Suomen-vierailullaan alkuviikosta. (RONI LEHTI)

Homolain vastustajat ovat kuvanneet lakia homofobiseksi ja niin epäselvästi määritellyksi, että sitä voidaan soveltaa mielivaltaisesti.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on allekirjoittanut kiistellyn lain, joka kieltää homoseksuaalisen "propagandan" levittämisen alaikäisille. Lain rikkomisesta voi saada 5 000 ruplan eli liki 120 euron sakot.

Putin allekirjoitti myös lain, jonka nojalla voidaan määrätä vankeutta ja sakkoja niille, jotka loukkaavat uskovaisten tunteita. Laki tulkitaan vastavedoksi Pussy Riot -ryhmän viimevuotiselle näyttäytymiselle moskovalaisessa kirkossa. Ryhmä esitti siellä Putinin vastaisen punkrukouksen.

Ihmisoikeusaktivistit ja länsimaat ovat arvostelleet molempia lakeja.

Venäläisten homoaktivistien mukaan laista valitetaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

Onneksi venäläiset eivät ole lukeneet suomalaisilta saamiaan Raamattuja kuten Suomen luopiot!

#1654 Re: Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

30.06.2013 20:42

#1653: Tuleeko apu Suomen ahdinkoon sittenkin idästä?! - Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy.
Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.
Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.
Uskon kautta uhrasi Aabel Jumalalle paremman uhrin kuin Kain, ja uskon kautta hän sai todistuksen, että hän oli vanhurskas, kun Jumala antoi todistuksen hänen uhrilahjoistaan; ja uskonsa kautta hän vielä kuoltuaankin puhuu.
Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, "eikä häntä enää ollut, koska Jumala oli ottanut hänet pois." Sillä ennen poisottamistaan hän oli saanut todistuksen, että hän oli otollinen Jumalalle.
Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät.
Uskon kautta rakensi Nooa, saatuaan ilmoituksen siitä, mikä ei vielä näkynyt, pyhässä pelossa arkin perhekuntansa pelastukseksi; ja uskonsa kautta hän tuomitsi maailman, ja hänestä tuli sen vanhurskauden perillinen, joka uskosta tulee.
Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva.
Uskon kautta hän eli muukalaisena lupauksen maassa niinkuin vieraassa maassa, asuen teltoissa Iisakin ja Jaakobin kanssa, jotka olivat saman lupauksen perillisiä;sillä hän odotti sitä kaupunkia, jolla on perustukset ja jonka rakentaja ja luoja on Jumala.
Uskon kautta sai Saarakin voimaa suvun perustamiseen, vieläpä yli-ikäisenä, koska hän piti luotettavana sen, joka oli antanut lupauksen.
Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti.
Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä.
Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata.
Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin;mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.
Uskon kautta uhrasi Aabraham, koetukselle pantuna, Iisakin, uhrasi ainoan poikansa, hän, joka oli lupaukset vastaanottanutja jolle oli sanottu: "Iisakista sinä saat nimellesi jälkeläisen",sillä hän päätti, että Jumala on voimallinen kuolleistakin herättämään; ja sen vertauskuvana hän saikin hänet takaisin.
Uskon kautta antoi Iisak Jaakobille ja Eesaulle siunauksen, joka koski tulevaisiakin.
Uskon kautta siunasi Jaakob kuollessaan kumpaisenkin Joosefin pojista ja rukoili sauvansa päähän nojaten.
Uskon kautta muistutti Joosef loppunsa lähetessä Israelin lasten lähdöstä ja antoi määräyksen luistansa.
Uskon kautta pitivät Mooseksen vanhemmat häntä heti hänen syntymänsä jälkeen kätkössä kolme kuukautta, sillä he näkivät, että lapsi oli ihana; eivätkä he peljänneet kuninkaan käskyä.
Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä.
Hän otti mieluummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa,
katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti.
Uskon kautta hän jätti Egyptin pelkäämättä kuninkaan vihaa; sillä koska hän ikäänkuin näki sen, joka on näkymätön, niin hän kesti.
Uskon kautta hän pani toimeen pääsiäisenvieton ja verensivelyn, ettei esikoisten surmaaja koskisi heihin.
Uskon kautta he kulkivat poikki Punaisen meren ikäänkuin kuivalla maalla; jota yrittäessään egyptiläiset hukkuivat.
Uskon kautta kaatuivat Jerikon muurit, sittenkuin niiden ympäri oli kuljettu seitsemän päivää.
Uskon kautta pelastui portto Raahab joutumasta perikatoon yhdessä uppiniskaisten kanssa, kun oli, rauha mielessään, ottanut vakoojat luoksensa.
Ja mitä minä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika, jos kertoisin Gideonista, Baarakista, Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista,jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista, tukkivat jalopeurain kidat, sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon, voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot.
On ollut vaimoja, jotka ylösnousemuksen kautta ovat saaneet kuolleensa takaisin. Toiset ovat antaneet kiduttaa itseään eivätkä ole ottaneet vastaan vapautusta, että saisivat paremman ylösnousemuksen; toiset taas ovat saaneet kokea pilkkaa ja ruoskimista, vieläpä kahleita ja vankeutta;heitä on kivitetty, kiusattu, rikki sahattu, miekalla surmattu; he ovat kierrelleet ympäri lampaannahoissa ja vuohennahoissa, puutteenalaisina, ahdistettuina, pahoinpideltyinä - he, jotka olivat liian hyviä tälle maailmalle -; he ovat harhailleet erämaissa ja vuorilla ja luolissa ja maakuopissa.
Ja vaikka nämä kaikki uskon kautta olivat todistuksen saaneet, eivät he kuitenkaan saavuttaneet sitä, mikä oli luvattu; sillä Jumala oli varannut meitä varten jotakin parempaa, etteivät he ilman meitä pääsisi täydellisyyteen.

Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta!

#1655 Re: Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

30.06.2013 20:48

#1653: Tuleeko apu Suomen ahdinkoon sittenkin idästä?! - Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.
Näin Herra tietää pelastaa jumaliset kiusauksesta, mutta tuomion päivään säilyttää rangaistuksen alaisina väärät, ja varsinkin ne, jotka lihan jäljessä kulkevat saastaisissa himoissa ja ylenkatsovat herrauden. Nuo uhkarohkeat, itserakkaat eivät kammo herjata henkivaltoja,vaikka enkelitkään, jotka väkevyydeltään ja voimaltaan ovat suuremmat, eivät lausu heitä vastaan herjaavaa tuomiota Herran edessä.
Mutta niinkuin järjettömät, luonnostaan pyydystettäviksi ja häviämään syntyneet eläimet, niin joutuvat myös nämä, kun herjaavat sitä, mitä eivät tunne, häviämään omaan turmelukseensa, saaden vääryyden palkan; he pitävät nautintonaan elää päivänsä hekumassa; he ovat tahra- ja häpeäpilkkuja; he herkuttelevat petoksissaan, kemuillessaan teidän kanssanne; heidän silmänsä ovat täynnä haureutta eivätkä saa kylläänsä synnistä; he viekoittelevat horjuvia sieluja, heillä on ahneuteen harjaantunut sydän; he ovat kirouksen lapsia.
He ovat hyljänneet suoran tien, ovat eksyneet ja seuranneet Bileamin, Beorin pojan, tietä, hänen, joka rakasti vääryyden palkkaa, mutta sai rikkomuksestaan ojennuksen: mykkä juhta puhui ihmisen äänellä ja esti profeetan mielettömyyden.
Sellaiset ovat vedettömiä lähteitä ja myrskytuulen ajamia hattaroita, ja pimeyden synkeys on heille varattu.
Sillä he puhuvat pöyhkeitä turhuuden sanoja ja viekoittelevat lihan himoissa irstauksilla niitä, jotka tuskin ovat päässeet eksyksissä vaeltavia pakoon, ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on.

