Hard Rock Café Suomeen

Kuisma Lappalainen
Helsinki

/ #10 Kiitos Juho Huttuselle tiedosta, mistä peräisin tarkemmin?

23.10.2008 21:53

Vai että vuonna 2011 Helsingissä vihdoin ja viimein on oleva sen ketjun ravintola, jota olen odottanut? Mikä radioasema tästä tarkemmin kertoi? Ja onko todella löytynyt sellainen fräntshaisinglisenssinhaltija, jolla on ollut tarvittavat viisi miljoonaa euroa laittaa likoon?

HRC:n sivut nimittäin eivät cafe locatorissa edelleenkään tunne valtiota nimeltä Finland. Suomea lähin HRC:n sieltä löytyvä osoite on yhä edelleen Sveavägen 75, Tukholma, Ruotsi.

Mikäli väittämä siitä että Helsingilläkin vuonna 2011 olisi oma HRC todella pitää vihdoin ja viimein paikkansa, toivoisin tietäväni tästä tarkkoine osoitteineen siten että voin tulla paikalle.

Toivokaamme myös, että Helsingin uusi tuleva HRC kunnioittaa ketjunsa arvoja love all serve all save the planet, ja erityisesti kahta ensinmainittua näistä, joiden kunnioittamisessa hyvin monella muulla suomalaisravintolalla on ikävä kyllä paljonkin parantamisen varaa. Jos näitä osataan oikein noudattaa niin ainakin minä asioin silloin Helsingin HRC:ssa hyvin mielelläni.