Pään peittäminen jumalanpalveluksessa rukoiltaessa ja profetoidessa!

Seppo

/ #210 Re: Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta

26.01.2015 17:19

#209: Seppo - Re: Re: Totuus ja viisaus löytyy Sanasta 

 Vielä jatkan. Kristillisen uskon näkökulmasta ajateltuna on eräs miettimisen arvoinen kohta. Maiju Kuhanen on kirjoittanut siitä kirjassaan Herran puhuttelussa, josta pieni lyhennelmä: "Meillä ihmisillä on vapaa tahto. Jeesus ei tunkeudu väkisin kenenkään elämään, vaan antaa kunkin valita itse kohtalonsa. Hän seisoo kunkin sydämen ovella ja kolkuttaa. Ns. kahva ovessa on vain ihmisen puolella. Nyt vähitellen on kuitenkin vääristymässä ja katoamassa tajunta oikeasta ja väärästä, hyvästä ja pahasta. Jeesus ei voi vangita vapaata tahtoamme ja joudumme syömään omia hedelmiämme".

   Maallistunut ihminen ei halua vapautta olla hyvä, vaan vapauden määrätä, mikä on hyvää! Ihminen ei kuitenkaan kykene tuohon.  Myös tärkeysjärjestys olennaisten ja epäolennaisten asioiden välillä heittää monesti kuperkeikkaa. Vapaus ei ole sitä, että voi tehdä mitä lystää Jumalan sanasta piittaamatta. Uskovana ihmisenä katson tehneeni oman osani, kun ilmoitan tästä "mahdollisesta vaarasta" diplomaattisesti ilmaistuna. Kukin tekee omat elämänvalintansa itse.

"Me annamme nopeasti periksi periaatteista, jotka ennen olivat tärkeitä arvoja, jotka muodostivat ikäänkuin elämän perustuksen. Nyt meidän perustuksemme repeilee ja halkeilee ja viimein romahtaa.

Tästä kaikesta me sitten syytämme Jumalaa ja ihmettelemme, kuinka rakastava Jumala sallii tällaista. Me itse hylkäsimme Jumalan totuuden ja valitsimme valheemme. Sitten Jumala on meidän mielestämme syyllinen. Me kohdistamme kaiken syyn ja vihan Jumalaan, joka tarjosi meille pelastusta kaikesta tästä."

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…