Kieltäkää käsiaseet , ei enää koulusurmia

Juho Kokkonen
Järvenpää

/ #15

24.09.2008 22:33

"Sitten niille, jotaka kertovat että "ei ratkaise mitään luvattoman aseen hakinta on niiiin helppoa". kertokaapa minulle mistä saan luvattoman aseen niiiin helposti?"

Ihan samalla tavalla kuin huumeitakin, älkääkä sanoko että nyt menee offtopic:ksi tai että huumeita olisi hankala saada, kumminkaan näin ei ole, riittää kun menee kyselemään porukoilta helsingin asematunnelista, niin vaikka mitä löytyy ja muuta saadaan helposti hankkittua jos rahaa löytyy.

"Monenlaista mielipidettä tuntuu löytyvän, mutta jospa käytettäissiin realismia.
Käsiaseille ei ole mitään muuta laillista käyttötarkoitusta kuin harrastus/tarkkuusammunta, viranomais ja sotilaskäyttö. Toisinsanoen uusia käsiase lupia ei enää pitäisi myöntää kenellekään. Nykyiset käsiaseet säilytykseen ampumakerhon tiloihin. Poikkeuksena asekeräilijät heidän joukko lienee pieni, mutta se harrastus heille suokoot kunhan säilytys ja luvat on kunnossa. Samalla voidaan kieltää patruunat, jatkossa vain viranomaisille, asekerhoille, ja sotilaskäyttöön."

Mikä tästä tekee realismin? Se että lähes jokainen suomen asekauppa menee konkurssiin? Se että monet ampujat olisivat erittäin närkästyksissä asiasta, aivan syystäkin, kenen etua tuollainenkin mukamas palvelee? Mikä estää käsiaseen salakuljetusta pois asekerhoilta, kuinka paljon rahaa tällä heitetään pois?
Jos asekerholla on maanantai iltapäivänä tilaisuus, illalla huomataan että yksi ase puuttuu. Tällöin soitetaan poliisi, jolla riittää muutakin tärkeää tekemistä iltaisin, varsinkin jos joku 40 käyttäjääkin ollut iltapäivällä, niin poliisilla ole resursseja etsiä jokaista heistä yötä vasten ja aamulla ollaan jo myöhässä. Toimii kuin venäläinen junan vessa.

Miksi yksi mätämuna pilaa koko tusinan? Ja ottakaa huomioon että ase on murhan väline, itse murhan tekee ihminen ja ihmisen aivot. Jos ei saada asetta, niin tehdään vaikka molotovin koktaileja, tulos on taattu. Se että syytetään aseita siitä mitä ihminen tekee, on vaan tekosyitä kiertää ongelmat. Eikö teistä tämän kannattajista kukaan välitä siitä oikeasta ongelmasta, lasten ja nuorten mielenterveysongelmista ja mistä tuollaiset vihat yhteiskuntaa kohtaan tulevat?

Jos otetaan pistooli pois, seuraavaksi tulee haulikko, sitähän voi käyttää metsästykseen, joten te fanaattiset aseiden kerhoilla säilyttäjät voidaan kiertää ja tuho on vielä pahempaa kuin jollakin .22LR paukuilla. Jos tätäkin alettaisiin rajoittaa niin seuraavaksi tulevat metsästys aseet, vielä pahempaa. Sitten tullaankin totaalikieltoon, viedään tältä metsäiseltä kansalta kaikki mahdollisuudet metsästykseen, SRA:han yms. eikä tilannetta siltikään lopeteta, todennäköisesti saadaan vielä paljon pahempi tilanne aikaiseksi. Toivottavasti olette tyytyväisiä sitten.

Kuinka monta tälläistä tarvitaan ennen kuin lapset ja nuoret saavat arvoistaan kohtelua, eivätkä ole ole teidän aikuisten ja poliitikkojen pelinappuloina pelissä missä ajetaan vaan omia aatteita ja lompakkon paksuutta?

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?