Suomessa suuri joukko tuomiolle!

#1656 Re: Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

30.06.2013 20:52

#1653: Tuleeko apu Suomen ahdinkoon sittenkin idästä?! - Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

Putin allekirjoitti myös lain, jonka nojalla voidaan määrätä vankeutta ja sakkoja niille, jotka loukkaavat uskovaisten tunteita.

Täällä tarvitaan nyt PUTINIA!

Turhaa työtä tekivät, kun tällaiseksi on maamme meno mennyt!

#1657 Re: Re: Putin allekirjoitti kiistellyn homolain

30.06.2013 20:57

Ei ole enää Suomessa mitään rajaa!
Vieras

#1658 Hartikaisen mukaan veteraanihautojen kiviä oli kaadettu yli 20!

30.06.2013 21:03

Hautakiviä kaadettiin Riihimäellä - "Tuli surullinen mieli"

Sunnuntai 30.6.2013 klo 12.09

Riihimäen hautausmaalla on kaadettu yli 20 hautakiveä.

http://static.iltalehti.fi/uutiset/haudatetu3006kj_503_uu.jpg...


Pertti Hartikainen kuuli hautakivien kaatamisesta lauantai-iltana. Sunnuntaiaamuna jälki oli yhä surullista. (PERTTI HARTIKAINEN)

- Tuli surullinen mieli, Pertti Hartikainen kertoo nähtyään kaadetut hautakivet.

Hän oli kuullut tihutyöstä naapuriltaan lauantai-iltana. Hän meni sitten itse paikan päälle hautausmaalle katsomaan iltayhdeksän aikaan.

Hartikaisen mukaan veteraanihautojen kiviä oli kaadettu yli 20 ja yleiseltä puolelta ainakin kolme kiveä. Hautakiviä oli kumottu sieltä sun täältä 2-5 kiven ryhmissä.

Hartikainen epäilee, että kivet olisi kaadettu perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Riihimäen seurakunnan kirkkoherra Sirpa Viherä vahvistaa, että hautakiviä on kaadettu Riihimäen hautausmaalla. Tässä vaiheessa hän ei kuitenkaan tiennyt asiasta tarkemmin. Seurakunta oli saanut tiedon poliisilta.

Iltalehti ei tavoittanut sunnuntaiaamuna Kanta-Hämeen poliisia kommentoimaan tapausta.

Kehuessaan viisaita olevansa , ovat tyhmiksi tulleet!
Vieras

#1659 Ei kannata rukoilla - Herra on hyljännyt heidät!

01.07.2013 15:45

Päivitetty 1.7.2013 17:26, julkaistu 1.7.2013 17:18

Räsänen ei tee tutkintapyyntöä Twitter-valetilistä

 
Päivi Räsänen

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) ei tee poliisille tutkintapyyntöä hänen nimellään yhteisöpalvelu Twitterissä esiintyneestä valetilistä.

Tekaistu profiili paljastui lauantaina, kun vale-Räsänen twiittasi rukoilleensa anteeksiantoa seksuaalivähemmistöjen Pride-kulkueen osallistujille.

Ministerin erityisavustajan Andrei Nahkalan mukaan jatkotoimiin ei ryhdytä, koska tapaus ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä. Kyseessä on identiteettivarkaus, joka nykylainsäädännön mukaan ei ole rikos.

Sisäministeriö on pyytänyt valetilin poistamista Twitteristä. Kun valetili on poistettu, Räsänen aikoo avata oman, aidon Twitter-tilin.

Ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen!

#1660 Re: Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

01.07.2013 15:53

#1659: -  

  Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

SANA

#1661 SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 02.07.2013

02.07.2013 10:10

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 02.07.2013
------------------------------------------------------------------------

Herran enkeli on asettunut vartioon.
Hän suojaa niitä, jotka palvelevat Herraa,
ja pelastaa heidät.

