Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

Solevi

/ #199 Ei mikään paikka kaikkia miellytä !

27.05.2014 14:18

Omakohtaisesti ei ainuttakaan huonoa kokemusta, vain erittäin hyviä ja positiivisia kokemuksia Turun Tuhatjalassa. Käyty siellä niin ajanvarauksella kuin päivystysaikoina useaan otteeseen niin kanien, rottien kuin koirankin kanssa.
Todella sairaan kanin kanssa päästiin suoraan ohi ilmottautumisen lääkärille. Päivystyksessä jouduttu joskus odottamaan pitkäänkin, kun meidät "ohittanut" kiireellisempää hoitoa vaatinut eläin. Niin sen kuuluukin mennä .. valitettavasti se meidän eläin ei ole se ”ainoanythetihuomiotänne-yksilö”. Kaikki ei näy ulospäin.
Tuhatjalassa on sekä lääkärit, että hoitajat olleet asiansa tietäviä, ammattitaitoisia ja halukkaita ohjeistamaan juuri senhetkisen tilanteen vaatimalla tavalla . Kiinnostuneita kuuntelemaan myös omistajan havainnot. En todellakan voi moittia Turun Tuhatjalassa tapahtuvaa toimintaa.
Hintakin on ollut kohdillaan niin päivystysaikana, kuin ajanvarauksella .. eikä todellakaan ole tuollaisia monensadan euron summia olleet ! Olenkohan jo VIP-asiakas ..hehhee :)
Kokemuspohjaa löytyy lähestulkoon kaikilta Turun seudulla toimivilta eläinlääkäriasemilta. Huonojakin kokemuksia tullut mukaan, jotka paikattu toisen eläinlääkärin toimesta. En silti halua niitäkään paikkoja mollata yksittäisten huonojen kokemusten perusteella.
Paljon olen muilta kuullut negatiivisia tarinoita, osa varmaan paikkansa pitäviä, todellisia ja todella ikäviä kokemuksia, mutta osa taatusti hyvin värittyneitä kauhukertomuksia .. mahdollisesti oman lemmikin hätä saattanut saada ylireagointia aikaan, jolloin kokee, kaiken menevän pieleen, koska oma lemmikki ei paranekkaan sormia napsauttamalla. Valitettavasti ne huonot kokemukset kerrotaan usein eteenpäin ”pikkasen väritellen” entäs ne hyvät ja positiiviset ? Tärkein pointti on taatusti : Eläimille arvostavaa ja oikeanlaista hoitoa kaikkialla !