Vanhusasiavaltuutetun viran ja toimiston perustaminen

Anna-Liisa Mikkelä
Helsinki

/ #4 Senioriliike etenee vauhdilla

28.01.2009 17:06

Kurkkasin tänään adressin hännille ja totesin viimeiselle sivulle tulleen ainakin kahdeksan nimeä Kotkasta. Mikähän on saanut kotkalaiset liikkeelle? Olisi kiva tietää. Voisimme hyödyntää sitä muillakin paikkakunnilla. Olen tehnyt työurani toimittajana ja nyt olen lähettänyt muutamille paikallislehdille juttujani Senioriliikkeestä. Yksi tällainen lehti oli Pyhäjokiseutu Pohjanmaalla. Juttuni ilmestyi 21.1., mutta yllätyksekseni yhtään nimeä ei ole adressilistaan entisestä kotipitäjästäni tullut, ei liioin koulukaupungistani. Huteja on siis tullut lyötyä. Mutta me jatkamme.

Kummassakin edellisessä kokouksessamme on ollut pilvin pimein ihmisiä ja osa on joutunut poistumaan paikalta pettyneinä, kun eivät ole päässeet istumaan. Eduskunnan kirjaston Aurorasalissa kokoustaessamme osa paikalle pyrkineistä käännytettiin jo ulko-ovelta - ilmeisesti paloturvallisuuden takia. Kampin palvelukeskuksen juhlasaliin tulleista osa jäi niin kauas käytävälle seisomaan, etteivät kuulleet tai nähneet mitään. Ymmärrettävästi he eivät kauan seisoneet käytävällä.

Seuraava kokouksemme pidetään 25.2.2009 klo 15.30 lähtien Temppeliaukion kirkossa. Se on tähän astisista suurin kokouspaikka. Sinne mahtuu 700 ihmistä istumaan.

Olettehan muistaneet viedä viestikapulaa eteenpäin: hankkia ääniä asiallemme. Tapaamisiin!