Kristillisiä ohjelmia telkkariin koko rahalla


Vieras

/ #25

24.11.2014 06:41

Muutenkin telkkariohjelmia voisi huomattavasti monipuolistaa ja hyötyperäistää! Missä ovat kielikurssit, tietokoneohjelmoinnin kurssit, kitarakoulut a' la George Benson, Joe Pass & kumpp., pianokoulut jne. jne. Maailma on täynnään toinen toistaan mielenkiintoisempia ja hyödyllisiä DVD-kursseja, mutta miksi ne loistavat poissaolollaan TV:ssä?

Miksi jokapäivä tulee samaan aikaan samaa puppua, viihderuuanlaittoa, typeriä sarjoja ynnä muuta roskaa jopa monelta eri kanavalta samaan aikaan? Ohjelmien vaihtelevuudessa tulisi palata muutama vuosikymmen taaksepäin, ettei aina tarvitsisi tuijottaa samaa sarjaa. Ainakin itselläni on vapaata yleensä samaan aikaan eri arkipäivinä, ja aina TV:stä tulee silloin sitä samaa puppua.

Haluaisin seurata monipuolisia ja hyödyllisiä ohjelmia! Dokumentit ovat parasta antia, mutta opetusohjelmia tarvittaisiin paljon lisää sekä tieteestä, kielistä että harrasteista. Aiheita on paljon ja tuntuu TV-ajan haaskaukselta ja kansaa tyhmentävältä olla näyttämättä heille opettavaisia ja tulevaisuudessa heille hyötyä tuottavia ohjelmia.