Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Lopen kyllästynyt

/ #7 Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

22.08.2011 16:32

On puhdasta toiveajattelua ja haihattelua että Perussuomalaiset saisivat Suomen "takaisin raiteille". Globaali talous on kuin Vanhan Testamentin Jumala, arvaamaton narsisti, joka tuhoaa kaikki jotka eivät kumarra Häntä.

Suomen osa seuraavan vuosikymmenen aikana on kurjistuminen ja ankaran komentotalouden paluu. ostovoima ja sitä kautta elintaso romahtavat. Pienen eliitin elintaso sen sijaan kasvaa suhteettomasti, mutta on kansataloudelle merkityksetöntä.

Globaalissa taloudessa on yksiselitteisesti vain pyrittävä tuottamaan halvemmalla kuin muut. Suomessa ei yksinkertaisesti enää ole sellaista osaamista joka olisi kilpailukykyistä.

Irtoaminen EU:sta ja rahaliitosta ei ole ratkaisu yhtään mihinkään, sillä suomalainen ei kykene tuottamaan yhtä halvalla kuin aasialainen oli suomi sitten unionissa tai ei.

Tätä yksinkertaista seikkaa ei PS:n kannattajat tajua, mutta hei, maahanmuuttohan se on se ongelma tässä.

Adressiin vielä palatakseni sanon vaan että vaikka PS olisi maan suurin puolue kannatukseltaan niin se ei oikeuta öykkäröintiin, mutta on selvästi liikaa odotettu että he itse tajuaisivat yhtään mitään.

Kommentoi adressia