Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Perusopiskelija

/ #92 Leikkiin mukaan

22.08.2011 22:13

Vaalien jälkeisen mediamylläkän aikana samaiset porvarit valittivat kansainvälisen median Perussuomalaisille antamasta True Finns -nimikkeestä, koska sen katsottiin alentavan muiden puolueiden äänestäjiä ja muita suomalaisia. Ja nyt tämä. Yrittäkää ihmiset jo pikkuhiljaa päättää mitä te ajattelette, vai ajatteletteko yhtään mitään ja valitatte vain valittamisen ilosta. Mutta, jos joku kerran leikkiin ryhtyy niin leikitään sitten ihan kunnolla kaikki kimpassa:

- Suomen Keskustan tulisi myös vaihtaa nimensä, koska se ei ole Suomen keskusta, eikä sen toiminta keskity pelkästään keskustaan (sanan jokaisessa merkityksessä).

- Kokoomuksen tulisi myös vaihtaa nimensä, koska se ei kuvaa ko. puoluetta millään tavalla, päinvastoin. Osuvampi nimi voisi olla vaikkapa ENPP, EU- ja NATO-myönteinen Porvarillinen Puolue.

- Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen tulisi myös vaihtaa nimensä, koska sen toimintamalli on hyvin kaukana aidosta sosialidemokratiasta.

- Vasemmistoliiton tulisi myös vaihtaa nimensä, koska olemme menneiden kuukausien (ja vuosien) aikana nähneet ja kokeneet, ettei sen paikka ole vasemmistossa vaan neutraalissa mielistelyssä/takinkäännössä.

- Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen, RKP:n, tulisi myös vaihtaa nimensä, koska sen lyhenteen saa helposti käännettyä KRP:ksi. Osuvampi nimike olisi esim. LREP, Länsirannikon Eliittipuolue.

- Vihreiden tulisi myös vaihtaa nimensä, koska nimi vihjaa muiden puolueiden äänestäjien olevan automaattisesti "vähemmän vihreitä saastuttajia" ja että Vihreät olisi ainoa oikea vihreä puolue.

- Suomen Kristillisdemokraattien tulisi vaihtaa nimensä, koska Raamatun mukaan Jumalan sana on laki, eikä diktatuurista saa millään ilveellä väännettyä demokratiaa.

Kommentoi adressia