Suvi Lindén - Eroa taas

Jari Suominen
Turku

/ #89 Elämme kovassa maailmassa

29.02.2008 07:58

johon kuuluu valitettavasti myös ihmiskauppa, jota lapsipornokin edustaa.Kun taloudelliset intressit määräävät kaikesta katoaa ihmisyys-seurauksena on teurastamo, jossa on rikkaita sikoja ja köyhiä sikoja.Kaikki ovat samassa lahtirännissä mutta rikas sika voi ostaa kuvitelman ettei ole.Tästä kaikki haaveilevat-asemasta jossa ei tarvitse välittää nälkään kuolevista lapsista joita myydään varakkaille statussymboleiksi tai leluiksi.Moniko täällä on ostanut lapsen Kiinasta?
Ongelmana om kapitalismi.Vapaa markkinatalous on sitä että käymme kauppaa jossa on säännöt.Kapitalismi kilpailee syömällä oman henkilökuntansa.Voitot haetaan mistä vain, koska vain rahalla on merkitystä-sen avulla pääsee Hollywoodiin ja saa ongelmat ulkoistettua.
Rikas sika haluaa lisäksi tukkia köyhien sikojen suut jottei hänen illuusionsa särkyisi.Kun aletaan sensuroida ei sillä loppua näy.Siirrytään takaisin kaksinaismoralismiin-tuomitaan päivällä se mitä yöllä tehdään.
Moniko on ostanut lapsen Kiinasta?Saako niitä internetistä postitoimituksena kuin Nallekarhun?
Jos tällainen sensurointi jatkuu pyörii globalisaatio väärin päin-Kiina ja muut alikehittyneet kulttuurit hallitsevat ja liberaali humanismi katoaa maailmasta.Tällaistako arvoisat ministerit ja kanisterit haluavat?
Tasa-arvo, vapaus ja kestävä kehitys.Arvoja.Arvatkaa kenen.Ja keiden pitäisi ne omaksua...