Ps. 34:8

Jos joku tahtoo olla minun palvelijani,
seuratkoon minua. Missä minä olen,
siellä on oleva myös palvelijani,
ja Isä kunnioittaa sitä, joka palvelee minua.

Joh. 12:26


------------------------------------------------------------------------
Data Missionary Fellowship ry - http://www.damif.org/
------------------------------------------------------------------------
SANA

#1662 SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 03.07.2013

03.07.2013 06:45

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Keskiviikko 03.07.2013
------------------------------------------------------------------------

Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä!
Hylätköön jumalaton tiensä ja väärintekijä juonensa, kääntyköön takaisin Herran luo, sillä hän armahtaa, turvautukoon Jumalaan, sillä hänen anteeksiantonsa on runsas.

Jes. 55:6-7

Niinpä sanon teille:
Pyytäkää, niin teille annetaan.
Etsikää, niin te löydätte.
Kolkuttakaa, niin teille avataan.
Sillä pyytävä saa, etsijä löytää,
ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan.

Luuk. 11:9-10


------------------------------------------------------------------------
Data Missionary Fellowship ry - http://www.damif.org/
------------------------------------------------------------------------
Ajantasatietoa Israelista

#1663 http://israblockupdate.blogspot.fi/

03.07.2013 07:17

Jeremia 23:

#1664 Erikoinen luonnonilmiö iski omakotitaloalueelle - "Vaimo epäili, että kaatuuko koko talo"

03.07.2013 19:34

Syy tiedetään: Jeremia 23:
Vieras

#1666 Lähtekää siitä ulos: Jäsenkato jatkuu, seurakunnat karsivat kiinteistöjään

04.07.2013 07:19

Jäsenkato jatkuu, seurakunnat karsivat kiinteistöjään

Kuva: Markus Makkonen

http://www.ksml.fi/incoming/2012/10/22/kirkko.jpg/ALTERNATES/w480/kirkko.jpg...

Jäsenmäärä on pudonnut parissakymmenessä vuodessa yli 230 000 suomalaisella, selviää Kirkon tilastollisesta vuosikirjasta.

04:15 (Päivitetty 07:48)

Moni evankelisluterilainen seurakunta harkitsee kiinteistöjen myymistä, kerrotaan kirkkohallituksesta.

Taloussuunnittelupäällikkö Pasi Perander sanoo, että asia on ollut esillä ainakin Kuopiossa, Porissa, Oulussa ja Vantaalla.

Syynä on verotulojen väheneminen. Laskusuunnan arvioidaan jatkuvan myös tulevaisuudessa jäsenkadon vuoksi.

Peranderin mukaan seurakunnat joutuvat ennen pitkää ottamaan kantaa henkilöstönsä määrään.

- Palkkoja tuskin alennetaan, mutta eläköitymiset on pyrittävä hyödyntämään siten, ettei uusia työntekijöitä palkata. Laskennallisesti se on vääjäämätön kehitys.

Myös yt-neuvotteluja saattaa olla edessä. Alkuvuodesta neuvotteluista tiedotti Inari, ja syksyllä sellaiset ovat luvassa Leppävirran seurakunnassa Pohjois-Savossa.

Evankelisluterilaisella kirkolla oli joulukuun lopussa lähes 21 000 työntekijää, kun vielä 1970-luvulla palkollisia oli noin 15 000. Jäsenmäärä on pudonnut parissakymmenessä vuodessa yli 230 000 suomalaisella, selviää Kirkon tilastollisesta vuosikirjasta.

Lähtekää siitä ulos minun kansani!

