Astrid Thors eroa - Et nauti kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä

Saga Saarinen
Helsinki

/ #1 Pakkoruotsijuntta

11.12.2008 09:48

En allekirjoittanut. Kannatan eroa siinä mielessä että hän on SFP:n ministeri. SFP:n politiikka on suomalaisten edun vastaista. Kuitenkin jos hän eroaa, SFP nimittää jonkun toisen tilalle. Eli Thorsin ero ei muuta oikeastaan mitään ja toisaalta tunnetusti SFP helposti muuttaa kantaansa asiassa kuin asiassa kunhan heillä jumalallinen joka hallituksessa oleva valta ja ruotsalaisten melkoiset etuoikeudet pysyvät. Kielikysymys valitettavasti ei tule hallituksen asialistalle koska missään muualla euroopassa ei tällaista korruptiota jota kutsutaan hyvävelijärjestelmäksi esiinny kuin täällä. Hyviä linkkejä pakkoruotsijunttaan liittyen:
http://www.adressit.com/kansanaanestys_kaksikielisyydesta
http://ryyti.blogspot.com/search/label/apartheid%20yliopisto
http://www.simplesite.com/tala
http://www.freewebs.com/kielipoliittinen_sensuuri/
http://www.saunalahti.fi/eiry/
http://www.sci.fi/~eiry/
http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.pakkoruotsi.net/


Sille tämä vähän vaikuttaa että tahdotaan suomalaiset pois ja pakolaiset tilalle ainakin Helsingissä. Ahvenanmaallahan tehtiin tutkimuskin asiasta ketä haluaisivat mieluiten ja vähiten naapureikseen ja suomalainen oli viimeisenä, kaikki muut mahdolliset siis menee edelle.
Kun asuntoja ei rakenneta lisää pakolaisia varten, jokaista pakolaisen saamaa vuokra-asuntoa kohti muuttaa yksi suomalainen pois Helsingistä tai joutuu asunnottomaksi. Miksi ei aloitettu sillä tavalla että ensin olisi rakennettu asunnot ja sitten etsitty töitä ja sitten niille tekijöitä? Tai kun Suomen talous ei kykene ottamaan lisää työntekijöitä, miksi ei mieluummin tueta pois- kuin tänne muuttamista.

Nythän asuntojen rakentaminen on jäissä ja samalla otetaan lisää pakolaisia, siitä miten suomalaisten käy ei välitetä. Pakolaisilla on omat sosiaalitoimistonsa ja tätinsä ja tuet toimii. Suomalainen voi jäädä monesti tuetta, riippuen miltä sattuu tuntumaan sosiaalitädistä. Jos on se aika kuukaudesta vaikka voi päättää ettei tarvitse nyt suomalaisille maksella rahoja tai että maksetaan mieluummin vähän enempi pakolaisille. Pari kk peräkkäin tuetta joutuu sitten pois asunnosta ja siinähän onkin oiva paikka pakolaiselle.

Talouden raketeita tervehdyttämällä voisi parantaa edellytyksiä ottaa pakolaisia ja muita muuttajia. Nykyisellään siinä ei ole tolkkua kun ennestään maassa olevillakaan ei ole töitä. Varsinkin pakolaisten osalta työllisyystilanne on surkea. Talouden rakenteen tervehdyttäminen voisi alkaa vaikka sillä että it-opetus tulisi pakkoruotsin tilalle kouluihin, juuri Helsingin Sanomatkin kehtasi kertoa että kouluissa ei ole enää pakollisia atk-tunteja kuten ennen oli ja lapset eivät edes tavallisia toimisto-ohjelmia osaa käyttää. Jos tahdottaisiin muu länsimaailma saada kiinni elintasossa, tulisi opettaa englantia ja ohjelmointia. Tai sitten vaivutaan vähitellen kehitysmaaksi, siihen ilmeisesti pyritään esimerkiksi näillä 8e/päivä-työllisyystöillä.

Kommentoi adressia