Median lopetettava vääristelty Israelin vastainen uutisointi


Vieras

/ #265 Re: Re: Re:

11.09.2014 20:26

#264: - Re: Re:  

  Hei! Täältä löytyy jotain eli OCHA:n julkaisemia tietoja, muuta tietoa en nyt vielä löytänyt. Hamasin ilmoituksiin nuokin luvut perustunevat, jotka eivät ole luotettavimmasta päästä, taistelijoita on ilmoitettu siviileiksi ja menehtyneitä ilmoitettu useampaan kertaan. Read here for more, myös tällä sivulla (Gazan casualties analysis) olevasta grafiikasta ilmenee, että surmattujen miespuolisten osuus heinäkuun lopulla on 77.7%, joista 44% 18-28 vuotiaita.
UNRWA ja OCHA ovat YK:n alaisia  ja UNRWA:n työntekijöistä suuri(n) osa on palestiinalaisia.

"OCHA is the part of the United Nations Secretariat responsible for bringing together humanitarian actors to ensure a coherent response to emergencies. OCHA also ensures there is a framework within which each actor can contribute to the overall response effort."


http://www.ochaopt.org/
Latest Reports
Occupied Palestinian Territory: Gaza Emergency Situation Report (as of 4 September 2014, 08:00 hrs)

"Israel ja palestiinalaiset sopuun tulitauosta.
Heinäkuussa kärjistyneissä väkivaltaisuuksissa on kuollut Gazassa yli 2 100 ihmistä, joista suurin osa on siviilejä. Israel on menettänyt 64 sotilasta, minkä lisäksi neljä israelilaissiviiliä on saanut surmansa."

Näin Yle kertoo uhriluvuista 26.8.201, jolloin tulitauko astui voimaan, joten menehtyneitten määrä on suunnilleen sama, kuin tuossa OCHA:n raportissa:

"The Palestinian fatality toll is 2,131, of whom 1,473
have been identified as civilians, including 501children, according to preliminary assessments."

Lopullisia OCHA:n raportteja saamme varmaan vielä odottaa ja vertailemalla niitä Israelin ilmoittamiin lukuihin, saamme selvemmän kuvan.

Tässä olisi englannin kielen taitavalle tehtävä tutkia asiaa ja jakaa eteenpäin.