Hard Rock Café Suomeen

Kävimme pienen (n.19 hlöä) ryhmämme kanssa Tanskassa konsertoimassa. Halusimme vierailla Kööpenhaminan Hard Rock Caféssa. Vierailumme jälkeen moni totesi, että on pakko saada kyseinen kahvila myös Suomeen.
Helsingissähän on kahviloita vaikka millä mitalla. On suomalaisia, kiinalaisia, unkarilaisia yms. Vantaalta löytyy virolaisten elintarvikkeiden kauppa. Pääkaupunkiseudulla yleensäkin löytyy kahviloita moneen makuun. Enää puuttuu klassinen nähtävyys, joita löytyy muualtakin maailmasta. Tarvitsemme rockin ystäville oman kahvilansa, jossa kävisi paljon turisteja ja tietenkin bändejä esiintymässä.
Väitätkö, ettei olisi hienoa kulkea ulkomailla paidassa, jossa lukee "Hard Rock Café Helsinki"? Väitätkö, ettei olisi hienoa viedä kys. paitoja ulkomaille tuliaisina? Meille ei riitä Iittala ja Hackmann, eikä vielä Lordikaan. Tarvitsemme Hard Rock Cafén ja Lordin esiintymään sinne. Piste.
Adressi luovutetaan jossain vaiheessa HardRockCafen omistajille. Tarkoituksena on siis kerätä mahdollisimman paljon nimiä.