Meri-Porin koulujen puolesta

silja

/ #70 Re: Re: Meri-Porin koulujen puolesta

14.10.2013 20:39

#68: OS - Re:

1. Kertomani faktat perustuvat koulutusviraston antamiin julkisiin selvityksiin, jotka kaikki koulutusasioista aktiivisesti kiinnostuneet henkilöt Porissa kyllä tietävät. Saat  kaikki nämä faktat Porin koulutusvirastolta helposti, kunhan vain tiedustelet.

Meri-Porin lukion kalleutta Porin kaupungille voin sen verran perustella, että sitä tuetaan vuosittain noin 200 000 euron ylimääräisellä avustuksella muihin Porin lukioihin verrattuna, koska oppilaskohtaiset kustannukset ovat niin suuret.

Pienissä maalaiskunnissa valtio tukee ylimääräisellä avustuksella alle 200 opiskelijan lukioita. Porissa tällaisen pienen lukion ylimääräiset kustannukset joutuu valitettavasti maksamaan Porin kaupunki.

Kaikki lukiolaiset pääsevät tulevaisuudessa keskustan lukioihin Porissa, sillä aloituspaikkoja ei olla karsimassa, vain rakennuksia.

jk. Näillä sivuillakin on jo kerrottu, että Länsi-Porin lukio oli STT:n lukiovertailussa Porin paras lukio tänä vuonna. Tosin tällaiset tutkimukset voi jättää omaan arvoonsa.