ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Pentti Kaattari
Kiuruvesi

/ #317 Päivystajät lehtereille

18.12.2008 23:46

Tuli tuossa mieleen, että voisiko siellä lehtereillä pitää jonniinmoista vaihtuvaa vartiota, että eivät pääsisi äänestämään siitä laki-muutoksesta
niin ettei kukaan tietäisi. En tiedä sallivatko ne vahtarit siellä jatkuvan yleisön läsnä olon ? Olishan se hyvä jos sais ne edustajat vähän ajattelemaan myöskin niitä seuraamuksia, jos tämä laki hyväksytään - että ei kävis niinkuin siinä kielilaki-änestyksessä, tulos : "Jaa" 197 - "ei" 3 - kumma juttu, että sekin oli ruåttalaisten masinoima laki ja edustajat Jaa:ttivat ja nyt meillä on ruåttinkieli pakollinen joka paikassa, tarvittiinpa sitä tai ei.

Kun nyt tiedämme kuinka meillä tässä maassa on jo käynyt - sananvapaus on jo käytännössä mennyt - vallankaappaus tehty - niin haluaisin antaa vinkin tai linkin erääseen kovasti opettavaiseen juttuun, nimittäin erään muslimi-miehen kirjoitamaan kirjaan, jonka hän oli kirjoittanut hollantilaisista.
Hän oli tullut - luultavasti Bangladessistä - jo mielessään, että "... otan irti kaiken minkä suinkin saan ..." mutta kun oli jonkin aikaa oleskellut Hollannissa, niin oli tullut toisiin ajatuksiin, kun oli huomannut kuinka ystävällisiä ja suvaitsevia nämä hollantilaiset olivat - niin päätti, että oli elettävä kuin ihmiset eikä kuten hollantiin muuttaneet muslimit yleensä - suhtautuvat kaikkeen ja kaikkiin agressiivisesti.

Tämä kirja kannatta todella lukea: suomen kielellä - alkusanat ensin:

osoite: http://sceveselliunts.com/

Tulipa aika pitkä juttu, lueppa ja päätä josko tämän voi julkaista.
moi - pena