Ei Event Arenaa Porin Kirjuriluodon rantamaisemaan!

ISO PORILAINEN
Vieras

/ #7 Kyhäelmä vailla järkeä

09.09.2013 08:40

Perus -Pertti vauhdissa.
Hän kirjoittaa mm.

"täysin poliitiisesti sitoutumaton mielipide siitä"

-mutta kuitenkin allekirjoituksenaan on:


"Pertti Mäenpää
Porin kaupunginvaltuutettu (ps.)"
ELI OIKEASTI KYSEESSÄ ON POLIITTINEN KANNANOTTO!

Perus-Pertti kirjoittaa:
"eikä sijoittaja, miten rikas tahansa, määrää kaupunkisuunnittelua."

Ei , mutta myös rikkailla on oikeus rakentaa ja sijoittaa. Rakentajan varallisuus ei saa olla hankkeen estekään,kuten Pertti tuntuu ajattelevan.

Pertti jatkaa:

"Kirjurinluoto osana kaupunkipuistoamme on kaikille Porilaisille rahalla mittaamatonta yhteistä, kaikkien vapaassa käytössä olevaa pääomaa, kiitos siitä kaupungille, mutta sitä ei pidä myydä. Viherkeidas on säilytettävä!

Käykää kävelemässä Kirjurinluodossa ja sen luodoilla, ihastelkaa Puistotoimiston loihtimaa kivikkopuutarhaa, kuntoilkaa alueella olevissa, ilmaisissa kuntolaitteissa ja sen lenkkipoluilla, leikkikää lasten kanssa Pelle Hermannin puistossa, nauttikaa viheralueesta retkeillen ja ihastukaa eri lintuihin ja eläimiin aitauksissa. Kaikki tämä on keskellä kaupunkia! Käykää tutustumassa ja miettikää, oletteko todella valmiita uhraamaan kulttuurihistoriallisesti Suomen oloissa ainutlaatuisen puistoympäristömme!"

 

Kirjuria ei olla myymässä, viherkeidas säilyy samanlaisena, lenkkeillä voi edelleenkin, Pelle Hermanni pysyy paikoillaan, samoin linnut ja muut eläimet.  Mitään ei "uhrata" kuten Pertti uhkakuvia maalailee. Asialliseen adressiin olisin voinut nimeni laittaa mutta en tällaiseen poliittiseen pamflettiin vailla järjen hiventä.