#1667 Re: Lähtekää siitä ulos: Jäsenkato jatkuu, seurakunnat karsivat kiinteistöjään

05.07.2013 22:05

Jeremia 23:

#1669 Re: Re: Re: Erikoinen luonnonilmiö iski omakotitaloalueelle - "Vaimo epäili, että kaatuuko koko talo

05.07.2013 22:11

www.iltasanomat.fi
Vieras

#1670 Räsäsen puheesta kanteluryöppy

10.07.2013 14:58

Räsäsen puheesta kanteluryöppy

http://is11.snstatic.fi/img/658/1288581334635.jpg...

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen.
Martti Kainulainen
Julkaistu: 10.7.2013 16:42

Sisäministeri Päivi Räsäsen (kd.) puheesta Kansanlähetyspäivillä on lähetetty useita kanteluita laillisuusvalvojille.

Iltapäivään mennessä eduskunnan oikeusasiamiehelle kanteluja oli tullut neljä, oikeuskanslerille kaksi.

Päivi Räsänen sanoi viikonloppuna puheessaan, että kristitty joutuu miettimään jopa toimimista vastoin lakia, jos laki on ristiriidassa Raamatun opetusten kanssa.

Räsänen kommentoi STT:lle, että kohta on irrotettu asiayhteydestään puheesta, joka luotasi kirkkohistoriaa varhaisista ajoista nykypäiviin. Hänen mukaansa Suomen lakia on lähtökohtaisesti noudatettava aina.

Räsäsen mukaan Suomessa ei ole tilanteita, joissa rangaistuksen uhalla pakotettaisiin toimimaan omaatuntoa vastaan.

Hänen mukaansa joissakin tilanteissa voi kuitenkin joutua miettimään, voiko toimia työtehtävässä. Esimerkiksi terveydenhuollossa abortin tekemisen voi Räsäsen mukaan väistää eroamalla virastaan tai neuvottelemalla tilanteesta etukäteen.

Viikonlopun puheessaan Räsänen sanoi, että suomalaisten enemmistö ei enää usko kristillisen uskon perusopetuksiin.
Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä!
Vieras

#1671 Raamattu lain yläpuolella

10.07.2013 15:04

Päivi Räsänen:

Raamattu lain yläpuolella

Keskiviikko 10.7.2013 klo 11.15

Poliisiministeri rohkaisi toimimaan vastoin lakia.

(ANTTI NIKKANEN)

http://static.iltalehti.fi/uutiset/17243192_503_uu.jpg...


Sisäministeri Päivi Räsänen asettaa Jumalan lain yläpuolelle. (ANTTI NIKKANEN)

OTA KANTAA

Oliko Räsäsen lausunto mielestäsi sopiva sisäministerille?

12%
88%
 
Ääniä 19395
OTA KANTAA!

KESKUSTELE

Oliko Räsäsen lausunto mielestäsi sopiva sisäministerille?

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) asettaa Raamatun lain yläpuolelle.

Kansanlähetyspäivillä viime lauantaina puhunut poliisiministeri rohkaisi kuulijoitaan tottelemaan Jumalaa, vaikka samalla tulisi rikkoneeksi lakia.

- Kaikilla meillä on tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai jopa lakia, jos nämä ovat Jumalan sanan vastaisia, juhlateltassa puhunut Räsänen alusti.

- Raamatussa kuitenkin sanotaan, että "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä". Sanomisen tila kapenee, jos emme tätä oikeuttamme käytä, Räsänen jatkoi.

Räsäsen puheesta kertoi ensimmäisenä Seurakuntalainen.

Räsäs-cd kävi kaupaksi

Kristittynä maallistuneessa yhteiskunnassa -teemasta yhdessä puolisonsa, Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsäsen kanssa puhunut Räsänen sanoi, että yhteiskunnassa on parhaillaan käynnissä arvojen välinen taistelu, jota käydään pitkälti kielen avulla.

Esimerkiksi rakkaudelle, vapaudelle ja tasa-arvolle on annettu Räsäsen mukaan uusia sisältöjä.

