Kannabis lailliseksi

Jesse Ekholm
Espoo

/ #728 Tietämättömyys

18.07.2008 16:40

Hohhoijaa on se harmittava nähdä näitä tietämättömien & tekopyhien ns "päihdettömien puhdasveristen" viinahörhöjen "anti narkkari" viestejä.

Ymmärtäkää että se alkoholi saa nuppinne vielä enemmän sekaisin ja on epäterveellisempää ja riippuvuutta aiheuttavampaa kuin hampun poltto. Omasta mielestäni ihminen on enemmän "narkkari" jos kiskoo sitä viinaa naamariin.

Ei ole sen suurempaa syytä pitää sitä laittomana kuin se että tarpeeksi moni ei ole allekirjoittanut tätä adressia. Ja se että ihmiset eivät tiedä siitä mitään koska siihen nyt vaan on aivopesty sellanen PAHA leima, ja silti viinaa ja röökiä imetän hyvissä mielin.
Henri Heinonen jatka toki sitä loputonta listaasi jos siinä olisi jotain pätevää. Mutta syvene aiheeseen vähän ennen kuin sieltä tulee jotain 70luvun reefer madness propagandaa tai ikkunasi alla poltellu juttuja :S

Niinkuin on jo moneen kertaan todettu:
Laillistaminen poistaisi hampun katumarkkinoilta eivätkä alaikäiset saisi sitä helposti ja se keräisi veroja valtiolle eikä järjestäytyneellerikollisuudelle.

Kannabiksen pitäisi olla valinta eikä rikos, yrtti eikä huume. Ja jos se laillistettaisiin niin tietenkin sopivat ikärajat oli se sitten 20 taikka 18.

Silloin tällöin pössyttely ei tuota kenellekkään harmia.