Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta


Vieras

/ #3910

07.09.2015 09:08

Monellaista kommenttia on palstalla ja niihän on monellaisia ihmisiäkin. Ei olla kaikki yhdestä puusta veistettyjä. Kaikesta erilaisuudesta huolimatta voimme jakaa mielipiteitä keskenämme. Olen ollut useita vuosikymmeniä raittiina ilman alkoholia, olutta, huumeita ja tupakkaa. Voin todeta, että alkoholi ei tee kovin hyvää ihmiselle. Monesti voi sanoa, että sitä se viina teettää. Kaikesta huolimatta monien on vaikea myöntää tätä ja oluenkin rapauttavaa vaikutusta ihmiseen. Sitä joutuu koko ajan juomaan useamman pullon saadakseen saman vaikutuksen aikaiseksi. Käännetäänkin sitten lääkkeeksi ja ties miksi. Voi kai tosiasiat myöntää vaikka olisikin baarissa töissä? Vai eikö voi.

Päivi Räsänen on saanut mielestäni kritiikkiä senkin vuoksi, että monet nyt vain katsovat maailmaa niin kovin huuruisten silmälasien läpi. Sitten tapahtuu just se, että se mikä ei ole tekopyhää, muuttuu katsojan mielestä tekopyhäksi ja päinvastoin. Itseasiassa sielunvihollinen haluaakin näin käyvän, koska haluaa vääntää asiat nurinniskoin, haluaa muuttaa ruman kauniiksi jne. Miksi? Haluaa vastustaa Jumalaa. Ja mitenkäs sitä sanotaankkaan, mikäs se istuu viinapullon päällä.

Elikkä, laittakaa nyt jotain rajaa myös ittellennekkin täällä kirjoittaessa. Ja pyytäkää vaikka anteeksi välillä ja jatkakaa sitten taas, jos on pakko jatkaa. Sen tiedän, että alkoholiongelmaisen on vaikea lopettaa juomista, taivaan tavaroista voi pyytää uskoontuloa, eräs ratkaisu.

Vaikka asiat riitelee ihmisten ei silti tarvii riidellä!