Maallistumisen vertauskuvana Räsänen käytti Konnunsuon keskusvankilaa, jonka museoidun kirkon alttarilta oli poistettu Museoviraston käskystä risti.

- Se nosti esiin ajatuksia niistä varhaisen kristillisen seurakunnan vahvoista alueista, joissa nyt kaupunkikuvaa hallitsevat minareetit kirkon tornien sijaan - tai ne ateistiset valtiot, joissa kirkot on muutettu uimahalleiksi tai teattereiksi. Tuo sama kehitys on nyt menossa Euroopassa ja Suomessa.

Räsäsen tunnin mittainen puhe otettiin innostuneesti vastaan. Puheesta koostettu cd oli Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen vuotuisen pääjuhlan myydyin äänite. Kansanlähetyspäiville Kankaanpäähän kokoontui viikonlopun aikana liki kymmenen tuhatta vierasta.

OLLI WARIS
Kirje roomalaisille 1:18-32
Vieras

#1672 "Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita"

10.07.2013 15:42

Räsänen vastaa:

"Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita"

Keskiviikko 10.7.2013 klo 13.29

Sisäministeri sanoo viitanneensa natsi-Saksaan ja Mooseksen syntymän aikaiseen Egyptiin.

http://static.iltalehti.fi/uutiset/rasetujh100713_503_uu.jpg...


Päivi Räsäsen mukaan kirkko syyllistyy syrjintään, "jos homoseksuaalit eivät saa kuulla Jumalan sanan koko totuutta, joka sisältää meille kaikille niin lain kuin evankeliumin". (INKA SOVERI)

Iltalehti kysyi sisäministeri Päivi Räsäseltä (kd), eikö poliisiministeriltä ole arveluttavaa rohkaista kansalaisia rikkomaan lakia ja asettaa Raamattu lain yläpuolelle.

Räsänen vastasi pitkällä sähköpostilla, jonka hän oli otsikoinut "Suomen lakia on noudatettava aina".

- Kristityn on noudatettava lakia---mutta joskus voidaan olla tilanteessa, jossa esivalta määrää esimerkiksi tappamaan viattomia lähimmäisiä. Näissä tilanteissa kristityillä on ohje: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä", Räsänen kirjoittaa.

Räsänen kertoo viitanneensa puheessaan Raamatussa kuvattuun tilanteeseen, jossa Egyptin faarao synnytti Mooseksen syntymän aikaan vainon juutalaista vähemmistöä kohtaan ja määräsi kätilöt surmaamaan vastasyntyneet poikalapset.

- Kaksi kätilöä Sifra ja Pua harjoittivat kansalaistottelemattomuutta ja antoivat poikienkin salaa jäädä eloon. Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita, Räsänen sanoo.

Rinnasti abortin ja eläimen teurastamisen

Iltalehti hankki tallenteen Räsäsen puheesta. Siitä käy ilmi, että Räsänen hyökkäsi rajusti Suomen aborttilainsäädäntöä vastaan.

- Eläinsuojelulaki antaa paremman suojan lopetettavalle eläimelle kuin aborttilaki syntymättömälle lapselle. Eläimellehän ei teurastettaessa saa tuottaa kipua, mutta abortin kivuliaisuudesta ei edes uskalleta puhua, Räsänen sanoi.

Räsänen ihmetteli, että läntisen Euroopan maista ainoastaan Suomessa ja Ruotsissa terveydenhuollon henkilöstöllä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta kieltäytyä vakaumuksen perusteella suorittamasta abortteja tai laatimasta niihin liittyviä lausuntoja.

Räsänen arvosteli puheessaan myös eutanasian ja homoliittojen laillistamisaikeita.

- Äitiyttä ja isyyttä joudutaan puolustamaan kuin ne olisivat jonkin uskonnollisen ääriryhmän keksintö, Räsänen oudoksui.

