Pallas säästettävä lisärakentamiselta

ARI HALME
JÄRVENPÄÄ

/ #42 Paula Lehtomäki on lahjottu!

26.10.2009 16:37

Hei!

Vaadimme että nykyinen ja tulevat hallitukset ja muut päättäjät tekevät nyt ja tulevaisuudessa kaiken voitavansa ilmastonmuutoksen totaaliseksi pysäyttämiseksi Suomessa ja muualla maailmassa. Nykyisen markkinatalouden ja BKT:n orjallisen seuraamisen ja kasvattamisen tilalla EKOTALOUS. Kansantalouden kehittämismittarina on alkuperäisen luonnon hyvinvointiin suuntautuminen ja lajien sukupuuttoon häviämisen estäminen. EKOTALOUS-mittarina on BET= Brutto Eko Tuote.

Miksi aina kun keskustalainen valitaan ympäristöministeriksi ja varsinkin kún on keskusta-kokoomus vetoinen hallitus luonnonsuojelu ja vähäosaiset ihmiset ajetaan nurkkaan!

Lahjuksia ovat ottaneet vastaan kaikki nykyisen hallituksen ministerit; siksi politiikka on täynnä lehmänkauppoja ja kaikkea muuta kuin yhteisten etujen ajamista.

Kun keskustalainen on hallituksessa tai missä tahansa päättävässä elimessä on muutama kielteinen asia joissa heihin voi luottaa: 1. Keskusta pettää aina 2. Luonnonsuojelulu kärsii 3. Tavalliset ihmiset kärsivät.

Vaadimme että Pallas Ylläs hotellin laajennuksesta ja Kolin rakentamisesta luovutaan ja kaikki luonnonsuojelualueet jätetään rauhaan. Vaadimme lisää luonnonsuojelualueita.

Vaadimme luotettavaa politiikkaa, jotta äänestysaktiivisuus nousee ja äänestäminen kiinnostaa kaikkien sosiaaliryhmien ihmisiä tasa-arvoisest.

Vaadimme tasa-arvoa kaikkein varattomimpien ja poliittisten päättäjien välille.