Susien vierailut asuintaajamissa loputtava

Sami Lipsanen
Savonlinna

/ #80 Iirolle

24.02.2009 07:45

Oletko Iiro sitä mieltä että kaikkien Suomalaisten olisi muutettava täältä kehäkolmosen ulkopuolelta sinne kehätien eteläpuolelle? Ja muusta osasta maatamme tehdään EU:n suurpetoreservaatti?
Kuka se teille silloin tuottaa suuhun laitettavaa vai onko tarkoituksenmukaista että maaseutu autioituu ja kaikki elintarvikkeet tuodaan ulkoa?

Ja jos tuohon vastuukysymykseen syvennytään, niin mielipiteeni on se että vastuu on myös niillä jotka noita susia tänne maahamme halajaa lisää. Jospa tämä taho maksaisi itse omin kätösin esim. vuoden ajalta susien aiheuttamat petovahinkokorvaukset ja miettisi tämän jälkeen onko se niin hienoa että maassamme on paljon susia?
Aivan kuten jokin luonnonsuojelutaho on ostanut maata ja suojellut tämän omistamansa alueen (riista.fi sivustolta luettua tietoa). Niin miksei susia lisää halauavat "ostaisi" susia ja maksaisi niistä koituvat kulut. Ns. susikyytejä myöten ja tietysti tähän voitaisiin sisällyttää muuttokulut niille ihmisille jotka joutuvat susista koituvan uhan vuoksi muuttamaan sinne pääkaupunkiseudulle? Ja miksei myös karjatilallisille elinkeinon lopettamisesta koituvat kulut?

Olisitko Iiro tälläiseen valmis?

Nimittäin näilläkin veroeuroilla joilla maksetaan susien ja muiden suurpetojen aiheuttamia vahinkoja voitaisiin palkata esim. lisää poliiseja valvomaan ja poistamaan (vankiloihin) ja rankaisemaan (sakot, vankeus ym) yhteiskuntamme keskuudesta näitä henkilöitä joihin aina vetoatte. Tämä kansanryhmäänhän kuuluivat rattijuopot, pedofiilit, väkivaltarikolliset ja näin edespäin.
Tällöinhän saataisiin "useampi kärpänen samalla iskulla"! Yhteiskunta olisi turvallisempi lapsille ja aikuisille ja susia maahamme haluavat saisivat haluamansa määrän susia maahamme! Ja melkein kaikki olisi tyytyväisiä?