Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle


Vieras

/ #329 Leenalle tsemppiä

07.06.2015 06:07

Mielestäni asia olisi, joko jonkun Heikki Hurstin tapaisen tai eläkeläisliiton tms asia, jos yksityinen ihminen joutuu ottamaan koko vastuun, julisteinnee ja listoineen ja työtunteineen, sillä se on aika paljon aluksi, aikaakin siihen vähän tarvitsee, kun ei mikään itsestään suju. Yhdelle ihmiselle se tulee liian rankaksi. Leena pystytkö laatimaan kirjeen, mieluummin siis kirjeen, ei vain meilin, teityille järjestöille jne... ja alan nyt itsekkin, iltapäivällä, käyn ensin ehtoollisella aamukokouksessa:) katsella mihin kaikkiin tai keille sitä kirjettä voisi laittaa.  Miettikää muutkin.

Vaikeaa kun ei ole selkeää eläkeläisten asioista (köyhien varsinkaan) välittävää tahoa.  Tai onko?  Tietääkö joku, laittakaa ehdotuksia kelle kirjettä, siis ehdotusta, pyyntöä laittaa kansalaisaloitteen laatimisesta. 

Joku mielellään poliittisesti sitoutumaton taho.

Leena kiitos mitä olet tähän mennessä saanut aikaan.  Älä lannistu.  Jatka addressia ja toivotaan että joku ottaa asian hoitaakseen.  Voi olla että yhdistykset jne odottavat vielä mitä lopullisia päätöksiä asiassa tapahtuu, ja vasta sitten päättävät mitä haluavat/voivat asialle tehdä.

Siunattua sunnuntaita.