Freman

/ #18 Ei vastikkeetonta hyysäämistä

07.06.2014 20:14

Ainoastaan työtä vastaan voisi ottaa ja ei mitään perheen (eli käytännössä siis koko suvun tai kylän yhdistämistä). On täysin epäoikeudenmukaista, että esim. minä joudun edelleen raatamaan töissä täyttä päivää, vaikka olen jo iäkäs ja monisairas ja työuraa takana 40 vuotta. Silti minä mukamas tulen liian kalliiksi, kun pääsen eläkkeelle (tai paremminkin jos pääsen... ellen kuole ylirasitukseen ja unen puutteeseen ennen sitä). Minua ei muka olisi varaa elättää!?!?!?!?!?!

Minä olen itse itseni elättänyt ja maksanut työeläkemaksuja 14 -vuotiaasta saakka. Eiköhän ne rahat fiksusti sijoitettuina riitäisi sen 10 v., minkä minä ehkä enää kidun hengissä, jos pääsen eläkkeelle. Minä olen tehnyt kaikkeni, jotta tämä yhteiskunta pysyisi pystyssä ja lisäksi vielä työskennellyt rankalla alalla, jota voi palkkauksen suhteen jo katsoa hyväntekeväisyysalaksi. Miten voi olla mahdollista, että minä en pääse edes osa-aikaeläkkeelle, mutta tänne otetaan koko ajan lisää porukkaa, jotka tulevat valmiiseen pöytään, minkä eteen eivät ole tehneet mitään eivätkä heidän vanhempansakaan...

Sosiaaliturvan jakaminen heille, jotka eivät ole olleet sitä rakentamassa on täysin kestämätöntä ja järjetöntä. Siitä esimerkkinä virolaisten lapsilisät, jos joku perheestä sattuu käymään töissä Suomessa!!!!!!!!!!!!???????

On me vaan aikamoiset idiootit päättäjiksemme valittu! - Paitsi siis minä en ole valinnu. En ole äänestänyt milloinkaan puoluetta, joka on hallituksessa nyt tai oli edellisessä hallituksessa. Aina on löytynyt parempi vaihtoehto.