ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Rakkaudella Rivka

/ #231 Re: Re: Kadosh Adonai

09.08.2011 21:31

#230: - Re: Kadosh Adonai

Kiitos kiittämisestä! Minähän kuitenkin vastasin sinun kysymykseesi, etten tiedä miksi Jumala toimii, kuten tekee.

Tuntematomat ovat Herran tiet, sanotaan, mutta kuitenkin kaikki tämä historia, jota maailma on käynyt läpi ja mitä vielä tulemme kokemaan on kirjoitettu Raamattuun, kuten muutama ystävä minun kommenttini jälkeen hienosti siteerasikin Raamatusta koskien tässä tapauksessa juutalaista kansaa.

Kun tiedämme, että Jumala on Kaikkivaltias, tiedämme myös senkin asian, että MIKÄÄN tässä maailmassa ei tule Jumalalle yllätyksenä, sillä Hän tietää ennalta kaikki maailman tapahtumat alusta loppuun asti. Näin ollen myös holokausti kuului Jumalan sallimukseen, niin oudolta kun se kuullostaakin.

Me uskovaiset ja juutalaiset tiedämme, että juutalaisten ja muiden (Yeshuaan) Jeesukseen uskovien ihmisten etuoikeus olla Jumalan valittu kansa ei tule eikä ole tullut ilmaiseksi - sen me asianosaiset olemme aina kokeneet elämässämme jo historian alkuhämäristä saakka.

Abba-Isä, meidän Taivaallinen Isämme ruoskii jokaista lastaan, jonka on ottanut huomaansa, mutta se on kuitenkin tosiparhaaksemme, sen voi jokainen ainakin jälkeenpäin sanoa.

Kärsimys saa aikaan kestävyyttä, toisia se jalostaa toisia ei. Yhtäkaikki kärsimykset kypsyttävät ihmistä iankaikkisuutta varten ja se kasvattaa ihmistä, saaden useinmiten aikaan ymmärrystä ja suvaisevaisuutta muita ihmisiä ja Jumalaa kohtaan.

Tässäkin on mahdollista valita, kuinka asioihin suhtautuu - Joku ihminen antaa sydämensä katkeroitua äärimmilleen vainon, piinan ja menetysten jälkeen. Joku toinen ihminen taas valitsee ajatella toisin, hän päättää olla katkeroitumatta ja pyhittää koko loppuelämänsä rakastamalla Jumalaa ja ihmisiä.

Se ei ole missään nimessä heti tapahtuva asia, vaan pitkä prosessi, jossa ihminen päättää ikäänkuin kurottautua kaikin voimin kaiken pahan jälkeen kohti kaikkea hyvää - kohti Jumalan Rakkautta ja auttamalla ja rakastamalla muita kärsiviä ihmisiä maailmassa.

Itseni lisäksi me kaikki miljardit juutalaiset, kristityt ja messiaaniset juutalaiset voimme todeta oman elämämme myötä- ja vastoinkäymisissä, että Jumala on ollut niissä kaikissa mukana SUURESTI RAKASTAEN ja OPETTAEN meitä tätä aikaa ja iankaikkisuutta varten.

Me rakastamme Jumalaa, sillä Hän on ensin rakastanut meitä!