Hikipedia pois netistä!

Wooo Hooo
Jossain Helsingin ja Oulun välillä

/ #141 Jaahas

10.01.2008 17:30

Tämä asia on tällä keskustelupalstalla tullut jo ilmeisen selväksi, mutta sanon sen nyt silti vielä kuitenkin. Hikipedia on täysin viaton, (laadukkaaseen) huumoriin pyrkivä sivusto. On totta, että siellä on monia lapsellisia svuja, mutta se johtuu kuitenkin Hikipedian pääasiallisesta käyttäjäkunnasta, joka koostuu yläasteikäisistä pennuista. Heidän keskimääräinen huumorin taso on yleensä luokkaa "aku ankka on homo!!11" (huonommalla oikeinkirjoituksella tosin). Sivuston suurin ongelma onkin, että kovinkaan moni laadukkaan ja hauskan huumorin kirjoittaja ei sivustosta mitään tiedä, tai vaivaudu sinne kirjoittamaan. Jos hieman vaivaudutte etsimään, löydätte sieltä hyvinkin tasokkaita artikkeleita, joiden poistaminen internetistä olisi suorastaan rikos ihmiskuntaa vastaan. Löydätte näitä mestariteoksia (kyllä, sana "mestariteos" lausutaan tässä yhteydessä ilman sarkasmia) luokasta "luokka:suositellut sivut".

Tämän viestin tarkoituksena ei ollut kritisoida tätä adressia, koska on sanomattakin selvää, että koko adressi on täysin naurettava, eikä tule koskaan vaikuttamaan yhtään mihinkään. Yritin enemmänkin korjata vääriä käsityksiä Hikipedian huumorista.

PS: Anteeksi tämä loppumainostus, mutta kaikki, joilla on hyvä huumorintaju, ovat tervetulleita parantamaan Hikipedian sisältöä. Siellä on nykyisellään aivan liian vähän aktiivisia, hyvää huumoria kirjoittavia käyttäjiä. (Ei varmaankaan tarvitse mainita, että olen yksi heistä).

Kommentoi adressia