Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Riikka K

/ #83 Re: Ulostuslääkkeellä hoito halvaantumiseen.

08.08.2013 20:09

#80: - Ulostuslääkkeellä hoito halvaantumiseen.

Sama juttu. Anssin takajalat halvaantuivat. Heräsin yöllä Anssin itkuun ja läähätykseen, koira seisoi paikallaan tuskaisena, muttei juurikaan kävellyt, "töpötteli" vaan vähän eteenpäin. Itkun kanssa yöllä Tuhatjalkaan, johon Anssi jäi tarkkailuun, aamulla piti ottaa röntgenit. Puoli kymmenen aikaan röntgeneitä ei vielä oltu otettu, eikä oteta, koska koira kuulemma stressaa liikaa!!! Ja siinä ei kuulemma välttämättä edes näkyisi mitään(mitä helvettiä?!).Anssin jalat olivat edelleen ihan jäykät, asentorefleksit heikentyneet. JA MEIDÄT LAITETAAN KOTIIN ILMAN KUVAAMISTA TAI MITÄÄN! Häkkilepoa 2 viikkoa ja lääkkeet, ja jos ei auta niin sitten neurologille. Käskivät tarkkailla lähinnä Anssin KUUMENEMISTA.

Saman päivän iltana Anssin tila alkoi heikentyä, eikä enää edes seissyt, ja jalat halvaantuivat illalla täysin. Sain soitettua vielä Aistiin ja Espoon eläinsairaalaan, ja Espooseen saatiin aika seuraavaksi aamupäiväksi. Kaasu pohjassa sinne, jossa kaikki oli valmiina meitä odottamassa <3 leikkaussali, magneetti, röntgen..ja kyllä siellä voitiin kuvata vaikka Anssi stressasi! Anne sanoi että koska täysi halvaus oli jo kestänyt yli 15 tuntia, ennuste leikkauksen onnistumiselle ei ole niin hyvä, kuin että jos meidät oltaisiin lähetetty sinne suoraan Tuhatjalasta. Anne epäili jotain välilevypohjaista.. Ja niin Anssi vietiin röntgeniin ja magneettiin . Röntgenissä jo näkyi välilevytyrä(kyllä ,se sama olisi varmaan näkynyt myös Tuhatjalassa), ja magneetissa selvisi että ei kannata enää leikata :( selkäydinkanava on mennyt jo kuolioon..

Vaikka Anssi jäi sille matkalle, olen ikuisesti kiitollinen Espoon eläinsairaalalle. Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista, samoin kuin eläinlääkäreiden ammattitaito, ja TAITO VÄLITTÄÄ TYÖSTÄÄN JOTA HE TEKEVÄT. He olivat aidosti kiinnostuneita, ja halusivat tehdä kaikkensa. Sen kyllä huomaa, ja toisinpäin myös..niinkuin Tuhatjalassa.

Tein reklamaation Tuhatjalkaan kun Anssia ei edes kuvattu, ja meidät lähetettiin kotiin kun koira on osittain halvaantunut. Vastaus oli jotakuinkin tällainen "..halvausoireet eivät aina väsitämättä johda halvaukseen.."ja lisäksi oli jotain että ongelmat eivät välttämättä edes näy röntgenissä. Eli siis toivotaan parasta että ei johda, ja jätetään tutkimatta?!