Susien kaatolupien saamiseksi ja koirien muistolle!!!

Marko Lind

/ #15 Vinkki adressin tekijälle:

08.10.2014 04:29

Adressi on hyvä ja allekirjoitimme sen koko perheen voimin. On selvää, että tähän adressin keskustelu-osioon hakeutuu hyvää asiaa pilaamaan mieleltään sairaat sekä kieroutuneet, natsismin jalanjäljissä kulkevat ymmärtämättömät sudenhalaajat, jotka yrittävät kaikin keinoin estää tämän hyvän sekä asiallisen adressin eteenpäin menemistä. Ehdotukseni on, että adressin tekijä/ylläpitäjä poistaa jokaisen jalostukseen kelpaamattoman ja mieleltään sairaan sudensuojelijan kommentit välittömästi. 

 

Itse olen tullut siihen johtopäätökseen ettei susifanaatikkojen kanssa kannata vaihtaa minkäänlaisia ajatuksia koska heitä ei kiinnosta sudensuojelun aiheuttamat ongelmat tippaakaan. Äärihurmokselliset äärivihreät tahtovat sudensuojelun nimissä ajaa metsästyskoiraharrastuksen alas eikä heillä ole mitään empatiaa koiransa menettäneille ihmisille. He hokevat mielivaltaisesti samoja mantrojaan vuodesta toiseen tahtomatta laisinkaan ymmärtää susialueilla asuvien ihmisten kärsimyksiä jota järjetön sudensuojelu aiheuttaa. Tästä syystä mielipiteenvaihto heidän kanssaan on hedelmätöntä.

 

Poistakaa siis välittömästi jokainen sudensuojelijan kirjoitus - heidän tarkoituksensa on vain häiritä tämän hyvän adressin eteenpäin menemistä.

 

Ajokoiramaisin terveisin Kaakkois-Suomesta:

Voittaja Kennel, Suden kahdet kasvot kirjan kirjoittaja, SjL Puheenjohtaja

- Marko Lind, Gsm 046 6590565