Suvi Lindén - Eroa taas

Jarno Järvinen
Tampere

/ #54 Aamulehti: "Suvi Lindén: Arvostelijani eivät tiedä, mistä puhuvat"

24.02.2008 18:25

"- Minua on syytetty siitä, että en tiedä mistä puhun. Minua syyttävät eivät taida tietää. mistä he itse puhuvat.

Ministeri ihmettelee tietoa, jonka mukaan esimerkiksi Saunalahti ei halua käyttää sensurointilistoja asiakkaidensa vastustuksen takia.

- Kysymys on lapsipornosta. Minun tehtäväni ei ole epäillä poliisin listoja, koska lähtökohtaisesti poliisin tutkintaan on voitava luottaa."

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/70808.shtml

Käytännössä katsoen Suvi Linden ei ota mitään vastuuta sensuurista, mutta kyhää parhaillaan lisää samanlaisia käyttöön sekä pakottamalla operaattorit mukaan että laatimalla tekijänoikeuspaneelinsa kanssa uusia rajoituksia. Ministerin palli taitaa olla kolahtanut Suvin otsaan kun kyky suoltaa p*sk*a on vain kiihtynyt viimeaikoina ja vastuun ottaminen on pudonnut kyydistä kokonaan.

Linden ei ota vastuuta edustamastaan sensuurijärjestelmästä, poliisi ei ota vastuuta Lindenin sensuurijärjestelmästä. Poliisi ei myöskään kommentoi yksittäisiä sivuja tai niiden listalle joutumisen syitä, joten kenen on vastuu hutiosumissa?

Lindenin naiiviutta kuvastaa hyvin tuo viimeinen virke, "lähtökohtaisesti poliisin tutkintaan on voitava luottaa". Ja tällainen ihminen on saanut viestintäministerin paikan.