Maahanmuuttajien tuet


Vieras

/ #2331

28.03.2014 08:37

Kukaan suomalaisista poliitikoista ei myönnä sitä tosiasiaa, että tänne loisimaan tulevat, itseään turvapaikan hakijoiksi luokittelevat henkilöt saavat jo heti rajan ylitettyään huomattavat avustukset. Poliitikkomme pitävät meitä kantasuomalaisia pölvästeinä, joille ei edes sananvaltaa saa antaa.

Ovatko Persutkin jo luopuneet meitä perussuomalaisia puolustavista vaaliteemoistaan? En ole kuullut moneen aikaan kenenkään perussuomalaisen ottavan esiin näitä asioita, vaikka just parhaillaankin Syyriasta ollaan tänne rahtaamassa 500 ylimääräistä elätettävää.

Ja tällainen elättäminenhän se vasta kalliiksi tuleekin, kun näille pitää antaa kaikki, ihan kaikki. Lennoista Suomeen lähtien!

Nuori pojantyttäreni sanottiin irti työpaikastaan yllättäen. Hän jäi puille paljaille, ei rahaa ruokaan, ei asuntoon. Sossussa tyttöä moitittiin siitä, ettei hän ollut säästänyt pahan päivän varalle! Mistä tyttö olis säästänyt, kun palkka meni suoraan vuokraan ja ruokaan?

Jos tyttö olis ollut syyrialainen, hänen ei olis tarvinnut rukoilla sossusta mitään, vaan hänelle olis kaikki ojennettu valmiina kultalautasella...