Kannabis lailliseksi

timo rautiainen
pori

/ #871 Viinapakko rulez... =)

21.10.2008 16:51

Voi luoja, tässä sitä nyt sitten ollaan, ennakkoluulojen myrkyttämässä onnelassa, Suomessa.
Aika masentavan tyrmistyttävää tekstiä, kokemuksella ja ilman, siitä miten kannabis tuhoaa ihmiset ja tekee niistä narkkareita ym. VAARALLISIA RIKOLLISIA.

...hmmm kelataanpa taas hieman. Tunteekohan kukaan ketään elämänsä pilannutta alkoholistia, onko kukaan nähnyt mitä alkoholi käyttäjilleen tekee. Minä ainakin olen, ja voin vannoa, että kannbiksen käytöllä ei niin huonoon fyysiseen ja henkiseen kuntoon todellakaan pääse, ei vaikka yrittäisi.

Ja miksiköhän se haulikko on jossakin paukkunut kannabiksen takia, ei kai vain siksi että tällähetkellä rikolliset, monesti paatuneet linnaveikot myyvät kannabista, muun muassa kovempien aineiden lomassa. Ja niiden mielenliikkeistä ei aina takeita ole.

Ihan vaan senkin takia olisi mielestäni kohtuullista, ja järkevää siirtää sen myynti ja aniskelu veronalaiseksi ja valvotuksi, kuten alkoholillakin.

Ja ne ketkä vannoo pilven mielenterveyttä tuhoavan vaikutuksen puolesta, niin väittäisin taas alkoholin hoitavan senkin asian tehokkaammin.(kaiken maailman krapula morkkiksia, miedoinmilaankin) Niin niitä morkkiksia niinkuin ei juuri krapulaakaan ei siitä kannabiksesta tule... JNE

Kuunnelkaa tai etsikää muuten käsiinne Kirsi Virtasen aiheesta kirjoittama bloki

http://blogit.yleradio1.yle.fi/kirsivirtanen/huumet

ps: eikö todellakaan ole tarvetta vaihtoehtoiselle lailliselle päihteelle ?