Maahanmuuttajien tuet

Ulos unionista / Petri Rautiainen

/ #1544 Re: VÄÄRÄT TIEDOT ADRESSISSA

26.09.2013 14:49

#1533: OIKEA TIETO KUNNIAAN - VÄÄRÄT TIEDOT ADRESSISSA

Adressi on julkaistu jo viisi vuotta sitten ja silloin oli näkyvissä, mikä oli tilanne sillä hetkellä ja mihin suuntaan se kehittyy.

Adressin tiedot on kerrottu lyhyesti, ytimekkäästi ja ne ovat niiltä osin oikeita, mitä on esitetty.

Voin ottaa yhden facta esimerkin, kun olen Kelan asiakas ja tarkastanut tiedot Kelan sivuilta. Suomalaisen työttömän peruspäiväraha ilman lisiä on 672 €/kk, kun ulkomaalaisella se on 2263 €/kk. Molemmista menee 20 % vero. Tämä jo kertoo eron suomalaisen ja ulkomaalaisen välillä. Kaikki kelan maksamat tuet menevät veromaksajien maksamista veroista, jos valtio ei ota velkaa.

Joukkoon on viime aikoina liittynyt uusia tukiryhmiä, jotka vastustavat ulkomaalaisten maahanmuuttoa, koska se on kaikki omilta kansalaisilta pois.

Nuoria opiskelijoita pakotetaan hakemaan opiskelupaikkaa, jos he ovat kotona toimettomina. Yliopisto-oppilaita kiristetään opintoviikkojen vähimmäismäärällä lukuvuotta kohti saadakseen tukea seuraavana lukuvuonna.

Viimeaikoina kovaa kritiikkiä on herättänyt kotihoidontuen jakaminen puoliksi perheen isän ja äidin kesken. Määrätyn ajan jälkeen tuki on uhattu lopettaa kokonaan, jos äiti on kotona lapsen kanssa. Toiseksi vaihtoehdoksi tarjottiin kelan peruspäivärahaa, joka on noin kaksinkertainen verrattuna kotihouidontukeen, mutta se veisi äidiltä samalla työpaikan ja tämä olisi sitä hallituksen orjuuttamispolitiikkaa. Ei kukaan työpaikkaa omaava suosiolla siitä tänä päivänä luovu. Tässä yksi suuri ryhmä, joka on noussut kapinaan maahanmuuttajia kohtaan.

Löytyy varmasti muitakin yhteiskuntaryhmiä, jotka ovat syrjäytyneet maahanmuuttajien takia. Suomalaisista uhkaa tulla hallituksen poltiikalla vähemmistökansa.

Kannattaisi tarkistaa oikeat tiedot, mitä ilmoille laukoo ja ottaa huomioon kehityksessä tapahtuneet muutokset.