Räsäsen mukaan seurakunnissa tulisi löytyä "enemmän tilaa ja rakkautta niille ihmisille, joiden kipuna on homoseksuaalinen tunne-elämä tai muu seksuaalinen poikkeavuus".

OLLI WARIS
Päivi Räsänen

#1673 SUOMEN LAKIA ON NOUDATETTAVA

10.07.2013 16:56

Päivi Räsänen
SUOMEN LAKIA ON NOUDATETTAVA
Viime lauantaina kansanlähetyspäivillä pitämästäni seminaaripuheesta on poimittu yksittäisiä sitaatteja, joista on herätetty keskustelua. Kristityn on noudatettava lakia ja kunnioitettava esivaltaa, tämä on myös selkeä Raamatun ohje. Mutta joskus voidaan olla tilanteessa, jossa esivalta määrää esimerkiksi tappamaan viattomia lähimmäisiä. Näissä tilanteissa kristityillä on ohje: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.” Otin puheessani esimerkin tästä, kun Raamatussa kuvataan tilanne, jossa Egyptin faarao Mooseksen syntymän aikaan synnytti vainon juutalaista vähemmistöä kohtaan ja määräsi kätilöt surmaamaan vastasyntyneet poikalapset. Kaksi kätilöä Sifra ja Pua harjoittivat kansalaistottelemattomuutta ja antoivat poikienkin salaa jäädä eloon. Natsi-Saksan aikana oli myös näitä tilanteita. Huomautan että käsittelen puheessani kirkkohistoriaa pitkässä perspektiivissä, lähtien alkuseurakunnan ajoista aina tähän päivään.
Suomen lakia on aina noudatettava, meillä ei ole sellaista tilannetta, jossa ihminen pakotettaisiin rangaistuksen uhalla toimimaan vastoin omaa tuntoaan. Suomalainen samoin kuin muu länsimainen lainsäädäntö on rakentunut pitkälti kristillisen arvomaailman pohjalle, jossa ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa kunnioitetaan. Tämänkin toin esiin puheessani: ” Lastensuojelu, ihmisarvon ja ihmisoikeuksien kunnioitus samoin kuin muu lainsäädäntömme ja sivistyksemme perusta on nojannut vahvasti kristinuskon mukanaan tuomaan ihmiskuvaan.” Abortinkin suorittamisen (ja siten pienen kehittyvän ihmisen elämän lopettamisen) voi väistää eroamalla virastaan, vaikka mielestäni meille tulisi saada laki, joka mahdollistaa omantunnon suojan terveydenhuoltohenkilöstölle olla suorittamatta raskauden keskeytystä.
Tässä sitaatti puheestani: ”Room. 12:2 apostoli Paavali kehottaa: "Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää, otollista ja täydellistä." On hyvä tutkia ja tiedostaa, mitkä arvot ovat kulloisenakin aikana ristiriidassa Jumalan sanan kanssa, sillä niin helposti menemme vain virran mukana. Kristillinen seurakunta on kaikkina aikoina joutunut elämään ristiriidassa ajan henkeä vastaan tavalla tai toisella.
Kaikilla meillä on varmasti tullut eteen tilanteita, joissa joudumme miettimään, rohkenemmeko toimia vastoin yleistä mielipidettä tai normia, porukan painetta tai joskus jopa lakia, jos nämä ovat Jumalan sanan vastaisia. Apostolien teoissa kerrotaan tilanne, jossa viranomaiset kielsivät apostoleja saarnaamasta Jeesuksesta. Silloin apostoli Pietari ja muut apostolit sanoivat: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä." (Ap.t. 5:29). He jatkoivat työtään kielloista huolimatta.
Martti Luther selitti huonepostillassa Jeesuksen opetusta siitä, että keisarille tulee antaa se mikä keisarin on ja Jumalalle se, mikä Jumalan on: ”Keisari ja maallinen esivalta on tosin meidän hallitsijamme, mutta se ei ole ainoa herramme; meillä on toinenkin Herra, joka on suurempi, nimittäin Herra Jumalamme taivaissa. Jos siis jompikumpi näistä herroista on vihoitettava, jos on oltava tottelematon joko Jumalalle taikka keisarille, niin on parempi, että keisari vihastuu tottelemattomuuteemme, kuin että Jumala meihin vihastuu. Keisarilla en tässä tarkoita erikoista henkilöä, vaan yleensä kaikkea esivaltaa.” Näin siis Luther.”
Aiemmin puheessani otin esimerkin tällaisesta tilanteesta: ”Sifra ja Pua, kaksi rohkeaa israelilaista naista harjoittivat kätilön tointa Mooseksen syntymän aikoihin Egyptissä. Egyptin kuningas yritti valjastaa heidät toteuttamaan suunnitelmaansa surmauttaa kaikki israelilaiset poikalapset. Kätilöt kuitenkin pelkäsivät Jumalaa ja jättivät pojatkin eloon.”
Tässä vielä puheestani sitaatti koskien aborttia: ”Läntisen Euroopan maista ainoastaan Suomessa ja Ruotsissa terveydenhuollon henkilöstöllä ei ole lakiin perustuvaa oikeutta kieltäytyä vakaumuksen perusteella suorittamasta abortteja tai laatimasta niihin liittyviä lausuntoja. On kestämätöntä puolustaa omantunnon vapauden puutetta sillä, että näin vaikeutettaisiin aborttioikeuden toteutumista. Missään muussa maassa näin ei ole käynyt.
Euroopan neuvosto edellytti vuonna 2010, että kaikkien jäsenmaiden tulee turvata hoitohenkilökunnalle omantunnonvapaus kieltäytyä abortin tai eutanasian suorittamisesta. Sekä Maailman että Suomen lääkäriliitot ovat saman vaatimuksen takana.”
Olen vannonut ministerivalani sormet Raamatulla: "Minä lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi." Mielestäni tässä tilanteessa hyvin näkyy, että esivaltaa ja sen säätämiä lakeja on kunnioitettava, mutta esivallankin yläpuolella on kaikkivaltias ja kaikkitietävä Jumala.
Juhani Starczewski

