Kannabis lailliseksi

Markus Heinonen
Helsinki

/ #616 Tietämättömyys.

11.05.2008 15:42

Tiedon puute johtaa monenlaisiin asioihin, esim tässäkin tilanteessa.

Selailin taas huvikseni keskustelua ja matkalla tähän olen löytänyt väitteitä joiden mukaan kannabis on hengenvaarallista, myrkyllistä, tekee ihmisestä väkivaltaisen, välinpitämättömän, vastuuttoman, rikollisen, ja saa ihmisen käyttämään kovempia huumeita.

Onhan tämä nyt jo todella noloa, mihin nämä kaikki väitteet perustuvat?
Eivät ainakaan lääketieteellisiin koetuloksiin. En vain ymmärrä miksi ihmiset ovat niin kovin tätä ainetta vastaan. Ottakaa esimerkiksi vaikka tämä yksinkertainen kirjoitus #601. Pelkkä tuo riittää sanomaan minulle sen että vaikka Alankomaissa kannabis on laillista, se ei saa kaikkia ihmisiä käyttämään sitä. Jos syanidia saisi apteekista, ostaisitko sinä sitä ja maustaisitko kaurapuurosi sillä? Erittäin huono esimerkki pelkästään siinä mielessä kun ajattelee kannabiksen vaarallisuutta, pointti on siltikin se että kannabis on jo kauan väärinkäsitetty asia. Huolestuttaa miten ihmiset nimeävät kannabiksen huumeeksi, sillä omasta mielestäni huumeiksi voisi leimata sellaiset aineet jonka vaikutuksen alaisina ihmiset menettävät kontrollin ja muuttuvat piittaamattomiksi ja itselleen ja muille vaarallisiksi. Elikkä huumeista voitaisiin sulkea pois kannabis ja muut psykoottiset aineet. Suurin osa parhaista ystävistäni käyttää vakituisesti tai on joskus maistanut. Yksi ystävistäni on laitoksessa hänen "huumeongelmiensa" takia. Hän käytti lähes joka päivä 6-8kk ja hän on ollut "kuivilla" 3viikkoa ilman mitään "vieroitusoireita". Yllätys yllätys.

Elämme vuotta 2008, eli hyväksynnän aikaa. Unohtakaa perinteet. Mitä mieltä olette esimerkiksi homoseksuaalisuudesta? Muistatteko ajan jolloin kaikkia homoseksuaalisia kohdeltiin kuin ruttoa? Ajat muuuttuvat. Tai muistatteko ajan vielä kun vasenkätiset olivat mielenvikaisia? Aivan... Tietämättömyys pelottaa ihmisiä, mikä ei ole mitään uutta, pyydän vain ihmisiä puhumaan asioista joista he tietävät ja ovat ottaneet selvää, koska juuri tämä tietämättömyys ja kaukaa haetut oletukset ovat tehneet kannabiksesta laittoman.

Kannabis on lääke kaikkeen fyysiseen kipuun, ilman sivuvaikutuksia. Ajatelkaa vaikka syöpäpotilaita, elävät viimeiset pitkät kuukaudet kovassa kivussa, ja tuskassa. Syövät lääkkeitä jotka pitävät sisällään enemmän haittoja kuin hyötyjä. Ja voin ihmisille vielä kertoa että tiedän näistä syöpäkivuista ja lääkkeistä enemmän kuin uskottekaan. Olen nähnyt ne omin paljain silmin.




Toivon että kaikki tietoa vailla olevat ihmiset vaikka kokeilisivat tätä "kovan luokan huumetta" ennenkuin leimaavat sen nimen "tappava huume"-leimalla. Antakaa kannabikselle kasvot jotka sille kuuluvat, sillä se tulee ilmi joka tapauksessa siinä vaiheessa kun tämä vanhanaikainen ja syrjivä sukupolvi kuolee pois.

Ongelmanuori aatteidensa perusteella, Markus 17v (Kannabiskokeilut: 0 kertaa)