Vanhusasiavaltuutetun viran ja toimiston perustaminen

Tuija Kivioja
Vaasa

/ #15 KIITOS HARRI KANKAREELLE

04.02.2009 12:16

KIITOS Harri Kankareelle innostavasta ja mukaansa tempaavasta tiukkaakin keskustelua synnyttäneestä IKÄRASISIMI -luentotilaisuudesta Vaasassa. Kentältä on kuulunut, että luennosta pidettiin ja se herätti paljon ajatuksia.

SENIORILIIKE on myös minun mielestäni äärettömän upea juttu, että tällainen, pitkälti tällä hetkellä vapaaehtoisuuteen pohjautuva ikääntyneitten asioita edistävä yhteinen liike, on saatu aikaan. HIENOA! Jokapäiväinen ikääntyminen on meille kaikille yhteistä. Nyt jokainen meistä - ikään katsomatta voi omalta osaltaan vapaaehtoisesti edistää tätä liikettä kirjoittamalla nimensä adressiin, kertomalla ihmisille adressista ja kannustamalla heitä kirjoittamaan.

Kokemuksesta voin sanoa, että PELKKÄ ADRESSIN JÄTTÄMINEN JOHONKIN PAIKKAAN EI RIITÄ. ASIASTA JA ADRESSISTA PUHUMINEN on TÄRKEIN KEINO nimien keräämisessä. Aloitimme eläkeläisten toimintakeskuksessa suullisen kampanjoinnin, siten että istuin maanantaiaamupäivän koneen ääressä ja eläkeläisryhmissä kävijöillä oli mahdollisuus tulla nettiin allekirjoittamaan. KEINO tepsi, nimiä saatiin...pitää vain jatkaa yhteistä kampanjointia. YHDESSÄ ONNISTUMME, JOKAISEN TYÖPANOSTA TARVITAAN NYT. KAIKKI ERILAISET KEINOT ROHKEASTI KÄYTTÖÖN.

Lähetän tässä NIMIEN KERÄÄMISEN JA KAMPANJOINNIN VIESTIKAPULAN erityisesti kaikille avain asemassa oleville vanhusneuvostojen sihteereille, jäsenille ja eläkeläisyhdistysten jäsenille.

Terveisin Tuija Kivioja
vs. vanhusten vapaaehtoistyön ohjaaja/eläkeläistoimikunnan sihteeri