Kannabis lailliseksi

Sami Heikkinen
Helsinki

/ #1319 Selvennys ylempään :)

01.09.2009 15:18

Moka tuli tehtyä kun sanoin että "Mielestäni ihmisten ei pitäisi olla pilvessä jatkuvasti" <- Joo siis täyttä BS toi on.(Kyllä, argumentoin tässä erittäin hyvin itseni kanssa!)

Herääkin kysymyksiä JOS kannabis laillistettaisiin(Huom. Laillistettaisiin, ei vain dekriminalisoitaisi((Onpas vaikea sana)))

-Käyttäisivätkö ihmiset kannabista suhteessa enemmän töissä kuin alkoholia? Viittaan tässä lähinnä kankkuseen(Alkoholin aiheuttama jälkitila), koska monet ihmiset ovat varmasti menneet kankkusessa töihin.
Eli olisiko mahdollista että ihmiset polttaisivat ennen töitä/töissä enemmän kuin ovat kankkusessa?

-Käyttäisivätkö ihmiset kannabista töissä?
Useimmat ihmiset ovat.. hmm mitenköhän tämän sanoisi? Vahvoja? Ja näinollen siis olisivat polttamatta ja tietäisivät vastuunsa työnteosta. Kuitenkin kannabiksen aiheuttama tila on suhteellisen helppo peittää(En tarkoita mitään suuria satseja vaan pieniä 0.5g jne). Aurinkolasit sekä hajustetta riittävät esim. Bussinkuljettajalle hyvin. En halua kuolla bussionnettomuuten siksi että kuski oli pilvessä.

-Onko mahdollista saada samanlaista tulosta kannabiksen käytöstä kuin esimerkiksi alkoholin käytöstä(Puhallutus)? Silmät voivat kyllä punoittaa ihan muutenkin kuin pelkästään kannabiksen käytöstä, ja mitä tulee käyttäytymiseen, jotkut ihmiset vain ovat hitaita sekä hölmistynyt hymy naamalla jatkuvasti, ilman kannabistakin.(Hyvä esimerkki minusta :P) Joten jos poliisi haluaisin tietää onko henkilö paukuissa vai ei, olisiko mahdollista saada tuloksia heti vai vasta viikon kuluttua? (Työntekijänä haluaisin saada tietää heti jos saan kenkää, ja työnantajana haluaisin tietää oliko työntekijäni pilvessä vai ei, heti enkä viikon päästä)

Sen sijaan Dekriminaaefuoawefawöfiaholla <- Sillä. Pystyttäisiin kontrolloimaan käyttöä EHKÄ hieman paremmin, jos kasveistasi saa.. 50g vuodessa(En ole kasvattanut joten heitän lukuja täysin lonkalta) niin se tarkoittaisi säästelyä, ja ainakin omalta kohdaltani voin sanoa että säästelisin omat yrttini viikonloppuihin ennemmin kuin kerralla vetäisin kuukauden varastot.