Adressi Israelin tueksi!

Herätys on alkanut!

/ #1719 Voit tukea Päivi Räsästä ja Kristillisdemokraatteja eri tavoin:

15.07.2013 18:16

Voit tukea Päivi Räsästä ja Kristillisdemokraatteja eri tavoin:

Puolueemme ja etenkin puheenjohtajamme Päivi Räsänen on ollut viime päivinä suuren mediamyllerryksen kohteena. On tärkeätä, että mahdollisimman jokainen pystyy osoittamaan tukensa Päiville ja puolueelle sekä pyytämään myös ystäviään ja tuttaviaan antamaan tukensa. Tukea ja rohkaisuja Päivi Räsäsen työn ja arvojen sekä kristillisdemokraattisen politiikan puolesta voi antaa monin eri tavoin.

KD:N JÄSENYYS: Kaikkein paras keino tukea on olla jäsenenä puolueessa sekä rohkeasti pyytää myös ystäviä ja tuttavia antamaan tukensa Päiville ja KD:lle, ja tulemaan KD:n jäseneksi. Nettiosoitetta: www.kd.fi/jaseneksi kannattaakin välittää eteenpäin mahdollisimman monelle. Tuolta sivulta löytyy tarkempaa tietoja jäsenyydestä ja voi helpoiten täyttää jäsenhakemuksen.
FACEBOOK: Jos olet Facebookissa, niin eilen on perustettu puoluerajat ylittävät tapahtuma: Tukipostia Päivi Räsäselle: https://www.facebook.com/events/462524587177685/?fref=ts, joka on saanut vuorokaudessa jo yli 5 600 osallistujaa. Osallistumalla tapahtumaan voit osoittaa oman tukesi Päiville, ja tähän fb-tapahtumaan kannattaa pyytää mukaan kaikkia ystäviä ja tuttavia. Tapahtuman seinälle voi myös kirjoittaa omat terveisensä Päiville.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…