#1674 Re: SUOMEN LAKIA ON NOUDATETTAVA

10.07.2013 16:59

#1673: Päivi Räsänen - SUOMEN LAKIA ON NOUDATETTAVA 

 Mielenkiintoista! Aikoinaan Baabelissa esivalta sääti lakeja, joita uskovat eivät voineet noudattaa ja mitä siitä seurasi: Daniel heitettiin leijonien luolaan ja Sadrak, Meesak ja Abednego heitettiin tuliseen pätsiin, kun eivät noita lakeja noudattaneet, vaan tottelivat enemmän Jumalaa ja Hänen Sanaansa kuin ihmiskäskyjä, joita Jumalan päävastustaja oli inspiroinut.
http://www.nic.funet.fi/pub/doc/bible/html/finnish/1933,38/Dan.6.html
http://www.nic.funet.fi/pub/doc/bible/html/finnish/1933,38/Dan.3.html
Historia toistuu...päävastustaja elää ja säätää edelleen palvelijoidensa kautta jumalattomia lakeja, joita ei voi noudattaa!

Kaikella aikansa!

#1675 Näin se menee!

10.07.2013 18:03

Tässä on tämänkin päivän "juoni":
"Me emme löydä tuossa Danielissa mitään syytä - ellemme löydä sitä hänen jumalanpalveluksessaan".
Nythän ollaan jo pitkällä tuon juonen juoksuttamisessa ja jyvät alkavat erottumaan ja te näette jälleen, mikä on ero vanhurskaan ja jumalattoman välillä, sen välillä, joka palvelee Jumalaa, ja sen, joka ei häntä palvele.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…