Rasismi pois!

mack vankka
turku

/ #54 Tea Vehmaa

02.05.2009 18:07

"On aivan hirveää ja nolostuttavaa olla suomalainen... KUULETTEKO te itseänne? Mitä te puhutte?! Mitä ihmettä teidän mielessänne liikkuu?! Ainoa täysi-järkinen mielestäni täällä on tämä Ville Hietanen"

Oletpa suurin rasisti. Sinä ja Ville olette ainoat täysi-järkiset. Eli luokittelet ihmiset sen mukaan, ajattelevatko he kuten sinä vai ei. Leikitkö kanssani, jos ajattelen eri lailla.
Hienoa, että mainitsit evoluution. Darwinin oppien mukaan vahvat syövät heikot.
Mikä saa ihmiset etsiytymään yhteisöihin. Minä en keksinyt kansallisvaltioita,
uskontoja, rotuja. Musta ja valkoinen rotu syntyivät, kun samanväriset viihtyivät paremmin yhdessä. Samanväriset, samat arvomaailman oppineet liittyivät yhteen. Hakivat turvaa toisistaan ja vieraksuivat toisia. Kieli muuttui. Tuhansien vuosien aikana kultturit kehittyivät omilla tahoilaan kaikissa kulttureissa. Kehittyivät tai kehittyivät... Leikkiikö somalimusilimi somalikristityn lapsen kanssa ? Jotkut kyllä, jotkut ei. Rasismia ???
Rasismi syntyy erilaisten arvojen kohdatessa. Suomessa länsimainen oikeuskäsitys,
jos tänne muuttavat omaksuisivat ne, ei rasismia syntyisi. Ihonvärillä ei ole mitään tekemistä rasismin synnyn kanssa. Kulttuurieroista se vastustus syntyy.

Nyt välihuomautus nimimerkille "Matti Meikäläinen". Väität, että "islam on tuonut tasa-arvon kaikkille ihmisille ihonväristä, sukupuolseta ja yhteiskunnallisesta asemasta". HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA....
Saudi-Arabiassa tuomittiin pari kuukautta sitten kolme miestä ja yksi nainen aviorikoksesta kivitettäväksi. Tuomitut haudataan hiekkaan ja kivitys alkaa, jos onnistut pääsemään pakoon, olet vapaa. Tasa-arvon vuoksi miehet haudataan lantioista alaspäin ja naiset kaulasta alaspäin...
Itselläni on tytär, onneksi hän saa oppia lukemaan, eikä hänen sukuelimiään silvota. Hän on nyt 13. En aio naittaa häntä 50-v. ukolle.
Kummallista, että jenkeistä tulevat tummat herrasmiehet saavat ystäviä ja nuoret somalimiehillä ainoa kontakti on poliisi...

Tean on hyvä kirjoittaa aurinkokaupungista, joka vuosi toisensa jälkeen kieltäytyy ottamasta vastaa pakolaisia.